Vidim Vukovi se nabrijali u Antaliji, ima da fasujemo tricu hladno

FORZA VELEZ
To je tata sanjao ali ziva istinapodhum je napisao/la:Gdje prespava Ferguson,,jeli u Ose?![]()
Mogu mislit jada kad se probudio tataNeretvanskaPastrmka je napisao/la:To je tata sanjao ali ziva istinapodhum je napisao/la:Gdje prespava Ferguson,,jeli u Ose?![]()
![]()
Kaze spavam ja kad neko ujutro u 3 kuca na vrata. Kontam je ko je u ova doba? Otvaram ja vrata kad Alex i govori mi sta ima Edo evo ja dosao po Amara da ga vodim u Mutd![]()
![]()
yebote
Preporodjen kako smo mu zamjenili ulje,filter i zubcasti remenVanBasten je napisao/la:Kako je Hebibović odigrao ove pripremne, ako kome nije hator da nabrzinu kaže koju?
Jao...sad mi je još mučnije što ga nismo uspjeli dovesti ljetos.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Preporodjen kako smo mu zamjenili ulje,filter i zubcasti remenVanBasten je napisao/la:Kako je Hebibović odigrao ove pripremne, ako kome nije hator da nabrzinu kaže koju?a ne dobar kao i obicno. Malo ga je Feja gurnuo naprijed gdje se puno bolje snalazi
3-4 asistencije i 4-5 golova ja msm u ovim pripremamaVanBasten je napisao/la:Jao...sad mi je još mučnije što ga nismo uspjeli dovesti ljetos.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Preporodjen kako smo mu zamjenili ulje,filter i zubcasti remenVanBasten je napisao/la:Kako je Hebibović odigrao ove pripremne, ako kome nije hator da nabrzinu kaže koju?a ne dobar kao i obicno. Malo ga je Feja gurnuo naprijed gdje se puno bolje snalazi
Eto posto ga ti licno poznajes rekao si sta je problem sa malim i zasto neigra.Znaci ovo sto pise Zaba nije tacno da ga neko ne voli ili ne zeli u Velezu a toliki je talenatpravnik1981 je napisao/la:Koliko glupih komentara..nisam od davno ovoliko procito. Da se nadovezem, Amara poznajem licno pricao sam sa njim nekoliko puta i momak dok je igrao u (Branitelju ili Lokomotivi nez. tacno da vam ne slazem) u jednom duelu povrijedio prepone,da bi nastavio karijeru doktor mu je rekao da treba operisat i ugradit neku šipku u nogu, on nije htio da se operise i nije nastavio sa nogometom i posvetio se skolovanju..
Valjda ga uspijemo na ljeto dovesti, uz adekvatnu naknadu vama.pravnik1981 je napisao/la:
3-4 asistencije i 4-5 golova ja msm u ovim pripremama
Kao prvo svaka cast za zadnju recenicu. Ani je produkt dobrog skautinga u klubu kad su u pitanju nepoznanice,tu je i Letic koji je doveden iz Kozare. Kazu da mali Janicijevic nije nista losiji od Sefke a ima samo 19 godina tako da smo dobili jos jednog dobrog igracaVanBasten je napisao/la:Valjda ga uspijemo na ljeto dovesti, uz adekvatnu naknadu vama.pravnik1981 je napisao/la:
3-4 asistencije i 4-5 golova ja msm u ovim pripremama
Za Vršajevića Maicon. Al eto, ne igra u Sarajevu/Želji pa nema ni pritiska da ga se proba...
sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
Translate pleaseKevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
I u crnin kopačkan, jeli tako pajdo krviti?!Kevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
ne moraju biti crne..mozes iu plaviN,crveniN, bjeliN, žutiN...samo neka su na N..anel81m je napisao/la:I u crnin kopačkan, jeli tako pajdo krviti?!Kevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?![]()
Malo zafrkancije nije na odmet.Jeli se na Blatu igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.