Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Smail Prevljak
Mora on doooosta pure pojesti da bi se smatrao ozbiljnim napadacem. Veoma mekano ulazi u duele. Kad se samo sjetim Dzekinih prvih tekmi u Wolfsburgu, pa ja mislim da ni jedna utakmica nije bila a da nije imao onaj povez na glavi, pa se opet baco na loptu i glavom i nogama. Moderni fudbal zahtjeva dosta fizickog kontakta i Smail zaista mora poraditi dobrano na tome.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- invincible1921
- Kontakt:
Ovaj camuga mi je bio poprilicno jalov vcrs ne znamni otkud njega u prvih 11ispred prevljaka al haj...
Ne osporavam Smaila nadam se da ce postat odlican igrac, ali ne treba se ni pozivati na statistku kad igras u spicu u SALZBURGU u austrijskog ligi. Vidjecemo kako ce se odvijat sezona.
Ne osporavam Smaila nadam se da ce postat odlican igrac, ali ne treba se ni pozivati na statistku kad igras u spicu u SALZBURGU u austrijskog ligi. Vidjecemo kako ce se odvijat sezona.
=\_1921_/=
Dobro je odigrao sinoc.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hwang potpisao za HSV, eto malo "zraka". Iako nije njegov direktni konkurent po sadasnjem sistemu.
Jos Dabbura da prodaju i to je to.
Mislim da nece propustiti priliku do kraja dana da ga unovce (naravno ako postoje ponude) jer u narednih godinu dana sigurno nece napredovati, vidilo se na njemu koliko je razocaran zbog ispadanja iz LP. Mislim da vece novce mogu sada dobiti nego za godinu.
Vrijeme je da se isforsira Prevljak i taj drugi napadac ili poluspic, ne znam ni ja sta je.
Mislim da nece propustiti priliku do kraja dana da ga unovce (naravno ako postoje ponude) jer u narednih godinu dana sigurno nece napredovati, vidilo se na njemu koliko je razocaran zbog ispadanja iz LP. Mislim da vece novce mogu sada dobiti nego za godinu.
Vrijeme je da se isforsira Prevljak i taj drugi napadac ili poluspic, ne znam ni ja sta je.
U konkurenciji za igrača mjeseca u Salzburgu. Odigrao 4 utakmice i postigao 4 gola u Tipico Bundesligi i eto tih desetak minuta protiv CZ u Ligi prvaka...
BHF
- Bazinga12345
- Kontakt:
U prvih 11 danas. Pocinje i Darko, valjda na lijevom beku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav peh
Ovo nije izgledalo dobro kako je iskrenuo nogu, mora izaci iz igre.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Povreda
Ne vjerujem da je ozbiljno, ali ima pola mjeseca pauze da sanira to fino
Ne vjerujem da je ozbiljno, ali ima pola mjeseca pauze da sanira to fino
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kolasinac, Besirovic, Bicakcic i sad Prevljak 

ovi nasi ko da su od papira u vraziju mater vise...
pogotovo ova trojka, samo je to trebalo sad prevljaku, pa i bicakcicu kad je standardan pred ligu prvaka.
pogotovo ova trojka, samo je to trebalo sad prevljaku, pa i bicakcicu kad je standardan pred ligu prvaka.
-
- Kontakt:
Bicakcic je izgleda ok:Vucevich je napisao/la:Kolasinac, Besirovic, Bicakcic i sad Prevljak
https://www.google.at/amp/s/www.ligains ... ng-253402/
Sumnjam da ce i Prevljak pauzirati duze od 15-20 dana. Meni nije izgledalo da je ozbiljno izvrnuo skocni zglob, a vidjecemo sta kazu prve prognoze.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Može biti zeznuto ako je izvrnuo zglob al' ni meni ovo ne izgleda toliko ozbiljno, možda neka trenutna bol.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vucevich je napisao/la:Kolasinac, Besirovic, Bicakcic i sad Prevljak
Baksuzan narod.

Prema ovom se navodno radi o rupturi ligamenta... boze sacuvaj

Prema prvim procjenama ligamenti... 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta smo mi Bogu zgrijesili. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja stvarno to ne kontam. Osim Dzeke i Pjanica, ama bas svaki je u najnezgodnijem trenutku imao tesku povredu. Smail je recimo vec to prosao, ovo mozda nije u tolikoj mjeri kao tada, ali dovoljno da bude 1-2 mjeseca out i da ga opet izbaci iz takta. Tacno neobjasnjivo.COYS je napisao/la:Sta smo mi Bogu zgrijesili.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.