Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Cestitke Prosineckom na izboru. 

Vec krajem januara idu prve uvrede i nadimci, kada krene pozivanje igraca za ovu turneju u Americi.
Pa kada bude "sto nije zvao ovoga".
Pa kada bude "sto nije zvao ovoga".
- Zeljeznicar -
Manite se tih starohana polovnjaka koji igraju u egzoticnim klubovima. Lik gazi ka tridesetoj ( ima 27 godina ), tesko da ce nesto specijalno napredovat. bdw lik nije iz Austrije nego Danske. Rodjen u Koldingu i nema niti jedan nastup za Danske selekcije. Bolje na toj poziciji isprobati Haziahmetovica, Burnica ( pored vec provjerenih Besica i Cimirota ). Dati sansu i Sabanadzovicu i Loncaru. Igracima od kojih bi mogli imati koristi barem narednih 10 godina.DenchiNL je napisao/la:pa Zukanović je toliko spor da će se vratit kroz vrijeme jbg i + ima 30, ovo je stoperski duo za budućnost vjerujem, ti stavi šta ti misliš...Moggi je napisao/la:covjek stavi đumica ispred zukanovica
btw vukotic nema bh drzavljanstvo, i ko ti je ovaj Busuladzic prvi put cujem
za Vukotića lapsus, znam da je 15-e došao, pa odmah brzi check 18-a, u augustu će imat državljanstvo...
Busuladžić je zadnji vezni , meša ga iskopao , za austriju igro mlade selekcije ali ima pasoš i trebao bit pozvan...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zaboravio si i Ćavara.TMovac je napisao/la:.
Manite se tih starohana polovnjaka koji igraju u egzoticnim klubovima. Lik gazi ka tridesetoj ( ima 27 godina ), tesko da ce nesto specijalno napredovat. bdw lik nije iz Austrije nego Danske. Rodjen u Koldingu i nema niti jedan nastup za Danske selekcije. Bolje na toj poziciji isprobati Haziahmetovica, Burnica ( pored vec provjerenih Besica i Cimirota ). Dati sansu i Sabanadzovicu i Loncaru. Igracima od kojih bi mogli imati koristi barem narednih 10 godina.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
da njega sam greskom izostavioBazinga12345 je napisao/la:Zaboravio si i Ćavara.TMovac je napisao/la:.
Manite se tih starohana polovnjaka koji igraju u egzoticnim klubovima. Lik gazi ka tridesetoj ( ima 27 godina ), tesko da ce nesto specijalno napredovat. bdw lik nije iz Austrije nego Danske. Rodjen u Koldingu i nema niti jedan nastup za Danske selekcije. Bolje na toj poziciji isprobati Haziahmetovica, Burnica ( pored vec provjerenih Besica i Cimirota ). Dati sansu i Sabanadzovicu i Loncaru. Igracima od kojih bi mogli imati koristi barem narednih 10 godina.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa rijetko ko je u formi ovdje , to i jest problem Vranješ igra stopera u klubu, Bičakčić nije još počeo igrati nakon ozljede, a tražio je da ga probaju na beku u klubu...pa ćemo vidjeti, Bešić je isto nidokle...forma u repci dosad dobro da je postojala jer su igrali bez plana i ideje...Višća, Kolašinac,Pjanić i Džeko rijetke konstante....Bazinga12345 je napisao/la:_____________ Begovic _____________DenchiNL je napisao/la:postavi prvih 11 koje ti misliš da su najbolji....Bazinga12345 je napisao/la: Đumić grije klupu u yebenom Utrechtu i nije nista brzi od Zuke.
Vranješ _ Bicakcic _ Zukanovic _ Kolasinac
______________ Bešić ____________
_______ Pjanić ________ X ________
__ Višća _________________ Duljevic __
_____________ Dzeko ______________
Ne znam koga bih stavio uz Pjanica i Bešića, Cimirot me nije impresionirao u dosadašnjim nastupima za reprezentaciju.
Takodjer, radije bih Hajrovica umjesto Visce, ali Edin je trenutno u prednosti jer ovaj nikako ne igra.
pa kao što rekoh , Bešić ne igra, Cimi isto nije fenomenalan, dakle ima potrebe za zadnjim veznim i isprobati istog bar za ovaj ciklus...Bazinga12345 je napisao/la:Zaboravio si i Ćavara.TMovac je napisao/la:.
ovi mladi momci od 17-18 godina se imaju koncentrirati na nastupe u mladoj jer tu mogu napraviti rezultat...Lončar bi mogao se probati...Ćavar pod uslovom da ga klub pusti a neće

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na mjesto X bi po meni trebao ici Gojak(Milosevic) a Besicu bi sto prije doveo Burnica za konkurenta. Tu poziciju moze igrati I Cimirot.Bazinga12345 je napisao/la:_____________ Begovic _____________DenchiNL je napisao/la:postavi prvih 11 koje ti misliš da su najbolji....Bazinga12345 je napisao/la: Đumić grije klupu u yebenom Utrechtu i nije nista brzi od Zuke.
Vranješ _ Bicakcic _ Zukanovic _ Kolasinac
______________ Bešić ____________
_______ Pjanić ________ X ________
__ Višća _________________ Duljevic __
_____________ Dzeko ______________
Ne znam koga bih stavio uz Pjanica i Bešića, Cimirot me nije impresionirao u dosadašnjim nastupima za reprezentaciju.
Takodjer, radije bih Hajrovica umjesto Visce, ali Edin je trenutno u prednosti jer ovaj nikako ne igra.
Nekoliko momaka iz U21 na klupu. Ponovo je to solidan sastav.
Ne mogu se nikako pomiriti sa cinjenicom da se Lulic oprostio I valjalo bi ga zamoliti da pomogne jos ovaj ciklus.
nisam mislio da cu ovo ikad reci, ali bez lulica smo ko osim bez brkova
Zarathustra
a šta bi s Lulićem? u sredinu?dubrovnik je napisao/la: Na mjesto X bi po meni trebao ici Gojak(Milosevic) a Besicu bi sto prije doveo Burnica za konkurenta. Tu poziciju moze igrati I Cimirot.
Ne mogu se nikako pomiriti sa cinjenicom da se Lulic oprostio I valjalo bi ga zamoliti da pomogne jos ovaj ciklus.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Danas cemo znati vise oko plana priprema za americku turneju; ocekujem (kao sto je i najavio) da ce selektor pozvati igrace iz bh lige + one iz U-21 repke, koje klub pusti. Ne treba zaboraviti ni ove lige gdje se cijela sezona igra od (bubam) februara do decembra, znate na sta mislim.
Iz nase lige ima Kjosevski/Piric na golu, u odbrani su Mihojevic/Serbecic/Graovac/Markovic/Jasarevic/Stanic/Hodzic, sredina sa Besirevic/Saric/Ramovic, ofanzivci su Todorovic/Menalo/Zec/Zakaric/Bilbija/Ahmetovic/Krpic/Koljic.
Izvana su Sehic na golu, Anicic u odbrani, Ordagic/Grahovac u sredini itd.
Npr.:
-----------------Sehic-----------------
Stanic-Mihojevic-Anicic-Markovic
--------------Grahovac--------------
--------Ordagic--------Saric--------
Zakaric----------------------Menalo
-------------Ahmetovic-------------
Iz nase lige ima Kjosevski/Piric na golu, u odbrani su Mihojevic/Serbecic/Graovac/Markovic/Jasarevic/Stanic/Hodzic, sredina sa Besirevic/Saric/Ramovic, ofanzivci su Todorovic/Menalo/Zec/Zakaric/Bilbija/Ahmetovic/Krpic/Koljic.
Npr.:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Index hr uzivo prenosi predstavljanje Robija 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 06 jan 2018, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Da u sredinu. Mislim da je tu I najbolji. Slazem se da je vrijeme laganog podmladjivanja ali mi ipak Lulic nije igrac sa kojim bih to poceo raditi. Covjek je jos vazna karika u dobrom Talijanskom klubu I mislim da bi mogao pomoci. Ali eto .....DenchiNL je napisao/la:a šta bi s Lulićem? u sredinu?dubrovnik je napisao/la: Na mjesto X bi po meni trebao ici Gojak(Milosevic) a Besicu bi sto prije doveo Burnica za konkurenta. Tu poziciju moze igrati I Cimirot.
Na drugu stranu vjerujem da Gojak moze biti pravo osvjezenje u sredini reprezentacije. Kad samo vidis onaj prodor protiv Portugala koji je prethodio golu ili Walesa kada je sam I zavrsio jasno ti je o kakvom je talentu tu rijec. Nije ni dizelas kakvi su nam najcesce igraci tog kova bili. Samo glava mu je problem. Hebi ga ne moze biti Bosanac a da nema neki problemcic.

Nadam se da nece biti predbacivanja ako ga Robi pokusa isprobati jer on moze postati bas paklen igrac.
misliš da će zvat Ahmetovića??muhamedhulk je napisao/la:Danas cemo znati vise oko plana priprema za americku turneju; ocekujem (kao sto je i najavio) da ce selektor pozvati igrace iz bh lige + one iz U-21 repke, koje klub pusti. Ne treba zaboraviti ni ove lige gdje se cijela sezona igra od (bubam) februara do decembra, znate na sta mislim.
Npr.:

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 jan 2018, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
ok. a Salihović?dubrovnik je napisao/la: Da u sredinu. Mislim da je tu I najbolji. Slazem se da je vrijeme laganog podmladjivanja ali mi ipak Lulic nije igrac sa kojim bih to poceo raditi. Covjek je jos vazna karika u dobrom Talijanskom klubu I mislim da bi mogao pomoci. Ali eto .....
Na drugu stranu vjerujem da Gojak moze biti pravo osvjezenje u sredini reprezentacije. Kad samo vidis onaj prodor protiv Portugala koji je prethodio golu ili Walesa kada je sam I zavrsio jasno ti je o kakvom je talentu tu rijec. Nije ni dizelas kakvi su nam najcesce igraci tog kova bili. Samo glava mu je problem. Hebi ga ne moze biti Bosanac a da nema neki problemcic.![]()
Nadam se da nece biti predbacivanja ako ga Robi pokusa isprobati jer on moze postati bas paklen igrac.
za Gojaka i još hejbet drugih se slažem da imaju mjesta definitivno , ali ne vjerujem da će ih klubovi pustit na prijateljsku sada, tj. ovi ozbiljniji klubovi jel

Kad stize Zuti? Hocel biti sta na tv uzivo?
Pa valjda smo se zato nadali da ce nam selektor imati i neki renome izvan granica BiH. Ponekad to moze biti presudan faktor u pregovorima sa klubovima u inostranstvu. Ne bi bilo cudo da na njegovu zamolbu Dinamo pusti Gojaka. A ove utakmice su I izlog za igrace.DenchiNL je napisao/la:ok. a Salihović?dubrovnik je napisao/la: Da u sredinu. Mislim da je tu I najbolji. Slazem se da je vrijeme laganog podmladjivanja ali mi ipak Lulic nije igrac sa kojim bih to poceo raditi. Covjek je jos vazna karika u dobrom Talijanskom klubu I mislim da bi mogao pomoci. Ali eto .....
Na drugu stranu vjerujem da Gojak moze biti pravo osvjezenje u sredini reprezentacije. Kad samo vidis onaj prodor protiv Portugala koji je prethodio golu ili Walesa kada je sam I zavrsio jasno ti je o kakvom je talentu tu rijec. Nije ni dizelas kakvi su nam najcesce igraci tog kova bili. Samo glava mu je problem. Hebi ga ne moze biti Bosanac a da nema neki problemcic.![]()
za Gojaka i još hejbet drugih se slažem da imaju mjesta definitivno , ali ne vjerujem da će ih klubovi pustit na prijateljsku sada, tj. ovi ozbiljniji klubovi jelgdje im ti momci igraju u prvom timu...u drugim tekmama definitivno...
Ima li onaj Ramadani kakvog dobrog desnog beka da nam podvali da mi je znati? Pristao bih na podvalu ako bi dobar igrac bio u pitanju.
Ne bih vracao Ibisevica, Salihovica I Medunjanina iako znam da se mnogi u ovom nece sloziti sa mnom.
Hoćel biti prenosa na ovim **** od TV kuća u BiH?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
U 15:00 h zvanicno predstavljanje Prosineckog.
Krpica kao i Handzica iz Zrinjskog probudio se pred kraj prvog djela i fantasticna forma momkaDenchiNL je napisao/la:misliš da će zvat Ahmetovića??muhamedhulk je napisao/la:Danas cemo znati vise oko plana priprema za americku turneju; ocekujem (kao sto je i najavio) da ce selektor pozvati igrace iz bh lige + one iz U-21 repke, koje klub pusti. Ne treba zaboraviti ni ove lige gdje se cijela sezona igra od (bubam) februara do decembra, znate na sta mislim.
Npr.:
-------------Ahmetovic-------------čisto sumnjam, pa prije bi Krpića trebao zovnut, Merso je u četvrtoj deceniji...
Nije upitan kvalitet ni Ahmetovića niti Krpića ali mišljenja sam da ne bi trebali niti iedan ići u Ameriku. Moje mišljenje je momke ne starije od 24-25 godina pa valjo ne valjo. Samo možemo dobit time ništa izgubit.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.