there your famous theres your famous theres your famous G.S.E!!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
pa pennant je neozbiljan lik koji bi svoju mater prodao danny dyeru cccc, eto kakav vam je lik nekada bio medju glavnim u ICFu...hammers je napisao/la:Kakve veze sto covjek izdaje knjige o tome i dokumntarci sto se prave o njemu ti eto ne bi zaradio koju kintu a usput jos uzivas u tome prisjecajuci se na stare dobre dane...
there your famous theres your famous theres your famous G.S.E!!!!!
ima jedna izreka, Not the Wall' I Know.. to je odgovor na to pitanje..hammers je napisao/la:Ne ineteresuje me sta je danas,znam dok je prije bio u poslu da je bio Bog i batina..
A ko to danas ne bi nesto uradio za pare,vidis sta se desava u fudbalu sve se bola vrti oko paraMislis kad bi nekog safatali sad milwalovca da ne bi isto radio sto i danas Cass pff
vidimo se iduce sezone u championshipu, tu mozemo vidjeti ko ima kompleksehammers je napisao/la:Kompleksi druzeko sto rekoh 40 god bez premca
Budi Pozz
da smo mi uzeli lamberta prije southamptona dobili bi ih glatko danasDeskowsky je napisao/la:Ma dobice Millwallsteve-o je napisao/la:millwall-southampton 0-0 HT. zajebana utakmica za millwall, bit ce tesko doci do tri boda protiv southamptona..
Trenutno korisnika/ca: Brokula, TheTruth34 i 12 gostiju.