Evo nek vam ovo bude jasno gospodjo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35m
[/quote][/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
[/quote]Mrkva_i_Cevapi je napisao/la:Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35m
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Decko s tribine
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Mrkva_i_Cevapi je napisao/la:Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35m
za pola godine bice, plesek leti ko fisek
Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35m
[/quote]
dvije utakmice su se igrale... haj u svoju avliju drug...
dvije utakmice su se igrale... haj u svoju avliju drug...
ocigledno da je Plisek zadao "mortal kombat" i da nema zajebancije
cekamo pripremne tekme da vidimo jos kakve kombinacije ceh sprema
ako u svedskoj odigraju od noge-do noge , sa srcem na terenu..vec gore ih prolazimo
samo hrabro i u kost
ako u svedskoj odigraju od noge-do noge , sa srcem na terenu..vec gore ih prolazimo
samo hrabro i u kost
Da cuo sam da je Plisek dosta agresivno kenuo s pripremama ali sam isto tako cuo da je pojedince zatekao totalno vam forme,pojedini su pristupili ovogodisnjim pripremama kao amateri..!!FCS-FCS je napisao/la:ocigledno da je Plisek zadao "mortal kombat" i da nema zajebancije
samo hrabro i u kost
Pa, nisu samo ovogodišnjim. Niti je to nešto novo za fudbalere u našoj ligi. No, da se to ispravit kao što se vidi iz priloženoglegenda79 je napisao/la:Da cuo sam da je Plisek dosta agresivno kenuo s pripremama ali sam isto tako cuo da je pojedince zatekao totalno vam forme,pojedini su pristupili ovogodisnjim pripremama kao amateri..!!FCS-FCS je napisao/la:ocigledno da je Plisek zadao "mortal kombat" i da nema zajebancije
samo hrabro i u kost
Lijepo je ovo sve vidjeti, da trener radi kvalitetno i ozbiljno. Ovakav pristup treningu smo čekali godinama.
No, ne treba dizati pretjeranu euforiju, ostalo je još puno toga za odradit. Rezultat je na kraju jedini pokazatelj.
Vidjećemo.
Sta jel ovo tvoja avlija mozda??? Da ti nije babo kreirao forum??? Sto ne mogu ovakvih bisera sto svojataju forum!!!Muki_FCS je napisao/la: dvije utakmice su se igrale... haj u svoju avliju drug...
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 29 jun 2011, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Aferimmmm. Svi smo ga iskulirali ali ne i ti hihihihihialeksandar_veliki je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE !!!![]()
Sedam dana, naravno kao upozorenje ostalim bez obzira o kojoj se temi radi. Dakle, provokatori vozdrica.
Mi nikada odustati necemo...
A to stoji da se da ispraviti u odredjenim mjerama..samo mi nisu jasni neki igraci da ne navodim imena ima ih i u Sarajevu i u Želji da se tako ponasaju prema onome od cega zive i egzistiraju,da ne kazem neodgovorno ili bezobrazno a ocekuju od kluba svasta u najmanju ruku ko da su Cristiano RonaldoVanBasten je napisao/la:Pa, nisu samo ovogodišnjim. Niti je to nešto novo za fudbalere u našoj ligi. No, da se to ispravit kao što se vidi iz priloženoglegenda79 je napisao/la:Da cuo sam da je Plisek dosta agresivno kenuo s pripremama ali sam isto tako cuo da je pojedince zatekao totalno vam forme,pojedini su pristupili ovogodisnjim pripremama kao amateri..!!FCS-FCS je napisao/la:ocigledno da je Plisek zadao "mortal kombat" i da nema zajebancije
samo hrabro i u kost![]()
Lijepo je ovo sve vidjeti, da trener radi kvalitetno i ozbiljno. Ovakav pristup treningu smo čekali godinama.
No, ne treba dizati pretjeranu euforiju, ostalo je još puno toga za odradit. Rezultat je na kraju jedini pokazatelj.
Vidjećemo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zna li se za Škoru išta
zna li se za Škoru išta
- Megamon
- Kontakt:
Sto se Skoro tice on je sad na moru.Poslao je papire za raskid ugovora.Njemu su u Mexicu rekli da je slobodan da potrazi novi klub.E sad bi se sve to trebao zavrsiti do ponedjeljka i akoBogda bit ce vremena da se Skoro prijavi za Evropa ligu 
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 29 jun 2011, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma ima ih u svakom klubu, pa može se reći da takvi čine i većinu u ligi. To je prije svega propust omladinskog pogona, jer se u mlađim kategorijama igrači vaspitavaju, odnosno proizvode profesionalci. Usađuju im se neke osnovne odlike modernog fudbalera danas, tj profesionalca. Kod nas je neka druga priča. Stoga i ne treba čuditi.legenda79 je napisao/la:A to stoji da se da ispraviti u odredjenim mjerama..samo mi nisu jasni neki igraci da ne navodim imena ima ih i u Sarajevu i u Želji da se tako ponasaju prema onome od cega zive i egzistiraju,da ne kazem neodgovorno ili bezobrazno a ocekuju od kluba svasta u najmanju ruku ko da su Cristiano Ronaldo
ajmo momci ,danas Hadzici away...da vidimo na sta to lici..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
u koliko sati je danas tekma?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bez namjere da se raspravljam, ali toliko hvalite te jake fizicke treninge da sam morao da se javim.. Da li ikako, onako logicki razmisljajuci, mislite da bi to moglo biti i kontra produktivno.. Izmoriti nekoga toliko, preforsirati, a i sami ste rekli da su neki totalno nespremni, i onda ocekivati da bude super svjez i ekstra produktivan za 2 sedmice protiv svedjana.. Fizicka sprema se ne postize za 15 dana, vec minimalno tokom cijelog ljeta, od zavrsetka do pocetka regularnog dijela prvenstva a i radom tokom cijele godine..
Ali eto, to je moje misljenje, i ne morate ga prihvatati..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nemoj im nista pisati, odmah će reći da si kompleksaš, da kritikuješ čim im je krenulo...Pusti ih nek uživaju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez namjere da se raspravljam, ali toliko hvalite te jake fizicke treninge da sam morao da se javim.. Da li ikako, onako logicki razmisljajuci, mislite da bi to moglo biti i kontra produktivno.. Izmoriti nekoga toliko, preforsirati, a i sami ste rekli da su neki totalno nespremni, i onda ocekivati da bude super svjez i ekstra produktivan za 2 sedmice protiv svedjana.. Fizicka sprema se ne postize za 15 dana, vec minimalno tokom cijelog ljeta, od zavrsetka do pocetka regularnog dijela prvenstva a i radom tokom cijele godine..
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
[youtube][/youtube]babilonTM je napisao/la:Nemoj im nista pisati, odmah će reći da si kompleksaš, da kritikuješ čim im je krenulo...Pusti ih nek uživaju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez namjere da se raspravljam, ali toliko hvalite te jake fizicke treninge da sam morao da se javim.. Da li ikako, onako logicki razmisljajuci, mislite da bi to moglo biti i kontra produktivno.. Izmoriti nekoga toliko, preforsirati, a i sami ste rekli da su neki totalno nespremni, i onda ocekivati da bude super svjez i ekstra produktivan za 2 sedmice protiv svedjana.. Fizicka sprema se ne postize za 15 dana, vec minimalno tokom cijelog ljeta, od zavrsetka do pocetka regularnog dijela prvenstva a i radom tokom cijele godine..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma libo me taki, ne primam se ja na to.. I treba kritikovati kad krene, a ne kad ne valja nista pa im dodatno na muku prisjedati, a tada sam i sutio.. Samo mi je ovo malo smijesno, svima drago sto ih on ubi treningom, isto ko da je PES2011 pa normala, prodju treninge i onda nastimano "crveno" raspolozenje, i pice svi u tekmi ko navijeni..
Ja bi iskreno volio da dodje Skoro, jer mislim da je on u losijoj formi od Obuce, ili Haskica, pa samim tim i trebalo bi mu par tekmi da se privikne, a i sama liga bi bila zanimljivija..
Eto Babilon bio si u pravu..
[youtube][/youtube]
Ja bi iskreno volio da dodje Skoro, jer mislim da je on u losijoj formi od Obuce, ili Haskica, pa samim tim i trebalo bi mu par tekmi da se privikne, a i sama liga bi bila zanimljivija..
Eto Babilon bio si u pravu..
[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
[youtube][/youtube]