BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

invincible1921
Kontakt:

Re: BiH - ? (Baraž)

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 17:22

Nosioci su najveca glupost jer jbg sve repke su imale sansu za prolaz i sve su bile trece....a u grupama su bile podjeljenje po sesirima. Nosioci su uvedini kad smo mi igrali prvi put sa portuglaom jer je prijetila opasnost od susreta francuske i protugala, a i irskoj se htjelo nastimat da ima najlaksi put (estoniju) jer ih je zaje.bala uefa za Hanrya.

I sta su ljudi uradili....igramo 50 godina vako, a od sutra cemo tako, promjenili pravila kako njima pase :D najveca glupost daleko su nosioci u barazu....jer buraz imo si 10 tekmi da prodjes nisi uspio ...
=\_1921_/=

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 14 okt 2015, 17:26

FaraonTM je napisao/la: @AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njega :D
Cekamo :mrgreen:

Treba Slovencima pokazati anketu i vecina njih prizeljkuju nas ili Madzarsku.

edit. evo objasnio je ipak na drugoj temi, ali ovo je objavljeno danas na zvanicnoj stranici Uefe :?
Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 14 okt 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 okt 2015, 17:27

Bosna - Danska
Mađarska - Irska
Ukrajina - Slovenija
Švedska - Norveška

Moje pretpostavke xd
Sabrine mi moje!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 okt 2015, 17:48

invincible1921 je napisao/la:Nosioci su najveca glupost jer jbg sve repke su imale sansu za prolaz i sve su bile trece....a u grupama su bile podjeljenje po sesirima. Nosioci su uvedini kad smo mi igrali prvi put sa portuglaom jer je prijetila opasnost od susreta francuske i protugala, a i irskoj se htjelo nastimat da ima najlaksi put (estoniju) jer ih je zaje.bala uefa za Hanrya.

I sta su ljudi uradili....igramo 50 godina vako, a od sutra cemo tako, promjenili pravila kako njima pase :D najveca glupost daleko su nosioci u barazu....jer buraz imo si 10 tekmi da prodjes nisi uspio ...
Ma, meni je i ovo izvalacenje glupost. Brate imas ranking treceplasiranih ekipa, nek prva igra sa osmom, druga sa sedmom itd. Sve posteno, sve trasnsparentno. Nikakva izvlacenja i qurci. Ali Uefa ih obozava, gdje ces dalje ljudi izvlace polufinale Lige prvaka :facepalm: Pa, to nema ni u Juznoj Americi :roll:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 okt 2015, 17:51

Možemo sve ekipe pobijediti uz dobru Mešinu taktiku i zalaganje igrača. Kakav Eriksen kad mi imamo Pjanića , kakav Odegaard kad mi imamo Salihovića , kakav Shane Long kad imamo Džeku , kakav Kampl kad je tu Lulić ..
Realno na svim pozicijama smo jači od svake reprezentacije u nenosiocima , izuzev desnog beka. Moje mišljenje :)
"We need to suffer. And we need to fight."

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 okt 2015, 17:58

Frankie je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: @AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njega :D
Cekamo :mrgreen:

Treba Slovencima pokazati anketu i vecina njih prizeljkuju nas ili Madzarsku.

edit. evo objasnio je ipak na drugoj temi, ali ovo je objavljeno danas na zvanicnoj stranici Uefe :?
Stvarno Slovenci prizeljkuju nas?Kakvi mazohisti :urnebes:

Najozbiljnije,mi smo najbolja reprezentacija od svih 8 u kompletnom barazu,pod uslovom da su nam svi vazni igraci zdravi.To je uostalom cinjenica koju dokazuju svi relevantni pokazatelji,vrijednost ekipe,ranking,nastup na svjetskom prvenstvu,igre i rezultati u posljednjih 5-6 godina,ukupan broj kvalitetnih igraca.......

Mada,ja ne bih volio Sloveniju jer bi sigurno doslo do opustanja kod nas,bolje neko drugi.Znam ja nas ...........

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 14 okt 2015, 18:05

kuknjava Nebi valjalo izvuc Norvesku..u novembru moze bit -30 a ko ce igrat sa eskimima onda.... :bih:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 okt 2015, 18:15

Captain4 je napisao/la:Možemo sve ekipe pobijediti uz dobru Mešinu taktiku i zalaganje igrača. Kakav Eriksen kad mi imamo Pjanića , kakav Odegaard kad mi imamo Salihovića , kakav Shane Long kad imamo Džeku , kakav Kampl kad je tu Lulić ..
Realno na svim pozicijama smo jači od svake reprezentacije u nenosiocima , izuzev desnog beka. Moje mišljenje :)
ma jašta ba, mi smo ti nešto ko Španija, sve naj.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 okt 2015, 18:17

volio bih da izvucemo norvezane. nisu oni toliko jaki, takticki dosta naivni. bilo bi naravno mnogo nase raje u oslu. citam danas sta im pisu novinari i veoma su prepotentni, misle da imaju veoma dobru sansu da nas prodju, volio bih da ih malo spustimo na zemlju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 okt 2015, 18:19

Nije bitan protivnik uz ogromnu disciplinu I smirenost plus dozu respekta prema protivniku, prolazimo baraz aBd
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 okt 2015, 18:22

Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
FK Željezničar
Chelsea FC

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 okt 2015, 18:26

Neko je vec napisao genijalan plan da u svakoj zemlji (osim Irske) imamo dovoljno dijaspore da ce se naci neka budala da prekine utakmicu u ime domace ekipe... :rol: Genijalno! :tokralju:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2015, 18:28

Teorija zavjere :lol: :lol: :lol:

Madjarska : Danska (Madjari presli Dansku na rankingu u zadnji tren, Danci igrali 2 tekme manje, da li je pravedno ili ne.. sastavit ce ih i nek se direktno obracunaju)

Svedska : Slovenija (Svedima ce se nastimat "slucajno" da dobiju najslabiju rangiranu repku, Ibra je preskocio SP, red je da igra na EP)

Bosna : Norveska (Ovo je onako slucajno :D )

Ukrajina : Irska (Najjaci par.. najbolja tekma)

P.S Ovdje navijat za Irsku da budemo u drugom sesiru :)

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 okt 2015, 18:30

Keenan.- je napisao/la:Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
To nam je prednost druze.Samo nek oni mastaju,sto god vise misle kako ce nas lakse proci to ce im trijeznjenje biti brutalnije ;)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 okt 2015, 18:31

Keenan.- je napisao/la:Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
To samo može biti jedan veliki plus za nas i ništa više.Nema ništa ljepše nego kad te protivnik podcjeni kao Španci na Mestalji ili Belgijanci u Genku :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 okt 2015, 18:34

Da, znam ali opet ne mogu da skontam da nas tako olako shvataju ko da smo San Marino. :D
FK Željezničar
Chelsea FC

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 okt 2015, 18:36

SlevinKelevra je napisao/la:Neko je vec napisao genijalan plan da u svakoj zemlji (osim Irske) imamo dovoljno dijaspore da ce se naci neka budala da prekine utakmicu u ime domace ekipe... :rol: Genijalno! :tokralju:
Koji plan , ajmo dijaspora svi na teren! :D
"We need to suffer. And we need to fight."

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 14 okt 2015, 18:36

Keenan.- je napisao/la:Frajer od napacenog tinejdzera napravi Ronalda :lol:

Koji **** taj napaćenko ne sjedi kući, drka **** i razmišlja o protivniku za baraž ovako ko mi? Što igra u jbnom Realu?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 okt 2015, 18:39

hakkaDunne je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Frajer od napacenog tinejdzera napravi Ronalda :lol:

Koji **** taj napaćenko ne sjedi kući, drka **** i razmišlja o protivniku za baraž ovako ko mi? Što igra u jbnom Realu?
Mali zna igrat, veliki je talenat ali preseravate sto jes' jes'.
FK Željezničar
Chelsea FC

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 okt 2015, 18:40

Keenan.- je napisao/la:Da, znam ali opet ne mogu da skontam da nas tako olako shvataju ko da smo San Marino. :D
Oni vecinom misle da mi vise nismo onako jaki kao pred svjetsko prvenstvo,da je to bio trenutni bljesak i slicne gluposti.Istina je da smo slabiji za maestra Misketa ali nije to bas tolika razlika kako oni misle.
Uostalom,vrlo brzo cemo im poslati demant i shvatit ce da su bili u zabludi.Kasno,ali to su sami krivi :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.