uvijek u Širokomanel81m je napisao/la:Hahahaha...Ima li bujruma gore Kevine?Da dođem malo pogledat tekmu.
Zna li iko da li se uopste igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zna li iko kako je prvo poluvrijeme zavrsilo
Nisam brate nego ko ce to mjenjat sajburodjak je napisao/la:Zna li iko da li se uopste igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zna li iko kako je prvo poluvrijeme zavrsilo.Nikakvih informacija sa Blata.Zar nije niko otiso gore na utakmicu,stari tifozu jesi li to opet na radji
![]()
FORZA RODJENI
gdje pratite?puza je napisao/la:Gubimo 1:0
taku sam informaciju dobio(ali to je samo za prvo poluvrijeme),jbgaKevin je napisao/la:@rodjak,
neznam gdje ste imal ivise od igre ali danas niste![]()
solidna utakmica..nista posebno..siroki imao inicijativu a velez igrao ugl na kontre i polukontre kojih je imao nekoliko ali niti jednom nije opalio po golu..jednom je maric lose udario iz guzve i s crte netk ood veleza skino loptu, to je najbolja sansa bila..
drugo slicno, ugl na sredini terena bez neke lijepe igre..velez se mal ovise otvorio i stvorio nekoliko sansi ali opet ili nije ni opalio prema golu ili su udarci bili takvi da su dopepali do Solde..
maric dao gol za siroki, hugo dobro probio i ubacio a maric ugurao u gol i to je sve sto se tice utakmice..
nista specijalno se nije imalo za vidjet
ne kazem ja..rodjak je napisao/la:taku sam informaciju dobio(ali to je samo za prvo poluvrijeme),jbgaKevin je napisao/la:@rodjak,
solidna utakmica..nista posebno..siroki imao inicijativu a velez igrao ugl na kontre i polukontre kojih je imao nekoliko ali niti jednom nije opalio po golu..jednom je maric lose udario iz guzve i s crte netk ood veleza skino loptu, to je najbolja sansa bila..
drugo slicno, ugl na sredini terena bez neke lijepe igre..velez se mal ovise otvorio i stvorio nekoliko sansi ali opet ili nije ni opalio prema golu ili su udarci bili takvi da su dopepali do Solde..
maric dao gol za siroki, hugo dobro probio i ubacio a maric ugurao u gol i to je sve sto se tice utakmice..
nista specijalno se nije imalo za vidjetVjerovatno ce biti video izvjestaj na Velezovoj stranici pa ce mo vidjeti.
P.S.Ako niko nije opalio po golu ne znaci da nije bila neka dobra ili polu sansa,jer recimo da je taj neko uspio uputiti loptu prema golu bio bih mozda siguran gol.(neko je vjerovatno na vrijeme rascistio ili se taj napadac smeo pa napravio grsku i propala sansa).Sve OK najbitnije je da se niko nije ozlijedio
ma vjerovatno se cuvali i jedni i drugi i nisu igrali bas 100%(ali eto ipak se povrijedio jedan igrac) Vjerovatno je i teren bio los jer je padala kisa zadnjih dana.Kevin je napisao/la:ne kazem ja..rodjak je napisao/la:taku sam informaciju dobio(ali to je samo za prvo poluvrijeme),jbgaKevin je napisao/la:@rodjak,
nista specijalno se nije imalo za vidjetVjerovatno ce biti video izvjestaj na Velezovoj stranici pa ce mo vidjeti.
P.S.Ako niko nije opalio po golu ne znaci da nije bila neka dobra ili polu sansa,jer recimo da je taj neko uspio uputiti loptu prema golu bio bih mozda siguran gol.(neko je vjerovatno na vrijeme rascistio ili se taj napadac smeo pa napravio grsku i propala sansa).Sve OK najbitnije je da se niko nije ozlijedio
al brate bezze utakmica...siroki je imao inicijativu, par čistih sansi..velez dobre kontre i polukontre i to je to..
nsita specijalno
a ozljedio se sirokom ivica dzidic
čeka,čeka 01.mart ali da zabija goloveedgardavids je napisao/la:Evo i ja gledam Ševka igrao, to je najbolja vijest sa današnje utakmice. Daj Bože da nije ono "čeka papire"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.