FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jun 2011, 12:24

babilonTM je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez namjere da se raspravljam, ali toliko hvalite te jake fizicke treninge da sam morao da se javim.. Da li ikako, onako logicki razmisljajuci, mislite da bi to moglo biti i kontra produktivno.. Izmoriti nekoga toliko, preforsirati, a i sami ste rekli da su neki totalno nespremni, i onda ocekivati da bude super svjez i ekstra produktivan za 2 sedmice protiv svedjana.. Fizicka sprema se ne postize za 15 dana, vec minimalno tokom cijelog ljeta, od zavrsetka do pocetka regularnog dijela prvenstva a i radom tokom cijele godine..

Ali eto, to je moje misljenje, i ne morate ga prihvatati..
Nemoj im nista pisati, odmah će reći da si kompleksaš, da kritikuješ čim im je krenulo...Pusti ih nek uživaju.
Nece niko nista reci...uzivaj sa DRAKULOM i smogovcem..
Vidis , sva ona provociranja sa vase strane za virsle i vasa prizeljkivanja da se FCS ugasi , razbise vam se od glavu.Niti smo se ugasili a dodje MENADJER koji radi svoj posao a ne dovodi drakule ,smogovce (turbo folk zvijezda sa FB-a)...by the way...i ono malo jada sto ste doveli je hafifno pa vam vec 3-ca ne idu i sloveniju....
opet ponavljam..niko mu nece nista reci jer nema potrebe..ima covjek svoje misljenje

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 12:25

Bane sretno kralju i vrati nam se opet....ljudina si bio i ostao....sretno

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 12:28

Ljudi idemo li danas na tekmu u 17h ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jun 2011, 12:30

ado-hz je napisao/la:Bane sretno kralju i vrati nam se opet....ljudina si bio i ostao....sretno
jel to osto tamo
...e fakat mi zao ..ma sretno ti bilo majstore..srcem si igro za FCS...hvala ti na tome
SRETNO SRETNO

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 jun 2011, 12:32

Bane po meni naš najbolji igrač prošle sezone, neka je sa srećom i abd. da te ponovo gledamo u dresu svetinje.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 12:34

FCS-FCS je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Bane sretno kralju i vrati nam se opet....ljudina si bio i ostao....sretno
jel to osto tamo
...e fakat mi zao ..ma sretno ti bilo majstore..srcem si igro za FCS...hvala ti na tome
SRETNO SRETNO
izgleda da je dogovorio, al neka je zasluzio je momak ako moze sta da čvakne nek čvakne, vratice se opet on u sveti dres jednog dana, zavolio je covjek Sarajevo....nema veze moze Beli lijevo a Lede desno nije ni to lose ;)

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 29 jun 2011, 12:35

Sretno kralju i hvala za sve partije jer si igro srcem za FCS

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2011, 12:37

nego danas ko moze na tekmu nema izgovora da im damo podrsku od samog pocetka pa da hajirli krene sve kako treba :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jun 2011, 12:44

ado-hz je napisao/la:nego danas ko moze na tekmu nema izgovora da im damo podrsku od samog pocetka pa da hajirli krene sve kako treba :D
potpis brate..za pozitivu od pocetka ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 jun 2011, 13:18

Šteta za Baneta, bio je među najboljim igračima prošle sezone . Sretno majstore u nastavku karijere ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 jun 2011, 13:23

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez namjere da se raspravljam, ali toliko hvalite te jake fizicke treninge da sam morao da se javim.. Da li ikako, onako logicki razmisljajuci, mislite da bi to moglo biti i kontra produktivno.. Izmoriti nekoga toliko, preforsirati, a i sami ste rekli da su neki totalno nespremni, i onda ocekivati da bude super svjez i ekstra produktivan za 2 sedmice protiv svedjana.. Fizicka sprema se ne postize za 15 dana, vec minimalno tokom cijelog ljeta, od zavrsetka do pocetka regularnog dijela prvenstva a i radom tokom cijele godine..

Ali eto, to je moje misljenje, i ne morate ga prihvatati..
Jucer sam bas to htio napisati , 8 godina treniram(3 fudbal 5 kosarka) i znam kako je poslije priprema , ne mozes skocit vise od debljine avaza narednih 10ak dana , medjutim danas se to rjesava sa suplementima prije svega glutaminom i BCAA(Brain Chain Amino Acids) i ishranom , ali opet u 15 dana to je mislim nemoguce , ali mislim da smo opet bolji od Orebra.Valjda Plisek zna sta radi. :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2011, 13:39

Raja zijanili smo odlicnog igraca.Bane je sigurno bio ako ne najbolji desni bek u ligi onda sigurno u top 3. Steta je ali ne treba sad plakat. Ako zadrzimo statak ekipe, mislim na Torlaka,Ledeta,Hadziju(na sezonu minimalno,ne da se na zimu pokupe) te potpisemo na Ibrahimom bicemo vec dobri. To su samo igraci sa piprema a ako jos dovedu Skoru,Vidovica i jos jednog beka mi smo glavni favorit za titulu.

SRETNO NAM

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 jun 2011, 13:47

[youtube][/youtube] 8-)
Gledam njegove golove i golove meshe i kristine , najke mi skoro ima ljepsih golova od obojice.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 29 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 14:32

Jbg.ova situacija u klubu je dovela do ovoga. Dosta je se čekalo i čovjek je našao angažman negdje drugo. Valjda će naći mu zamjenu i njemu nek je sretno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2011, 14:42

GunnerS je napisao/la:Jbg.ova situacija u klubu je dovela do ovoga. Dosta je se čekalo i čovjek je našao angažman negdje drugo. Valjda će naći mu zamjenu i njemu nek je sretno.
jbbg, zadrzali smo 2 od 3 i ja zadovoljan. Nek dovedu Skoru, desnog beka(banetovih kvaliteta) i bice solidno. Ako uprava ne bude stajala na tome onda dovesti i ljevog beka i krilo(pehla povrjedjen a lede mozda bude krpio beka)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 14:44

Ne znam, al mislim da je se moglo i moralo ranije sa Banetom ovo riješit, al bilo pa prošlo. Za Škoru ćemo znati idućih par dana, a ovo ostalo, vjerovatno je do Pliseka i uprave, al i to ćemo da vidimo. Vjerujem ja da oni znaju šta rade.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jun 2011, 15:29

Škoro postigao načelan dogovor sa čelnicima Bordo kluba

Alen Škoro razgovarao je sa čelnicima Fudbalskog kluba Sarajevo i u načelu postigao dogovor o povratku na Koševo. Preostalo je samo da Škoro dobije čiste papire iz meksičkog kluba Kueretara

- Volio bih potpisati višegodišnji ugovor sa Sarajevom i u bordo dresu završiti karijeru. Imam porodicu i želim se skrasiti u rodnom gradu i najdražem klubu - kaže Škoro.

On je pratio posljednja, izuzetno burna dešavanja u Titovoj 38.

- I prije godinu sam želio potpisati ugovor sa Sarajevom do kraja karijere, ali u tadašnjem rukovodstvu nisu bili baš zainteresovani. Čini mi se da su sada u klubu ljudi koji mogu donijeti napredak Sarajevu - ističe Škoro.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 29 jun 2011, 15:32

Megamon je napisao/la:Škoro postigao načelan dogovor sa čelnicima Bordo kluba

Alen Škoro razgovarao je sa čelnicima Fudbalskog kluba Sarajevo i u načelu postigao dogovor o povratku na Koševo. Preostalo je samo da Škoro dobije čiste papire iz meksičkog kluba Kueretara

- Volio bih potpisati višegodišnji ugovor sa Sarajevom i u bordo dresu završiti karijeru. Imam porodicu i želim se skrasiti u rodnom gradu i najdražem klubu - kaže Škoro.

On je pratio posljednja, izuzetno burna dešavanja u Titovoj 38.

- I prije godinu sam želio potpisati ugovor sa Sarajevom do kraja karijere, ali u tadašnjem rukovodstvu nisu bili baš zainteresovani. Čini mi se da su sada u klubu ljudi koji mogu donijeti napredak Sarajevu - ističe Škoro.

Fino idemo dalje :D :D :D :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jun 2011, 15:41

Ne znam za koliko dana se ovo sa Skorom moze rijesiti ali nemamo vremena za preduugo cekanje. Cini mi se do 07.07 moramo prijaviti igrace ali i to nije problem toliki koliki je neuigranost (eventualna) sa ostatkom ekipe. Plus , kakav nam je Skorinho sa kondicijom itd..ma, kako god bilo samo dodji i rasturi vaginice na sugavici..kao i uvijek !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jun 2011, 15:42

Skoro nije problem,on je uvijek spreman da busi a pogotovo vaginice :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, miguelramos i 38 gostiju.