Bas ima dosta b2b utakmicaSarmelino je napisao/la:Joj sad primjeti.Ovu ce me sedmicu Westbrook samarat nevjerovatno,tesko do pobjede..

Jel bi trejdo Walla i Porza ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Bas ima dosta b2b utakmicaSarmelino je napisao/la:Joj sad primjeti.Ovu ce me sedmicu Westbrook samarat nevjerovatno,tesko do pobjede..
Kojeg Lopeza?Bobadilla je napisao/la:Nudi mi ga i dalje. Svaki drugi transfer Mudiay ili Murray
Da je sad gdje Thompsona i Mozgova/Lopeza dat za dva dobra i to je to
Tezak sam ti ja na tradeu,od ovih boljih Jabarija jedino ua pravu ponuduBobadilla je napisao/la:Bas ima dosta b2b utakmicaSarmelino je napisao/la:Joj sad primjeti.Ovu ce me sedmicu Westbrook samarat nevjerovatno,tesko do pobjede..Ma imas i ti kečeva u rukavu
Jel bi trejdo Walla i Porza ?
Ujutro prije posla cuSarmelino je napisao/la:Ponudi nesto pa pogledam to sutra ujutro i ponudim sta drugo nazad ako ne bude pasalo
Mislim da u njih nema onih pozicija guard i forward,znaci manje igraca za izabrati ako svi igraju.SiamoNoi je napisao/la:Jesu druga i prva liga isto ovaj format?Ovaj je odličan,a kad bi još širi rosteri bili bilo bi još zanimljivije.Sve ispod 14 mi nekako nije to to.Veci je gust kad moras trazit igrace malo dublje nego u ovim manjim ligama gdje su više-manje ista imena cijelo vrijeme.
Sta si zafrko ?SiamoNoi je napisao/la:****.Ne napravivši dva planirana poteza sinoc mogu odmah upisat poraz ovaj tjedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.