Rade Pavlovic mozes ga pronaci kao Spektar servis ili nesto slicno je ovaj na StupinamaBiban25 je napisao/la:Stupine B7 ili B8, ima čovjek radnju u prolazu i između ostalog popravlja Plazme. 10km da ustanovi kvar ako se dobro sjećam. Ako ćeš nešto jeftinije (kućna radinost), ima majstor Fahro koji popravlja SVE a najjači je u popravci svih vrsta TV prijemnika. On je dole u Kreki, blizu Novog Binga i Z Compa živi u žutoj zgradi, 3 ulaz prizemlje, odmah ispod tzv kolona. Nemam broj telefona.Maestro21 je napisao/la:Može li mi neko preporučiti dobrog rtv mehaničara u Tuzli. Imam dvije novije plazme pokvarene, ako znate gdje ima neko dobar da me uputite. Hvala
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
& $ ?
-
- Kontakt:
Porodice žrtava stradalih na Kapiji ponovo su doživjele šok, kada je Kantonalni sud u Tuzli preinačio, odnosno poništio presudu Opštinskog suda u Tuzli prema kojoj je Republika Srpska bila dužna porodicama žrtava isplatiti određene novčane iznose na ime naknade materijalne štete. Pravni zastupnici porodica žrtava ističu da će nastaviti pravnu borbu kako bi žrtve dobile moralnu satisfakciju.

je li u vasoj mahali sinoc rokalo, morao sam sve u kuci pogasit' i poiskljucivat' iz uticnica, znaci iz zidova jarane :lol:
-
- Kontakt:
Probudilo me vala, mislio sam neko se roka pred SedromChinaglia je napisao/la:je li u vasoj mahali sinoc rokalo, morao sam sve u kuci pogasit' i poiskljucivat' iz uticnica

na pocetku je malo grmilo, uobicajeno, ali poslije poce pravo rokat', probudili su se i kod mene svi :lol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Probudilo me vala, mislio sam neko se roka pred Sedrom :lol:Chinaglia je napisao/la:je li u vasoj mahali sinoc rokalo, morao sam sve u kuci pogasit' i poiskljucivat' iz uticnica :lol:
dugo nije ovako jarane, ja sam hladno spustio roletne da ne gledam munje, nervira me ono bljestavilo :lol:
znaci, slatinas :kafa:
-
- Kontakt:
Tacnije centar svijetaChinaglia je napisao/la:na pocetku je malo grmilo, uobicajeno, ali poslije poce pravo rokat', probudili su se i kod mene sviNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Probudilo me vala, mislio sam neko se roka pred SedromChinaglia je napisao/la:je li u vasoj mahali sinoc rokalo, morao sam sve u kuci pogasit' i poiskljucivat' iz uticnica![]()
dugo nije ovako jarane, ja sam hladno spustio roletne da ne gledam munje, nervira me ono bljestavilo![]()
znaci, slatinas

samo neka je crveno-crno :cool:

Tu generaciju i utakmice i atmosferu u Mejdanu cu pamtiti citav zivot. Nesto nevjerovatno.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ako mi cega fali, to je KK Sloboda Dita. 

kada se sjetim, prestala Dita biti sponzor, bilo samo KK Sloboda, opet se u Mejdanu pjeva:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako mi cega fali, to je KK Sloboda Dita. :(
naprijed Dita ljubavi moja :cool:
dzaba sve, uvijek ce vise biti Dita nego Sloboda, kada pricas o klubu, uvijek kazes Dita ili Sloboda Dita
jednostavno to Dita je postalo dio kluba i uvijek ce ostati tako
Mater **** ko god je ucestvovao u nabijanju dugova Diti, za lijeka im trebalo
5 dana poslije gasenja ja sve kontam nije istina, vratit ce se Dita opet, nemoguce da je ugasena...
5 dana poslije gasenja ja sve kontam nije istina, vratit ce se Dita opet, nemoguce da je ugasena...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 avg 2016, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sloboda Toyota 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mramore kada budes brisao postove ostavi nam ove uspomene na Ditu, kao i zelje i pozdrave onima koji su ucestvovali u gasenju
Nad tobom sunce najljepše sja
Napravili ste mi posla fino.
Ne znam zašto započinjete sa politikom kad znate da nije dozvoljena. 

- Beduin
- Kontakt:
Sta ces kad je politika usla u sve pore zivota. Odem rahat u wc da se ispraznim, a ono izlete politicar-dva.NKMramor je napisao/la:Napravili ste mi posla fino.Ne znam zašto započinjete sa politikom kad znate da nije dozvoljena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Otvorim frižider, izlijeće Faraon i rasprava o istom.Beduin je napisao/la:Sta ces kad je politika usla u sve pore zivota. Odem rahat u wc da se ispraznim, a ono izlete politicar-dva.NKMramor je napisao/la:Napravili ste mi posla fino.Ne znam zašto započinjete sa politikom kad znate da nije dozvoljena.

- Beduin
- Kontakt:
Kod tebe makar Faraon izleti iz frizidera, kod mene frizider lici na zatvor, same resetke unutra.NKMramor je napisao/la:Otvorim frižider, izlijeće Faraon i rasprava o istom.Beduin je napisao/la:Sta ces kad je politika usla u sve pore zivota. Odem rahat u wc da se ispraznim, a ono izlete politicar-dva.NKMramor je napisao/la:Napravili ste mi posla fino.Ne znam zašto započinjete sa politikom kad znate da nije dozvoljena.
![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: Kod tebe makar Faraon izleti iz frizidera, kod mene frizider lici na zatvor, same resetke unutra.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bome negdje blizu kuće dernulo, oko oraha možebit.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Probudilo me vala, mislio sam neko se roka pred SedromChinaglia je napisao/la:je li u vasoj mahali sinoc rokalo, morao sam sve u kuci pogasit' i poiskljucivat' iz uticnica
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Evo vam jedan dobitni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.