13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Očekivan spisak. Zanimljivo će biti koga će Bazdarevic gurnuti u prvih 11. Iskreno se nadam sredini terena Cimirot, Lulic i Pjanic. Pa da i mi napokon nekoga trkom ubijemo na sredini ili barem mu pariramo do kraja utakmice. A ne da nam igrači prestanu trcat nakon sat vremena.
- JohnCleese
- Kontakt:
Blago nama kad nam je Memisevic 7. ili 8. stoper 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao i obicno dobar spisak ali na zalost tu vecina dobrih stvari prestaje. Trebao bi Mesa ubaciti u brzinu vise kad su u pitanju Budimir i Burnic.
Valjda ce posloziti brzi i jaci tim ovaj put.
Medunjanina ni ja ne bi volio vidjeti na terenu u Grckoj, ali na zalost bojim se da cemo ga gledati.
Valjda ce posloziti brzi i jaci tim ovaj put.
Medunjanina ni ja ne bi volio vidjeti na terenu u Grckoj, ali na zalost bojim se da cemo ga gledati.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Gdje su sarajlije? Zar vec nije pocelo pljuvanje po selektoru sto nema duljevica na uzem spisku
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prvih 11 se zna ako ne bude povreda. Vedo nece poceti od prve minute sigurno, cak sta vise bi Djuric prije dobio priliku u nastavku igre zbog svoje igre glavom, a znamo kakvi su grci po pitanju toga.
Dzeko pocinje sam u napadu, Lulic i Visca na krilima (mozda i hajrovic ako nastavi dobro igrati). Iza Dzeke ce biti vjerovatno Milicevic, a iza njih Pjanic i Cimirot (Jajalo)
Nazad standardna linija, Seo, Spaha, Zuka i Ogi, Bega na golu.
Nemamo mi tu sta puno mijenjati
Dzeko pocinje sam u napadu, Lulic i Visca na krilima (mozda i hajrovic ako nastavi dobro igrati). Iza Dzeke ce biti vjerovatno Milicevic, a iza njih Pjanic i Cimirot (Jajalo)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ovo su zelje i nadanja a ja se bojim da napisano nece biti slucaj. Ako se ne varam jucer je Mesa pricao o svom nerazumjevanju razloga slabe trke naseg sastava u Belgiji. Ako mu to nije jasno sta ce mu onda biti jasno.JavierBosnia je napisao/la:Prvih 11 se zna ako ne bude povreda. Vedo nece poceti od prve minute sigurno, cak sta vise bi Djuric prije dobio priliku u nastavku igre zbog svoje igre glavom, a znamo kakvi su grci po pitanju toga.
Izvede najsporiji vezni red na svijetu, suprostavi ga Belgijancima i jos se cudi sto su bili spori.
U narednoj utakmici u Zenici opet najlosijeg pojedinca u sredini ne mjenja da bi makar pokusao vidjeti kako tim funkcionira bez njega.
Pravo je cudo kako mi i baraze doticemo sa kolicinom amaterizma koji posjedujemo na klupi.
Koliko se got igraci pocesto bagateliziraju treneri su vec godinama najlosiji dio BiH nacionalnog tima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Previse se vjeruje Medunjaninu, zato sto ima samopouzdanja i iskustva, ima i mu*a pa kad krene driblati na sredini, sve to stoji i niko ne poriče.dubrovnik je napisao/la:Ovo su zelje i nadanja a ja se bojim da napisano nece biti slucaj. Ako se ne varam jucer je Mesa pricao o svom nerazumjevanju razloga slabe trke naseg sastava u Belgiji. Ako mu to nije jasno sta ce mu onda biti jasno.JavierBosnia je napisao/la:Prvih 11 se zna ako ne bude povreda. Vedo nece poceti od prve minute sigurno, cak sta vise bi Djuric prije dobio priliku u nastavku igre zbog svoje igre glavom, a znamo kakvi su grci po pitanju toga.
Izvede najsporiji vezni red na svijetu, suprostavi ga Belgijancima i jos se cudi sto su bili spori.
U narednoj utakmici u Zenici opet najlosijeg pojedinca u sredini ne mjenja da bi makar pokusao vidjeti kako tim funkcionira bez njega.
Pravo je cudo kako mi i baraze doticemo sa kolicinom amaterizma koji posjedujemo na klupi.
Koliko se got igraci pocesto bagatelizirali treneri su vec godinama najlosiji dio BiH nacionalnog tima.
Ali za promjene je vrijeme, bar postepeno. Cocalic se treba izbaciti, Memišević em sto je mladji em sto po meni dosta bolje igra.
U sredini vrijeme je za Susica i Cimirota, a ne za Medunjanina i Jajala (neka i njih, ali ne forsirati)..
Kako sam i prije govorio, najbolje sa trenutnim kadrom.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nije mene briga hoce li igrati Tino iako vec svi koji citate forum znate da ga kao igraca postujem vise nego sto je uobicajeno. Da budem iskren vise bi na toj poziciji zelio Milicevica. Cimirot mi takodjer nije bio prioritetan dok je Besa bio zdrav. Medunjanin je potpuno druga prica i covjek jednostavno nista vise ne moze ponuditi a tu njegovu hrabrost prilikom driblanja 60 metara od protivnikovog gola ja ne iscekujem sa nekim odusevljenjem. Vise bih volio vidjeti jedno uklizavanje nego 10 driblinga.JavierBosnia je napisao/la:Previse se vjeruje Medunjaninu, zato sto ima samopouzdanja i iskustva, ima i mu*a pa kad krene driblati na sredini, sve to stoji i niko ne poriče.dubrovnik je napisao/la:Ovo su zelje i nadanja a ja se bojim da napisano nece biti slucaj. Ako se ne varam jucer je Mesa pricao o svom nerazumjevanju razloga slabe trke naseg sastava u Belgiji. Ako mu to nije jasno sta ce mu onda biti jasno.JavierBosnia je napisao/la:Prvih 11 se zna ako ne bude povreda. Vedo nece poceti od prve minute sigurno, cak sta vise bi Djuric prije dobio priliku u nastavku igre zbog svoje igre glavom, a znamo kakvi su grci po pitanju toga.
Koliko se got igraci pocesto bagatelizirali treneri su vec godinama najlosiji dio BiH nacionalnog tima.
Ali za promjene je vrijeme, bar postepeno. Cocalic se treba izbaciti, Memišević em sto je mladji em sto po meni dosta bolje igra.
U sredini vrijeme je za Susica i Cimirota, a ne za Medunjanina i Jajala (neka i njih, ali ne forsirati)..
Svakako, tvoj sastav je i moja zelja ali se bojim da od toga nece biti nista.
Ocekivam trio Jajalo-Medunjanin-Pjanic i sve ce drugo biti iznenadjenje za mene.
U skladu sa ocekivanim sastavom bod bi bio jack-pot.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Najvaznije od svega je da borbeno udju u utakmicu, da ratnički to odigraju. Kad je mlako sve onda ne ide ni protiv Andore.
S velikom zeljom borbenosti i igraci moraju biti motivisani, to je Mesin zadatak. Sljedeca utakmica se igra krajem marta. Pola godine pauze, mora se ovo odigrati maksimalno kvalitetno i ozbiljno. Prizeljkujem nesto kao protv Svicarske
S velikom zeljom borbenosti i igraci moraju biti motivisani, to je Mesin zadatak. Sljedeca utakmica se igra krajem marta. Pola godine pauze, mora se ovo odigrati maksimalno kvalitetno i ozbiljno. Prizeljkujem nesto kao protv Svicarske
Cimirot prije Jajala i Memisevica mjesto kiksera za ubuduce.
Definitivno i mali Karacic prije Pirica, bolji je golman i brani standarno u Turskoj
Cocalic je nas prvi stoper po minutazi i ne igra lose u Belgiji.
Spahic, Bico, Zuka svi su klupirani u zadnje vrijeme.
Trio u sredini Cimi-Pjana-Milicevic
Definitivno i mali Karacic prije Pirica, bolji je golman i brani standarno u Turskoj
Cocalic je nas prvi stoper po minutazi i ne igra lose u Belgiji.
Spahic, Bico, Zuka svi su klupirani u zadnje vrijeme.
Trio u sredini Cimi-Pjana-Milicevic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
HankMoody je napisao/la:Kako sam i prije govorio, najbolje sa trenutnim kadrom.
Ovo je najvise obecavajuca kombinacija. Narode Visca je dobar ali ne za reprezntaciju. Vidjeli smo drugo poluvrijeme protiv Kipra sta znaci imati igraca poput Hajrovica koji su agresivne krtice I koji mogu povuci cijeli tim. Ono dodavnje, pimplanje naprijed nazad, pa centarsut je jalovo gubljenej vremena.
Trbao bi nam neko agresivan I drzak I kao lijevo krilo. Ja toga jos nevidim. Lulic je vise vezni igrac u laciju, nije lijevo krlo. Mozda bi trebalo vise pogledat neke od nada iz liga u Evropi, cak iako nije iskusan. Ali bez takvih igraca mi smo samo debatni klub, koji pimple loptu naprijed nazad.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Jajalo umjesto Cimija i sve u dure.
Odlican spisak, to je to sto imamo. Jesu li Memisevic i Dumic 7.-8. ili 5.-6. stoperi je nebitno trenutno. Ostaje tezi dio a to je prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
HankMoody je napisao/la:Kako sam i prije govorio, najbolje sa trenutnim kadrom.

- Goalgetter
- Kontakt:
Memisevic od proljeca treba dobiti sansu u reprezentaciji ako i dalje ovako nastavi - a mislim da hoce. Zukanovic, Bicakcic i Sunjic su totalno nestabilni, nemaju sigurno mjesto u prvih 11 u klubu, i imaju konstantno velike oscilacije u formi. Unazad evo par godina nemamo tog standardnog stopera poslije Emira Spahica, iako svi znamo i da i on je u laganom padu. Stoga mislim da je za ovu utakmicu jos prerano, ali od proljeca je krajnje vrijeme da se forsira Memisevic.
Spisak sve u svemu u redu, nije ni moglo biti vecih iznenadjenja, ono sto nas vise zanima je postavka i odabir prvih 11.
Spisak sve u svemu u redu, nije ni moglo biti vecih iznenadjenja, ono sto nas vise zanima je postavka i odabir prvih 11.
Grčka odbrana je jedino što je u ovom trenutku bolje iz njihove ekipe, ali se ni za to ne bojim sa ovakvim Edinom.
Nadam se da će krila i Pjanić biti na nivou da mu naštimaju nekoliko prilika i da odbrana neće primiti neki glup go poput onog petom iz kornera.
Idemo po tri boda!
Nadam se da će krila i Pjanić biti na nivou da mu naštimaju nekoliko prilika i da odbrana neće primiti neki glup go poput onog petom iz kornera.
Idemo po tri boda!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Standardno kikserski raspolozen Spahic.Goalgetter je napisao/la:Memisevic od proljeca treba dobiti sansu u reprezentaciji ako i dalje ovako nastavi - a mislim da hoce. Zukanovic, Bicakcic i Sunjic su totalno nestabilni, nemaju sigurno mjesto u prvih 11 u klubu, i imaju konstantno velike oscilacije u formi. Unazad evo par godina nemamo tog standardnog stopera poslije Emira Spahica, iako svi znamo i da i on je u laganom padu. Stoga mislim da je za ovu utakmicu jos prerano, ali od proljeca je krajnje vrijeme da se forsira Memisevic.
Treba ga maci, a uvoditi ove mladje. Memisa i Dumica, dodas im jos Sunjica, Zuka i Bico da im budu mentori.
Ako nista na stoperima smo jaki.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ne zna se prvih 11. Nadam se da Mesa nece opet ubaciti Vedu i Medu u prvih 11. Ovo sto si napisao Dzeko sam bi bilo najbolje al ko zna. Mesa je odlican sto se tice pozivanja igraca, ostalo isto kao i Safet.JavierBosnia je napisao/la:Prvih 11 se zna ako ne bude povreda. Vedo nece poceti od prve minute sigurno, cak sta vise bi Djuric prije dobio priliku u nastavku igre zbog svoje igre glavom, a znamo kakvi su grci po pitanju toga.
sa bolidranim se 100% slazem.