I onda dovesti jos samo nekog dobrog beka umjesto Gibsa i nadati se tituli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gdje Gervinho ?Londonarsenal je napisao/la:Po meni najjaci sastav Arsenala sadasnji sa svim dostupnim igracima:
Szczesny-Sagna-Koscienly-Vermaelen-Gibbs-Song-Wilshere-Cazorla-Ox-Podolski-RvP
na tribinama vas 12-ti igracM4kaveli je napisao/la:Gdje Gervinho ?Londonarsenal je napisao/la:Po meni najjaci sastav Arsenala sadasnji sa svim dostupnim igracima:
Ma Wenger samo derbije moze igrati sa najjacom postavom tako da ce biti dosta rotacije i Gervinho ce se naigrati mislim koliko i PodolskiM4kaveli je napisao/la:Gdje Gervinho ?Londonarsenal je napisao/la:Po meni najjaci sastav Arsenala sadasnji sa svim dostupnim igracima:
Nije.M4kaveli je napisao/la:Gervinho nema mjesta ?
Pa taj je duplo bolji od Oxa.
Slazem se samo sto Wenger ce staviti Jenkinsona na mjesto Yennarisavedofeelgood je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ih nije bilo stid, ove sa BHT1, prenositi olimpijske igre u formatu 16:9, a kvaliteta slike u minusu![]()
Sreca pa imam SK, SK+ i SKPrime, tako da ce biti uzivancije i ove godine![]()
Cazorla moze biti veliko pojacanje, samo pitanje je sad koga staviti u sredu. Ja bi to ovako :
Szczesny - Yennaris - Vermaelen - Koscienly - Gibbs - SONG - ARTETA - CAZORLA - Walcott - Podolski - Giroud
Po cemu nije? Slazem se da je Ox ogroman talenat, ali u ovom datom trenutku je slabiji igrac od Gerva.Faraon iz Visokog je napisao/la:Nije.M4kaveli je napisao/la:Gervinho nema mjesta ?
Gervinho je u velikom zamahu forme i definitivno treba igrati, sada ko je bolji, meni je Ox jer je polivalentniji i moze da doprinese na drugi nacin osim prodorima. Mislim da nece igrati ni jedan ni drugi protiv Sunderlanda u prvoj postavi ali da ce neko dobiti priliku s klupe.AllGunsBlazing je napisao/la:Po cemu nije? Slazem se da je Ox ogroman talenat, ali u ovom datom trenutku je slabiji igrac od Gerva.Faraon iz Visokog je napisao/la:Nije.M4kaveli je napisao/la:Gervinho nema mjesta ?
Po cemu nije? Po zavrsnici je Oxlade doktor nauka za Gervinha,obojica su prodorni,Ox ima bolji sut i pas,to pokazuje i igranje u vezi i to je to.Po meni je Oxlade uvijek ispred Gervinha.AllGunsBlazing je napisao/la:Po cemu nije? Slazem se da je Ox ogroman talenat, ali u ovom datom trenutku je slabiji igrac od Gerva.Faraon iz Visokog je napisao/la:Nije.M4kaveli je napisao/la:Gervinho nema mjesta ?
Ma Wengeru ce igrati svi sada ko koliko sve zavisi od forme ali definitivnno nece igrati Gervinho duplo vise od Walcota ili obrnuto. Wallcot ce da igra domace utakmice kao i do sada gdje moze da pokaze brzinu a kao uvijek i ogranicenost.AllGunsBlazing je napisao/la:Obojica jesu prodorni, ali je Gervinho prodorniji, ima bolji dribling, slabiji sut, pas ne mogu suditi jer nikad nije igrao na playu a na krilu i nije potreban dugi pas. Gervinho je mnogo direktniji igrac, uz sve to Ox hoce da igra na amf ne na krilu, dok je Gervinho krilo. A meni samo nije jasno zasto se o ovome raspravlja kad su obojica bolja od Walcotta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.