FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2018, 20:59

Kakav crni Velic. Ako ode Pavlovic dovesti stranca opet i to ako moze bolji od Bojana. Golman je prebitan i ne treba se igrati sa tim. Sto se mene tice ne moramo nikad proizvesti golmana, ili svakih 5, 10 godina da se pojavi super talent.

Ovo oko prodaje igraca..Tan ne uzima sebi, ali kao i da uzima. :D Umjesto sto ce nas pogurati kad zatreba on ce te pare namaknuti iz transfera. Npr. ako je za prve tri godine dao (lupam) 6 mil KM. Ovu cetvrtu nece vise dati ni marke nego ce prodati igrace. Petu isto. Sestu isto. Matematicki, prve 3 godine je prosjek davanja 2 mil KM, nakon 4 godine 1.5 mil, nakon 5 godina jos manje itd. Tezi ka nuli ali nije nula :D haha Kao limes :lol: A da on uzima sebi licno..nema smisla. Nije to cilj trenutno. Moze biti u buducnosti ako se sport uredi u drzavi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 21:01

belosevic28 je napisao/la:
Ma tako je 'potice nasa, trkni nam po Brkica iz Udinezea, dovedi nam i Strinica, Vidu, Lovrena, KOlarova i Mitrovica... Nije da se nema :zzz:
pa evo da vidim da li sam razumio alternativu:
Pavlović nevalja, Vladan koji je na posudbi neđe u nekoj ligi valja da prvi put u životu debitira U seniorskom fudbalu, PL i Evropi?

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 21:09

muhamedhulk je napisao/la: Ovo oko prodaje igraca..Tan ne uzima sebi, ali kao i da uzima. :D Umjesto sto ce nas pogurati kad zatreba on ce te pare namaknuti iz transfera. Npr. ako je za prve tri godine dao (lupam) 6 mil KM. Ovu cetvrtu nece vise dati ni marke nego ce prodati igrace. Petu isto. Sestu isto. Matematicki, prve 3 godine je prosjek davanja 2 mil KM, nakon 4 godine 1.5 mil, nakon 5 godina jos manje itd. Tezi ka nuli ali nije nula :D haha Kao limes :lol: A da on uzima sebi licno..nema smisla. Nije to cilj trenutno. Moze biti u buducnosti ako se sport uredi u drzavi.
ne može marke dotać dok se ne donese zakon o sportu, zbog čega mislim da neće ni ulagat do istog...vrhunac njegovih prava je platite sad ovo a poslije ono...i njemu je u interesu da nema duga, što duže bolje kako bi bukvalno isti dan kad se donese zakon što brže prešli u dd...išli su kofol urgirat i raspitivat se za taj zakon al to je u fioci neđe zbog ovih s dugovima i strankama koje ih čuvaju, zamisli donese se sutra zakon a ti duguješ brdo državi, odmah se udjeli državi dionica u visini duga, koje oni stave na prodaju i tuše svakome(bukvalno) i onda investitor/kupac kluba ne može doći jer vjerovatno nemaju dovoljno za većinu, dakle problemi pravi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2018, 21:25

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Kojih rezultata?
Gdje su ti rezultati?
zbog ovog mislim da si menadžer :D , tebi je sekundarno sportski uspjeh ekipe, bitno ti je da se juniori razvijaju? zašto? evo razvit će se kao marko ili cimi ili Mujakić i otići će za par sezona. uzmeš nešto love i šta onda? nemožeš uzeti cifru jer nisu exponirani, nemaš uspjeha sportskog?? spremaš igrača nekom vani??? nikom do menadžeru s kojim će u formi sa tankim ugovorom ili raskidom ili istekom otići na probu i pokušat ga uvalit nekome i uzet na ruke cifru....

ili dovesti jake igrače(nikad nismo kako treba zamjenili šampionsku garnituru nakon Ješićevog exodusa), koji će moći iznijeti sezonu bez kriznih momenata, uzeti trofej, uz jakih 5-6 igrača koji mogu lomiti tekme, ubacuješ 3 juniora povremeno, izmjene na vrijeme, kup, itd. sve gdje ti je viška igrača pošalješ na posudbu u ligi(ne zaboravit ubacit onu finu klauzulu da ne može protiv nas igrat), zaigraš evropu , imaš husa koji je na ti sa vinkom i robijem, zvezdaši haveri, zbog toga hus mora ostat u klubu, zarada u evropi svake godine haman veća, kontinuirano radiš tako i ubost ćemo jednu generaciju koja će sve povaljat.....

tvoj način mi je kao odustajanje, kao loši smo pa hebo sve eto nek igraju djeca svakako ne može gore, MOŽE i bilo bi milion % ...nema potrebe blamirati se i srozavati klub(i ovi su dovoljno), liga puna čelika i vitezova, daš im igrača na početku sezone i nek ga koriste i nek se dokazuje, međutim to ne godi menadžerima jer ne može ŽKLJ igrač TUTA kvalitete dobit renome od imena i statusa kluba viteza ili čelika, kao što može od FKS preko noći...
Pravi igraci > nasi juniori > polovnjaci koji sad igraju i od kojih nemas nikakve koristi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 21:42

Evander je napisao/la:
Pravi igraci > nasi juniori > polovnjaci koji sad igraju i od kojih nemas nikakve koristi
ja vjerujem a i sve pokazuje da čistka kadra ide sad...dakle ako ostane ovih nekolicina što valja i ubacimo još 2 kvalitetna npr. mislim da bi išlo u dobrom smjeru, računam još par juniora na ljeto....samo golman i špic su prebitne pozicije i komunikacija novog(možda) golmana i odbrane je jako važna, i već sad trebaju radit na novim igračima, ima nekih novih faca u loži stoga mi se čini i da se na tome radi...ne znam đe zapelo sa sportskim...
Sarajevo je u polufinalnom susretu Kupa kantona Sarajevo savladalo ekipu Bosne Union rezultatom 3:1, te su ostvarili plasman u finale koje će odlučiti ekipu koja će biti putnik za Kup na državnom nivou u idućoj sezoni. Protivnik juniora Sarajeva će biti juniorska ekipa Željezničara. Za Sarajevo u ovom susretu su pogađali Resić dva puta i Klarić jednom.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 maj 2018, 22:13

Otici ce nam nekoliko standardnih (najboljih) prvotimaca.

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 22:22

bihuzur je napisao/la:Otici ce nam nekoliko standardnih (najboljih) prvotimaca.
A oni najgori?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 maj 2018, 22:25

High je napisao/la:
A oni najgori?
Oni ce onda postati najbolji :lol:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 maj 2018, 22:26

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
ja vjerujem a i sve pokazuje da čistka kadra ide sad...dakle ako ostane ovih nekolicina što valja i ubacimo još 2 kvalitetna npr. mislim da bi išlo u dobrom smjeru, računam još par juniora na ljeto....samo golman i špic su prebitne pozicije i komunikacija novog(možda) golmana i odbrane je jako važna, i već sad trebaju radit na novim igračima, ima nekih novih faca u loži stoga mi se čini i da se na tome radi...ne znam đe zapelo sa sportskim...
Sarajevo je u polufinalnom susretu Kupa kantona Sarajevo savladalo ekipu Bosne Union rezultatom 3:1, te su ostvarili plasman u finale koje će odlučiti ekipu koja će biti putnik za Kup na državnom nivou u idućoj sezoni. Protivnik juniora Sarajeva će biti juniorska ekipa Željezničara. Za Sarajevo u ovom susretu su pogađali Resić dva puta i Klarić jednom.
Sa SD je zapelo da su ih **** i Spahic, i Obuca i Avdic, niko ko svojom glavom razmislja nece s klosarima da radi , da raja sutra ispira usta sa njima po gradu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 22:34

Sarić,Hebib,Pavlović?

sve osim Adukora, Stanojevića. Ahmeta i juniora je prihvatljivo da ode....i za Bokija je šteta al jbg...

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 maj 2018, 22:38

DenchiNL je napisao/la:
Sarić,Hebib,Pavlović?

sve osim Adukora, Stanojevića. Ahmeta i juniora je prihvatljivo da ode....i za Bokija je šteta al jbg...
Tesko ce ove ublehe zadrzati Adukora i juniore

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 23:05

Valjao bi nam Nevres Fejzić! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 23:11

High je napisao/la:Valjao bi nam Nevres Fejzić! :mrgreen:
Romeo Mitrovic, Goran Brasnic, Mladen Kurika, Igor Melher.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 23:12

belosevic28 je napisao/la:
High je napisao/la:Valjao bi nam Nevres Fejzić! :mrgreen:
Romeo Mitrovic, Goran Brasnic, Mladen Kurika, Igor Melher.
I Bukvić!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 maj 2018, 23:16

Ovi nasi da preuzmu Bate Borisov, ispusili ni titulu nakon x godina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 maj 2018, 23:19

Valjalo bi dovesti ovog Muminovica iz Slobode al realno mali ce vani. Takodje dobar je i Markovic iz Celika, ali isto tako mi sem Dedica nismo nikad znali ubosti sgolmanom a da je van Sarajeva. Naravno Delaca ne racunam
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 maj 2018, 23:57

Hebibović mora ostati, pustite vi te priče da on ne valja ili slično.
Hebibović, Ahmetović su igrači koji prave razliku na terenu na bosanskim stadionima, a bgm i hercegovačkim što bi rekao Saša Vugdalić. haha
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 maj 2018, 00:08

Nekad sam od prelaznih rokova imao očekivanja, sad samo strahove i strepnju. Samo da opet ne završimo gori nego što smo bili prije prelaznog, a taj običaj razvijamo. Vidjet ćemo kakvi nas Parmakovski čekaju na ljeto i da li će biti kakve nafake od onih para koje smo uzeli za rasprodaju djece ispod cijene.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 maj 2018, 01:22

joker90 je napisao/la:Nekad sam od prelaznih rokova imao očekivanja, sad samo strahove i strepnju. Samo da opet ne završimo gori nego što smo bili prije prelaznog, a taj običaj razvijamo. Vidjet ćemo kakvi nas Parmakovski čekaju na ljeto i da li će biti kakve nafake od onih para koje smo uzeli za rasprodaju djece ispod cijene.
Ne ocekujem ama bas nista tako da me nista nece porazit ono u dusi da se bas razocaras.
Samo im yebem mame svima, nista vise i ne mozemo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 maj 2018, 01:25

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Da bi išlo u dobrom smjeru čistka treba početi od kancelarija/svečane lože!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, Evander, JuricaSpindl, Kabinet1987, kontra, Lavcina, maroon46, muhamedhulk, N3R3D, napoleon72, Venom i 74 gosta.