RIO 2016 - Tenis

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: RIO 2016 - Tenis

Post Postao/la ASD » 08 avg 2016, 13:55

Iako su se mnogi sprdali s tim, mogao bi Nadal do zlata. :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 08 avg 2016, 14:27

darker10 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Ako bude snimak na RTRS, BHT javite3ee
Kakav snimak,ovo ce se pokopat u arhivama,slucajno zagubit :D
Upravu si :lol: :lol:

Zao mi je Noleta jbg nije fer da ovakva klasa ispadne u prvom kolu na OI ali mi je bas drago zbog Delpa.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 avg 2016, 14:45

ASD je napisao/la:Iako su se mnogi sprdali s tim, mogao bi Nadal do zlata. :D
Ma tesko, mec u 3. kolu eventualno protiv Simona ce pokazati koliko Rafa zaista moze, ono juce je bila sprdancija sa onim jadnikom, sada ide Seppi kojeg bi Rafa trebao lagano rijesiti.

Gledajuci zrijeb, Rafa da je Rafa ne bi trebao imati nikakvih problema do polufinala, Seppi, Simon pa Goffin, onda Delpo ili Tsonga, to bi mogao biti prvi veliki izazov.

Volio bih vidjeti u finalu ga sa Andyem i mec best of five, vjerujem da bi to bio spektakl.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 avg 2016, 14:46

bodi123 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Iako su se mnogi sprdali s tim, mogao bi Nadal do zlata. :D
Ma tesko, mec u 3. kolu eventualno protiv Simona ce pokazati koliko Rafa zaista moze, ono juce je bila sprdancija sa onim jadnikom, sada ide Seppi kojeg bi Rafa trebao lagano rijesiti.

Gledajuci zrijeb, Rafa da je Rafa ne bi trebao imati nikakvih problema do polufinala, Seppi, Simon pa Goffin, onda Delpo ili Tsonga, to bi mogao biti prvi veliki izazov.

Volio bih vidjeti u finalu ga sa Andyem i mec best of five, vjerujem da bi to bio spektakl.
Bice jos kikseva ovdje, ocekujem u finalu jednog od Nadal/Murray i nekog koga niko nije ocekivao.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 avg 2016, 14:59

Neće Rafa preko Goffina, ako uopšte i Simona prodje

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RIO 2016 - Tenis

Post Postao/la Molders » 08 avg 2016, 15:16

Molders je napisao/la: Ipak, svaka čast za Delpa, ali zanima me je li Novak bio ispod svog nivoa ili ga je ovaj itekako nadigrao?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 avg 2016, 15:20

Molders je napisao/la: Ipak, svaka čast za Delpa, ali zanima me je li i Novak bio ispod svog nivoa ili ga je ovaj itekako nadigrao?
da si gledao meč vidio bi da je bilo oboje ali više ovo drugo nego ovo prvo, del potro je bio stravično ubojit.

inače čudi me da nije niko ništa napisao o publici. to je bio najbolji dio svega :mrgreen: gomila argentinaca koji su bodrili delpotra, i još više brazilaca koji su naravno bili pio dekretu svi za noleta :mrgreen: onda su svi neutralni naravno počeli navijati za delpotra i to je bilo jako zabavno. podsjetilo me na finale u riju prije dvije godine, kad je 50.000 brazilaca na marakani skočilo kad je götze zabio go :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 avg 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 avg 2016, 15:21

Molders je napisao/la:
Molders je napisao/la: Ipak, svaka čast za Delpa, ali zanima me je li Novak bio ispod svog nivoa ili ga je ovaj itekako nadigrao?
Vec sam pisao, Novak je na Novakovski nacin uopste izvuko ova 2 TB, u kojim je bio pometen. Razbio ga covjek totalno, nemoc se najbolje mogla vidjeti njegovim govorom tijela. Pogledaj samo statistiku, broj winera iz FH, postotak servisa i poeni na 1. servis, te brejk lopte koje je Delpo imao i to u velikom broju a Novak niti jednom nije dosao do razlike na servis Delpa(da, niti jednom DEUCE nije bio, sto ne pamtim da sam dozivio otkako ga pratim), a kamoli brejk loptica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 avg 2016, 15:22

bodi123 je napisao/la:
Molders je napisao/la:
Vec sam pisao, Novak je na Novakovski nacin uopste izvuko ova 2 TB, u kojim je bio pometen. Razbio ga covjek totalno, nemoc se najbolje mogla vidjeti njegovim govorom tijela. Pogledaj samo statistiku, broj winera iz FH, postotak servisa i poeni na 1. servis, te brejk lopte koje je Delpo imao i to u velikom broju a Novak niti jednom nije dosao do razlike na servis Delpa(da, niti jednom DEUCE nije bio, sto ne pamtim da sam dozivio otkako ga pratim).
da, i ja mislim da to nije nikad bilo. možda u mladim danima na samom početku, ali sigurno nije bilo otkako je nole počeo pobjeđivati

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 08 avg 2016, 15:28

Molders je napisao/la:
DelPotro me sinoć posjetio kao da igram igricu i svog tenisera sam napunio sve na maksimum. Lupo je kako je stigo, čak je ponekad od te siline lopte i u aut zapuco. Dominantan je bio od starta. Da nije bio Novak s druge strane bilo bi jako ubjedljivo. Eh sad Novak, to je zasebna priča. On mi se u Kanadi činio fizički slabim, kao neka povreda ili nešto :roll: Daleko da je to sad neki izgovor. I ako fan svih ex Yu država i pogotovo Noleta, nadam se da će DepPo biti najveće iznenađenje te da će Nole sa Nenadom uzeti makar neku od medalja u dublu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 avg 2016, 15:33

MElloo je napisao/la:Imal igdje snimak il da se skine mec :(
[youtube][/youtube]

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 08 avg 2016, 15:39

Hvala vam svima na odgovorima, komentare sam malo ''preletio'' pa zato nisam znao. Golemo je da Đoković nikako nije imao break lopti, ne mogu se sjetiti kada se zadnji put to desilo..

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 avg 2016, 15:42

DANTES je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Meni je Delpo ubjedljivo najdrazi igrac poslije Rogera. Strasan igrac i strasne predispozicije, ali su povrede ucinile svoje. Gotovo sam siguran da bi imao bar jos jednu GS titulu u svojim rukama.
Sve isto. Vjerujem da bi DelPo bio Noletu ono što je Nadal Rođi. Kakvo smo tu rivalstvo izgubili. Andy jednostavno nije taj nivo.
svaka čast Delpu ali ovo može izjaviti neko ko tenis pogleda onako tek ponekad..
Upravu je Kawhi. Vec 2009. sa 21 godinom je natamburao Nadala i Federera na US Openu. Vjerovatno bi bio uspjesniji od Murraya da nije bilo povreda.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 avg 2016, 15:44

Molders je napisao/la:Hvala vam svima na odgovorima, komentare sam malo ''preletio'' pa zato nisam znao. Golemo je da Đoković nikako nije imao break lopti, ne mogu se sjetiti kada se zadnji put to desilo..
Federer Sinsinati prošle godine

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 08 avg 2016, 15:53

shminka je napisao/la:
Molders je napisao/la:Hvala vam svima na odgovorima, komentare sam malo ''preletio'' pa zato nisam znao. Golemo je da Đoković nikako nije imao break lopti, ne mogu se sjetiti kada se zadnji put to desilo..
Federer Sinsinati prošle godine
Ipak se nisam mogao sjetit tog detalja. Znam da tamo nikada nije slavio, dobio ga je Federer i 6:1 7:5 za nekih sat i pol prije nekoliko godina ali ovo za break lopte me baš iznenadilo.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 avg 2016, 16:14

Ne mozemo mi stat uz naseg covjeka i to ti je to. Ospite po Dzumhuru, nek nam svjetski olos je*e majku po turnirima, a mi cemo svoje docekati kao krivce.

Ona prica, slatko je i go*no s vana, a nase zlato ku*cu ne valja. Gade mi se pojedinci. :puke:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 08 avg 2016, 16:27

VolimTz je napisao/la:Ne mozemo mi stat uz naseg covjeka i to ti je to. Ospite po Dzumhuru, nek nam svjetski olos je*e majku po turnirima, a mi cemo svoje docekati kao krivce.

Ona prica, slatko je i go*no s vana, a nase zlato ku*cu ne valja. Gade mi se pojedinci. :puke:
Zar ti stvarno mislis da se samo nasem Dzumhuru upucuju uvrede?Pa Del Potro je sinoc kao Argentinac koji igra u Brazilu sigurno imao milion na svoj racun i covjek pobijedi svjetskog broja 1.Treba znat igrat s tim.Zasto da ga podrzavam kad nije ispravno postupio?Bas je fino izgledalo kako mu je babo usto i **** majku onim Izraelcima,a oni govore calm down.U tom momentu su izgledali kao najvece dusice na svijetu, Damirov otac kao neki siledzija.Uozbilji se,svijet je vidio i cuo samo sto se tada prikazalo.Niko od nas ne zna sta je Damiru receno.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 avg 2016, 16:41

darker10 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Ne mozemo mi stat uz naseg covjeka i to ti je to. Ospite po Dzumhuru, nek nam svjetski olos je*e majku po turnirima, a mi cemo svoje docekati kao krivce.

Zar ti stvarno mislis da se samo nasem Dzumhuru upucuju uvrede?Pa Del Potro je sinoc kao Argentinac koji igra u Brazilu sigurno imao milion na svoj racun i covjek pobijedi svjetskog broja 1.Treba znat igrat s tim.Zasto da ga podrzavam kad nije ispravno postupio?Bas je fino izgledalo kako mu je babo usto i **** majku onim Izraelcima,a oni govore calm down.U tom momentu su izgledali kao najvece dusice na svijetu, Damirov otac kao neki siledzija.Uozbilji se,svijet je vidio i cuo samo sto se tada prikazalo.Niko od nas ne zna sta je Damiru receno.
Saburli mentalitet je ovom narodu sigurno donio samo dobro. Nastavite pljuvati momka po medijima, kao i svakog ko jednom zezne. Pa cemo na slijedecim olimpijskim igrama imati 5 predstavnika.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 08 avg 2016, 16:44

Niko njega ne pljuje,nego svi kazu da to sve nije dobro izgledalo.Ako njemu smeta kako stvari stvarno stoje i ako mu smeta da mu to neko kaze jbg onda.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 avg 2016, 19:38

Haha, kakvo prepucavanje na mecu del Potra i souse izmedju argentiski navijaca i domacina ! Mislim da cak i policija ima posla !
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Ljetne olimpijske igre - Rio 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.