FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

amadeus21
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amadeus21 » 28 jan 2010, 22:12

izgleda da vam dolazi nas Manuel Fernandes na posudbu do kraja sezone, uz mogucnost otkupa po cijeni od 10 miliona eura...nije mi drago, al neka momka, zeli da izbori mjesto u rerezentaciji Portugala za SP i zelim mu od srca da to i uspije,,,odlican je to igrac, i nadam se da ce pokazat sav svoj talenat, ali i da ce nam se vratiti na kraju sezone...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 jan 2010, 22:50

Prvenstvo, Kup naši... nema nam ko parirat tu više
Sljedeća žrtva Chelsea ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2010, 22:53

Interfan88 je napisao/la:U ovakvom stastavu kao sto Juventus ima, jednostavno Inter je prejak za njega... Kolko mi je samo drago sto je derbi odlucio Balotelli, kolko ga samo mrze navijači Juventusa, to je naš Supermario. Nije mi jasno samo kako neko toliko moze mrzit nekoga, prije svega na rasnoj osnovi jednog 19-godisnjaka.
Mrzili ne mrzili, veceras ih je usutio za sva vremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 28 jan 2010, 22:53

Mario Balloteli opet u crno zabio juventus... Nek mu sad pjevaju slobodno koliko hoce... Idemo na duplu krunu u Italiji

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jan 2010, 22:55

Interfan88 je napisao/la:U ovakvom stastavu kao sto Juventus ima, jednostavno Inter je prejak za njega... Kolko mi je samo drago sto je derbi odlucio Balotelli, kolko ga samo mrze navijači Juventusa, to je naš Supermario. Nije mi jasno samo kako neko toliko moze mrzit nekoga, prije svega na rasnoj osnovi jednog 19-godisnjaka.
inace ne pisem na ovoj temi...al eto...moram odgovorit...nas dres su noslili igraci kao appiah,thuram,emerson,davids,sad sissoko..o kakvom rasizmu pricate....to nema veze...ne volimo ga zbog njegove bahatosti i ponasanja...ne samo mi...niko ga ne voli u italiji....pa uostalom njegov saigrac milito je izjavio to sto je izjavio......sto dovoljno govori
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 jan 2010, 23:03

ja navijam za Inter otkad znam za sebe i također mi balotelli nije drag... evo zabio je danas gol slavio sam ga, ali je možda uz Mottu do te 89.minute bio najslabiji na terenu. Kao i većinu utakmica u kojima ne želi da trči i pravi se zvijezda i danas je bilo tako...
sjetim se odmah utakmice protiv Kazana kad je bio najgori na terenu izgubio 20ak lopti, nije htio da potrči i onda zabije golčinu iz slobodnjaka s 30 metara i dobije ovacije od cijelog stadiona...i bio proglašen za igrača te utakmice jer i prvi gol bio njegov assist..
neznam ja bi volio da ga Inter na ljeto unovči pa da se kupi igrač tipa Hamšika ili Raula Meirelesa...

i zapamtite ovo:
Balotelli je zvijezda dok igra za Inter... ako se proda bilo gdje on će propast u zaborav...
sjetite se Martinsa :)...............eto moje neko mišljenje.............:P

FORZA INTER
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jan 2010, 23:29

Pricajte vi sta hocete...Garo odradi svoje :mrgreen: ,kolko god je los u glavi,u nogama je bolji :D

slikapssssssss :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 jan 2010, 00:10

Interovci radujte se jos malo,jer u finalu glat gubite :DDhahaahahaa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 jan 2010, 01:45

Nisam ni najmanje sumnjao da cemo ih dobiti, cak ni kad su poveli. To je snaga ovog Intera - karakter. To je toliko godina ovoj momcadi nedostajalo, vjerujem da se brojni sjecaju toga ukoliko prate Inter koliko i ja. Medjutim, kad imas momcad koja shvati sta uopce znaci biti momcad, pravog trenera i samopouzdanje, shvatis onda da je uspjeh nesto sto dodje pod ''podrazumijeva se''.
...Život za Široki...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 jan 2010, 11:48

imamo ono na cemu je mourinho radio od kad je dosao ta samouvjerenost , snaga , karakter cine razliku izmedju dobrih i vrhunskih ekipa , godinama smo bili dobri ili vrlo dobri ali sad smo odlicni , nema to veze samo sa ovom tekmom , ono sta mi daje za pravo da tako mislim su tekme u zadnjih mjesec dana sad se vidi taj njegov stih a sneijder je fenomenalan igrac i hvala sto u realu ima glupana (bez uvrede) pa smo dobili takvog majstora , a sto se tice super maria on je fenomenalan igrac i sinoc je igrao veoma dobro i prije postizanja gola , da li ce on igrati za italiju ili ne to nema veza sa tim da ce on uskoro biti jedan od najboljih svetskih napadaca , ja nevolim crnce tj ja sam rasista ali on zna igrati i to mu niko nemoze osporiti pa ni ovi juventini koji se kunu da nisu rasisti , i ja im vjerujem jer oni ga mrze zato sto im mario redovno trpa

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jan 2010, 12:35

Ja sam govorio i dalje govorim, Interu definitivno treba bolja odbrana... I tad će postat jedan od najačih klubova u Europi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 29 jan 2010, 12:40

inter je i ovako jedan od najjacih klubova evrope i sigurno da su jaci bar 3-4 puta od arsenala a balloteli je kralj :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jan 2010, 12:41

Jesam ja rekao da nije jači od Arsenala, uostalom zadnji put kad su igrali koliko znam nije se Inter dobro proveo...
Ja govorim po onom što vidim...

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 jan 2010, 12:43

dobar je Ballotelli, samo mu treba par vaspitnih odudarit da dodje sebi :P

s onakvim stavom ce kad tad fasovat, ustalom boli me racku :mrgreen:
pi.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 jan 2010, 12:47

GunnerS je napisao/la:Jesam ja rekao da nije jači od Arsenala, uostalom zadnji put kad su igrali koliko znam nije se Inter dobro proveo...
Ja govorim po onom što vidim...
a sta to ti vidis,a da mi ne vidimo?
ajd objasni malo...

i to sto su ih silovali jedanput ne implicira da ce ih opet dobiti. :roll:
pi.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jan 2010, 12:50

Vidim da je odbrana šuplja... da svaku tekmu prime gol, da ih to najviše zeza... Lucio i Samuel nisu tandem toliko dobar da mogu da bar 3-4 tekme ne prime gol... Pa pogledaj, Bari 2 gola, Siena 2 gola (ako se ne varam ) Juve ( gol ) doduše protiv Milana ni jedan al et, da nije maistor promašio penal i tu bi bio jedan, ne znam koji je prosjek Intera po primanju golova al po meni izgleda puno...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 jan 2010, 14:28

Da je dovest Mexesa i C.Zapatu bilo bi to jako fino!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 jan 2010, 15:00

nevjernik je napisao/la:Da je dovest Mexesa i C.Zapatu bilo bi to jako fino!!!!!!!
i mi bih voljeli tu 2 :mrgreen:da neko zamijeni Pepe-a

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 jan 2010, 16:43

GunnerS je napisao/la:Vidim da je odbrana šuplja... da svaku tekmu prime gol, da ih to najviše zeza... Lucio i Samuel nisu tandem toliko dobar da mogu da bar 3-4 tekme ne prime gol... Pa pogledaj, Bari 2 gola, Siena 2 gola (ako se ne varam ) Juve ( gol ) doduše protiv Milana ni jedan al et, da nije maistor promašio penal i tu bi bio jedan, ne znam koji je prosjek Intera po primanju golova al po meni izgleda puno...
Et nek se arsenal moze diciti odbranbenim asovima, i zadnjom linijom s Solom i Silvestreom kao backupom :mrgreen:

Inter barem za razilliku od Arsenala nema igrace tipa Denilson ili Bendtner, citaj poluproizvode- nit na njima koncipira svoju igru- mentalno i fizicki su jaca ekipa od wengerovog vrtica tak da bi ja malu prednost ipak dao Interu kad bi se sastajali, ali opet ne vidim svrhu ove paralele :mrgreen: hebat ga, vazno je da smo prebili koju pametnu
pi.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 jan 2010, 22:45

sto se tice odbrandbenih igraca intera meni je posebno drago sto je marco opet zaigrao u prvoj postavi i igrao je pravo dobro ovu tekmu protiv juventusa , tutti pazzi per materazzi

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.