FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

pinoglavi
Kontakt:

Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 08:50

Vecina vas nije znala ni ko je Musa dok Face nije poceo prenositi Europsko pa ne razumijete ako nekome smeta sto uzima svakakve suteve. Ali naravno vi ste velike patriote a ko napise neku kritiku oni mrze BiH. Jesmo pogan narod yebo vas zivot bolesni
Nad tobom sunce najljepše sja

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 12 jun 2016, 09:57

cuj ne smije se ni kritikovati. pa gdje su ti moralni policajci kada nam igra u20 reprezentacija, ili sve ostale reprezentacije u stvari. onda se pljuje po skupu "invalida", a niko nista da kaze. ali eto ovi su osvojili nesto, pa im se ne smije vise prigovarati.
na ovom forumu se uvijek moglo procitati dosta kvalitetnih postova od raznih forumasa, tu su bile uvijek i kritike, ali konstruktivne. a takve kritike su pozitivne. naravno kada to predje u vrijedzanje, onda je to previse, i tada se to treba sankcionisat od strane moderatora. a sad ako ovdje napises da je neki igrac upropastio napad, odma ispadne kao da si mu mater opsovao.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2016, 10:25

Ma komentari tipa nema pojma Musa i sl. ma dovidjenja prijatno strucnjaci.
BosnaE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 10:36

newton_heath_lyr je napisao/la:Ma komentari tipa nema pojma Musa i sl. ma dovidjenja prijatno strucnjaci.
Ko je to napisao i što sami sebi zamišljate neke neprijatelje? Uredu što ti recimo pljuješ po Džumhuru ali za Musu se ne smije ni jedna riječ napisati? Fuj kakav smo narod

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 jun 2016, 10:55

komentari :oops: :oops: :oops: :oops: :arrow: prijateljska tekma :thumbup: Musa promasio tricu sa 8 metara :o :o :o ja kloca majko mila :facepalm:

p.s iz ove Spanske ekipe ce 3,4 igraca da naprave karijeru,iz nase realno samo Musa.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 12 jun 2016, 11:21

baglama je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Otkad ja govorim da je Musa presebičan i da je poletio malo prebrzo. Poredi sebe sa LeBronom, LeBron bi sa 17 bio starter u svakoj evropskoj ekipi, a ne skupljao garbage minutažu u yebenoj Cedeviti. Ne bi bilo loše da se malo prizemlji i radi u tišini, bez pompe i bombastičnosti, to bi mu puno pomoglo u karijeri.
gdje govoris ? nikad te nisma vidio na ovom pdf-u

pacenik docekao da se posere...kao i mnogi

Musa je imao gomilu asista za polaganja i veceras...to sto mu veceras nije ulazila trica, ne znaci da nece drugi put
nama fali najbolji visoki igrac , covjek koji zabija trice, igra odbranu, kupi skokove, otvara prostor za Musu, igra s Musom pick and roll
ako ne vidite koliko smo hendikepirani bez njega...onda ste vi hendikepirani u mozak. spustite ocekivanja jer idemo oslabljeni

ocekivao sam poraz 10 razlike zbog dominacije u skoku spanaca...ovaj mec veceras je samo ohrabrenje
ocekujem da nas u travniku dobiju vecom razlkom
Da se i ja slozim sa tobom nekad,svaka cast.Ljudi ne vide izgleda koliko nedostaje Sikiras plus jos jednu bitniju stvar nisu vidjeli da Campara igra pod rucnom zbog povrede i da je sinoc bio zdrav i u onoj formi sa turnira u beogradu mi bi razbili spance.Plus treba napomenuti da je ovo PRIJATELJSKA i da se puno,puno akcija od strane trenera krije.I na kraju treba reci da je sinoc Musa morao radit za citavu ekipu jer nema tu ni Sikirasa a i sinoc Campare da preuzmu dio tereta u svoje ruke.Musa nece nikad bit elitni suter,al on je igrac ako pogodi prvu tricu najvjerovatnije ce imat dobar postotak istog tu utakmicu.Moze se reci da je igrao sam protiv svih..kazem opet dosta je trener stvari sakrio..sigurno ce bit akcija za sutera gdje ce mu se pravit blokovi.Recimo Bacvic bi mogao biti taj plus naravno Campara koji ako se skroz oporavi i vrati onu formu iz beograda.Najveca boljka kako smo sinoc vidjeli bice ti visoki igraci...maksimalno su tanki i Mutic ce ispastat zbog toga kao sto je bio i sinoc slucaj.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 12 jun 2016, 11:46

Bas sam se i ja sinoc pitao, je li moguce da se (kako sam ja upratio) nijedan blok nije napravio za sutere, prvenstveno Sanija. Cak je u nekoliko navrata to toliko ocigledno bilo, da bih ja prvi to pokusao uraditi, da ne govorim za djecu koja godinama treniraju. Kao sto rekoh u nekim tamo postovima, nedostatak Njegosa je koban, s njim bi sigurno isli po medju, ovako vrlo tesko, iako ne nemoguce. Tesko je ocekivati da Cerkezovic kupi skokove pored minimum 10cm vecih ljudi i da ih tako dobro cuva u odbrani. Mirkovic je realno limitiran, ali vjerujem da ce Josip pronaci i za njega nacin da bude koristan. Ja nekako vjerujem u Josipa, cini mi se skroz pametan covjek, mogao bi nas sve pozitivno iznenaditi igrama na SP.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 jun 2016, 12:15

Musa treba malo manje šutirati sa velikih udaljenosti, ali imamo košarkaša čije će se ime i prezime zapamtiti, samo da ga zdravlje posluži. Veliki je nedostatak Sikiraša. Jest ovo prijateljska utakmica ali se opet nadam da ih ovo neće poremetiti. Fina atmosfera u dvorani.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 12:32

lumani je napisao/la:komentari :oops: :oops: :oops: :oops: :arrow: prijateljska tekma :thumbup: Musa promasio tricu sa 8 metara :o :o :o ja kloca majko mila :facepalm:

p.s iz ove Spanske ekipe ce 3,4 igraca da naprave karijeru,iz nase realno samo Musa.
Sturcnjak poenta i jeste da je uzimao previse suteva s 8 metara. Nek uzima svaki sut i sve fula, nek gube svaku po 30 razlike, nema nista veze, ali isto tako nema veze s mozgom da branite njegove nepotrebne suteve s 8m

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 12 jun 2016, 13:03

HankMoody je napisao/la:Eto vidiš kakvi ste moroni, do te mjere da se samo pozitivno smije pisati, jer u protivnom si etiketiran kao pljuvač, što je debilno. Izjave da će postati najbolji igrač svijeta, da će s 20 godina biti gdje su LeBron i Kobe sad i slično su u najmanju ruku smiješne. Koliko su svi Evropljani lošiji od Amera ćete vidjeti na ovom Svjetskom, kad ih crnci u zubima budu nosili. Koliko su fizički nadmoćniji i razvijeniji, to je šega. Porediti Musu i top 3 potencijala američke košarke je besmisleno. Valjda ste svjesni da su evropska i NBA košarka dva svijeta. Jedan Mirza Teletović je bio među najboljim košarkašima Evrope, u Americi je goli prosjek, teško da i u jednoj ekipi može biti starter. Eh sad, nastavite etiketirati i vrijeđati. Lijep pozdrav.
Pljuvac si kad kritikujes djete od 16 godina sto masta o tome da bude kao Lebron il Kobe, to je stvarno bolesno kad djetetu govoris da se spusti na zemlju jer govori da zeli da bude kao Lebron, pa svi oni mastaju i sanjaju da jednog dana budu najbolji na svijetu, pa da je reko da za par godina hoce bude gdje je Jordan bio, to je djecije jbt kako mozes uopste i davat neki sud o tome i s time govoriti o Musinom karakteru i egoizmu kad to djete jos uvjek nije ni izgradilo isti, mislim stvarno od svih sam se nadao al nisam od tebe takvom debilskom komentaru :facepalm:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 12 jun 2016, 13:23

Valjda ima Musa trenera za ovo ispucavanje da kaže šta treba ili ne treba

adzutant
Kontakt:

Post Postao/la adzutant » 12 jun 2016, 14:10

Stream za večerašnju utakmicu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 12 jun 2016, 15:58

[quote="adzutant"]Stream za večerašnju utakmicu?

:!: :?:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 jun 2016, 17:21

Ma kakav stream, izgubili su, ispucavaju se i tko da ih gleda? Luzeri obični :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 12 jun 2016, 18:03

Kad igraju nocas ?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 jun 2016, 18:19

admir12345 je napisao/la:Kad igraju nocas ?
21:15
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 jun 2016, 19:58

pinoglavi je napisao/la:
lumani je napisao/la:komentari :oops: :oops: :oops: :oops: :arrow: prijateljska tekma :thumbup: Musa promasio tricu sa 8 metara :o :o :o ja kloca majko mila :facepalm:

Sturcnjak poenta i jeste da je uzimao previse suteva s 8 metara. Nek uzima svaki sut i sve fula, nek gube svaku po 30 razlike, nema nista veze, ali isto tako nema veze s mozgom da branite njegove nepotrebne suteve s 8m

zasto niste pljuvali kada je Litvance potopio sa 8metara :) Uvijek trazite nesto,a gledate kosarku 5,6 puta godisnje.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 12 jun 2016, 20:01

ima li neki prijenos

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 21:26

lumani je napisao/la: zasto niste pljuvali kada je Litvance potopio sa 8metara :) Uvijek trazite nesto,a gledate kosarku 5,6 puta godisnje.
Pod broj jedan **** od mene s tom pričom o košarci i 2-3 puta godišnje stručnjak, pod broj dva tvoje pravdanje takvih šuteva mi sve govori o tvojem praćenju košarke, a pod broj tri tad je jednu tricu uzeo i išlo ga je, sad je uzimao više takvih a nije ga išlo kroz cijelu utakmicu i to su sve bile bespotrebne. Meni je draže bilo kad smo napravili akciju pa neko pod košem i obruč profula, što se desilo u drugom poluvremenu, nego da dajemo neke isforsirane šuteve.

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.