I sta su ljudi uradili....igramo 50 godina vako, a od sutra cemo tako, promjenili pravila kako njima pase

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
CekamoFaraonTM je napisao/la: @AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njega
Ma, meni je i ovo izvalacenje glupost. Brate imas ranking treceplasiranih ekipa, nek prva igra sa osmom, druga sa sedmom itd. Sve posteno, sve trasnsparentno. Nikakva izvlacenja i qurci. Ali Uefa ih obozava, gdje ces dalje ljudi izvlace polufinale Lige prvakainvincible1921 je napisao/la:Nosioci su najveca glupost jer jbg sve repke su imale sansu za prolaz i sve su bile trece....a u grupama su bile podjeljenje po sesirima. Nosioci su uvedini kad smo mi igrali prvi put sa portuglaom jer je prijetila opasnost od susreta francuske i protugala, a i irskoj se htjelo nastimat da ima najlaksi put (estoniju) jer ih je zaje.bala uefa za Hanrya.
I sta su ljudi uradili....igramo 50 godina vako, a od sutra cemo tako, promjenili pravila kako njima pasenajveca glupost daleko su nosioci u barazu....jer buraz imo si 10 tekmi da prodjes nisi uspio ...
Stvarno Slovenci prizeljkuju nas?Kakvi mazohistiFrankie je napisao/la:CekamoFaraonTM je napisao/la: @AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njega![]()
Treba Slovencima pokazati anketu i vecina njih prizeljkuju nas ili Madzarsku.
edit. evo objasnio je ipak na drugoj temi, ali ovo je objavljeno danas na zvanicnoj stranici Uefe
ma jašta ba, mi smo ti nešto ko Španija, sve naj.Captain4 je napisao/la:Možemo sve ekipe pobijediti uz dobru Mešinu taktiku i zalaganje igrača. Kakav Eriksen kad mi imamo Pjanića , kakav Odegaard kad mi imamo Salihovića , kakav Shane Long kad imamo Džeku , kakav Kampl kad je tu Lulić ..
Realno na svim pozicijama smo jači od svake reprezentacije u nenosiocima , izuzev desnog beka. Moje mišljenje
To nam je prednost druze.Samo nek oni mastaju,sto god vise misle kako ce nas lakse proci to ce im trijeznjenje biti brutalnijeKeenan.- je napisao/la:Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
To samo može biti jedan veliki plus za nas i ništa više.Nema ništa ljepše nego kad te protivnik podcjeni kao Španci na Mestalji ili Belgijanci u GenkuKeenan.- je napisao/la:Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
Koji plan , ajmo dijaspora svi na teren!SlevinKelevra je napisao/la:Neko je vec napisao genijalan plan da u svakoj zemlji (osim Irske) imamo dovoljno dijaspore da ce se naci neka budala da prekine utakmicu u ime domace ekipe...Genijalno!
Keenan.- je napisao/la:Frajer od napacenog tinejdzera napravi Ronalda
Mali zna igrat, veliki je talenat ali preseravate sto jes' jes'.hakkaDunne je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Frajer od napacenog tinejdzera napravi Ronalda
Koji **** taj napaćenko ne sjedi kući, drka **** i razmišlja o protivniku za baraž ovako ko mi? Što igra u jbnom Realu?
Oni vecinom misle da mi vise nismo onako jaki kao pred svjetsko prvenstvo,da je to bio trenutni bljesak i slicne gluposti.Istina je da smo slabiji za maestra Misketa ali nije to bas tolika razlika kako oni misle.Keenan.- je napisao/la:Da, znam ali opet ne mogu da skontam da nas tako olako shvataju ko da smo San Marino.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.