pitanje za administraciju:
jeli dozvoljeno vrijedjanje?(ako jeste da odgovorim!)
ako nije očekujem banovice za pojedince
HVALA!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dakle nisam "vrijedao" pojedinca forumasa nego ekipu zeljeznicara.Mnogi ovjde pisu lose stvari o pojedinim igracima,timovima reprezentacijama...Na našem forumu nije dozvoljeno:
1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba
Danas prva, između sebe, u Hadžićima.GunnerS je napisao/la:Ne odgovoriše mi jučer, znal' neko s kim će Sarajevo imat prijateljske, i kad i gdje ?!
Danas u Hadzicima se igra tekma, podjelice se i naprativ 2 tima. Onda ide sa Slavijom u subotu na Kosevu a onda u Medjugorju par utakmica a medju zanimljivim ce biti sa Splitom 7 JulaGunnerS je napisao/la:Ne odgovoriše mi jučer, znal' neko s kim će Sarajevo imat prijateljske, i kad i gdje ?!
INFO ???Silkoni je napisao/la:Megamon je napisao/la:Škoro postigao načelan dogovor sa čelnicima Bordo kluba
Alen Škoro razgovarao je sa čelnicima Fudbalskog kluba Sarajevo i u načelu postigao dogovor o povratku na Koševo. Preostalo je samo da Škoro dobije čiste papire iz meksičkog kluba Kueretara
- Volio bih potpisati višegodišnji ugovor sa Sarajevom i u bordo dresu završiti karijeru. Imam porodicu i želim se skrasiti u rodnom gradu i najdražem klubu - kaže Škoro.
On je pratio posljednja, izuzetno burna dešavanja u Titovoj 38.
- I prije godinu sam želio potpisati ugovor sa Sarajevom do kraja karijere, ali u tadašnjem rukovodstvu nisu bili baš zainteresovani. Čini mi se da su sada u klubu ljudi koji mogu donijeti napredak Sarajevu - ističe Škoro.
Fino idemo dalje![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba ništa specijalno očekivati. Ove utakmice su svojevsrtan filter. DObiće svi priliku da se pokažu, oni koji zadovolje idu u Međugorje, jer sumnjam da će voditi svih 30 igrača dole. Garant će neki otpasti nakon "sarajevskih minipriprema"GunnerS je napisao/la:Uh jeste expresni kad se zagalami na vas![]()
Eh, protiv Slavije moglo bi se malo pogledat, da vidimo i našta će to da liči.
Dobili sami sebe,nikakav RadnikGazi je napisao/la:Dobili ste 4-0 Radnik iz Hadzica.
4 gola Cipelić
Jest se on raspucao i tacno je da je bilo 4-0 i ta cetiri gola dao Obuca,ali se igralo izmedju sebeGazi je napisao/la:Pogresno sam informisan,ovaj moj mi rece Radnik.Jeli se onda Cipelić raspucao ili ne?
Nema tebe brate k'o sta ruziti... Dok je bilo svijeta i vijeka, ukusi su bili razliciti, ali da su se doticni navedeni, pogotovo H.Handzic pokazali s obzirom na minutazu igre, e vala jesu!samosarajvo je napisao/la:Raja tesko da cemo dobit Skoru za Europu,mozda u zadnji dan ali nije ni to lose. Ali ako dođe uopste bice za lige spreman 1000%. Imace dovoljno vremena da se uigra a i fizicki spremi, ocekujem da eksplodira u PL.
Za Europe, bar prvo kolo bi se snasli Obuca i Haskic/Haris(da me ne naruzi onaj ZLi).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.