E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Slažem se, Thoorin je dobro rekao (ne mogu da vjerujem da ovo govorim xD), da isključe tajmer na 15 sekundi, svi bi bili sretni, ovako, nema onog uzbuđenja, osim ako je defuse 0.003 prije isteka 40 sekundi.
strasan Overpass NaVi-ja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Upravo nismo vidjeli 3 killa u pistol rundi na infernu 2nd halfIk17 je napisao/la:Ma nek eksperimentišu sad na ovako relativno manjem turniru, PiP, bomb planting camera, bomb timer... Pa da vidimo, ako funkcioniše, nek ostane, ako ne funkcioniše (a iskreno mislim da ovo nije to-to), onda se jednostavno treba zaboraviti na to i prekinuti besmislenu diskusiju koja se godinama vodila oko ovih stvari.miki_92 je napisao/la:![]()
btw uzasan im je ovaj PiP
I da, na ovom turniru se previše često dešava da promašimo "obračun" jer je neka pametnica prebacila kameru na nekog lurk-a tamo na drugoj strani mape dok se ovamo pucaju

Ovo je fkt previše za jedan dan, 10+ sati, 4 BO3 matchup-u
Sreća pa su zadnji Astralis - CLG, tu će biti metla na obje mape.
Simple uništio na mirage-u, seized imao par dobrih entry-a, vintage Guardian u par trenutaka, ukratko, bit će svega protiv Astralisa
Samo se moraju maknuti sa Inferna, baš im ne leži ta mapa
FaZe - HR, Na'Vi - Astralis, nadajmo se revanšu FaZe - Astralis u finalu

Simple uništio na mirage-u, seized imao par dobrih entry-a, vintage Guardian u par trenutaka, ukratko, bit će svega protiv Astralisa

pa moraju se natjerati da igraju barem pristojan Inferno jer im je Cache i dalje autoban, a i Nuke igraju samo ako bas morajuIk17 je napisao/la:Ovo je fkt previše za jedan dan, 10+ sati, 4 BO3 matchup-uSreća pa su zadnji Astralis - CLG, tu će biti metla na obje mape.
Simple uništio na mirage-u, seized imao par dobrih entry-a, vintage Guardian u par trenutaka, ukratko, bit će svega protiv Astralisa![]()
mada mislim da nisu oni toliko losi na Infernu koliko je fnatic dobar, ovoj verziji tima je to uvijek bila domaca mapa
prebrutalan raspored, ajde komentatori odrade po 2 meca i zdravo ali ljudi na desku pockrkaju
jos je gore bilo u Katowicama prosle godine ako se ne varam od 10 u jutro kad je bila ona ceremonija otvaranja do 2 pola 3 kad je zavrsio zadnji BO3

jos jedno finale za Niku 

valjda ce faze uzeti mucni astralis
Sent from my iPhone using Tapatalk
opet FaZe - Astralis i opet ce ovi debili Astralis uzeti
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Mislis najbolji i najkompletniji tim trenutno
bez daljnjeg jesu, samo ih ja nesto ne gotivim...miki_92 je napisao/la:Mislis najbolji i najkompletniji tim trenutno
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ako dodje do 3 mapa,inf je dva puta astralis uzeo ali bio je blizu jako faze.Idemo jako niko
-
- Kontakt:
2. veci turnir s Nikom, 2. finale. Odlicno.
glaive je najbolji igl s skilom trenutno na svijetu,itekako da ima tu uticaja zonica
obicno rain se izgubi u ovakvim mecevima ali dns je odlican,allu isto ajmo uzeti drugu mapu
11-4, ako nastave sa pistol round streak-om, ima nade.
Allu je generalno na ovom turniru strašan, povukao je već par puta kad je baš BAŠ trebalo, i protiv Astralisa, a i prije kao npr u meču protiv G2-a.

Allu je generalno na ovom turniru strašan, povukao je već par puta kad je baš BAŠ trebalo, i protiv Astralisa, a i prije kao npr u meču protiv G2-a.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce biti ovako rasturanje na nukeu,mislim da ce niko razvaliti na infernu
Jooooj što me nerviraju sa ovim double awp setup-om, ne mogu vam opisati, koji će im k. ovo ne ide mi nikako u glavu 

kakva treca mapa ajmoo jako u ot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.