Dzekina sapunica oko klubova traje vec 3 godine
Ako sam neki klub zaboravio slobodno dodajte

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prije svega nije Mancini ama bas nista kriv sto Dzekin moral pada ko u jeftine ukrajinke, znao je to ponasanje pokazivati i sa Magathom a i kod Cire. Mozda nije uopste znak pada morala, nego neka vrsta odmaranja / generiranja enerije. Pitaj Dzeku ****.BIHfan je napisao/la:Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???
Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
Fudbalski fenomenu ove tvoje prave DEFENDERE nagrdise ove godine BAYERN,BASEL,SPORTING I BILBAO a da dodam i ovo znamo svi kako prodje na zadnjem svjetskom silni Championship napad sa verteigungsspieler ne uspjedose prismrditi svabskom golu a zauzvrat im svabe natrpase mrezu do vrha 5 komada natrpase silnim DEFENDERIMAmarseille7 je napisao/la:Prije svega nije Mancini ama bas nista kriv sto Dzekin moral pada ko u jeftine ukrajinke, znao je to ponasanje pokazivati i sa Magathom a i kod Cire. Mozda nije uopste znak pada morala, nego neka vrsta odmaranja / generiranja enerije. Pitaj Dzeku ****.BIHfan je napisao/la:Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???
Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
Medjuostalim, znao je sam Dzeko gdje ide i kako ce mu bit. Mancini mu je lijepo pruzio drugu sansu sredinom Januara, pustio da ga igra iako je bio 2 3 utakmice, on potpuno izolovan iz igre i samo se uljenio.
Ako je Dzeko mislio da ce ga nakon losih nastupa trpiti kao sto su u Wolfsburgu i kao sto mi u reprezentaciji ponekad moramo, onda je on glup po tom pitanju. City gaji potpuno druge ambicije nego njegovi prethodni klubovi, morao je to da zna.
Sad ako imas imalo mozga doci ce ti da ga Mancini nemoze pustat da igra dok on ne proradi, nemaju ni vremena a mislim da gube i zivce. Posebno ako imas Aguero-a, Teveza i Balotellija u ekipi, koji su svi u njima potrebnim segmentima jaci od Dzeke.
Jedina i iskreno legitimna kritika za Mancini-a je da uopste nije imao predstavu kakav je igrac Dzeko bio i koliko mu vremena treba da se uigra u ritam koji vlada. Nije ga sprecilo da ga kupi, da mu pruzi sansu kad kod je mogao.
To sto Dzeko nema pojma kako da se krece na terenu, kako da ocekuje loptu i sto se razigra kad hoce nije tacka gdje treba kritikovati Mancinija. Znao je on dobro da sad igra protiv pravih DEFENDERA a ne verteigungsspieler koji igraju odbranu na nivou Championshipa.
Hocu da kazem Dzeko je se poprilicino sam uvalio u ovo situaciju i najprije ce mu Mancini pomoci, 100%, samo on mora da okrene salter i kad ga ubaci da iskoristi vrijeme. Da Mancini to hoce pokazuje stalno, zadnji primjer ti je Sporting u Portugalu sto su izgubili, nakon ona dva tri gola protiv Blackburna i Boltona.
Ukratko, da mu je Magath bio trener u onoj utakmici u Minhenu, Dzeko nebi vidio lopte 6 mjeseci.
Nisam citao sta brbljate o Inzagiju, samo mogu reci da nema veze sa ovom temom a nazalost ni sa reprezentacijom.
E da, nije Mancini zabar majmune.
Nemoj sratZOI84 je napisao/la:Mancini u BiH u Medugorju, ostaje dva dana, sigurno mu Dzeko preporucio. Svi u Medugorje da koju vaspitnu Manciniju
Sve je to dobro dok ne pocne kao Domenech gledat u horoskope da odredi prvih 11.Za_raju je napisao/la:Eto odakle Manciniju uporiste onakvih strasnih takticki izvedbi...
Vidjelo se odmah da nesto tu smrdi da covjek nema pojma o zivotu a tako se postaje kad se slijepo vjeruje u nesto sto nema veze sa zdravim razumom...
Eureka!!!!
Ma Manciniu ni Gospa ni papa nece pomoc, ma da mu se Dzeko ukaze u Medjugorju on je donji. Mislim da je toliko zivaca pocupao onim seicima, da i titulu sada uzme nema mu pomocitotasef1 je napisao/la:Mancini u Medjugorju...
Sutra ce u Sarajevo da baci koju paru u Sedam Brace
Ovo je dobro.Cartman je napisao/la:Sve je to dobro dok ne pocne kao Domenech gledat u horoskope da odredi prvih 11.Za_raju je napisao/la:Eto odakle Manciniju uporiste onakvih strasnih takticki izvedbi...
Vidjelo se odmah da nesto tu smrdi da covjek nema pojma o zivotu a tako se postaje kad se slijepo vjeruje u nesto sto nema veze sa zdravim razumom...
Eureka!!!!
Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Iskreno nema ama bas nikakve veze koliko je titula jedan osvojio ako ces porediti igrace, a to je i jedini argument koji si napisao. Pokusaj malo bolje sledeci put.Buffon je napisao/la:Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Momak ,jesi li ti procitao sta je ZOI84 napisao? Ne valjaj gluposti! Onda Ibrahimovic nije Hasanu Sallihamidzicu ni do jaja,jer 18 titula nikad nece osvojiti,zar ne?Buffon je napisao/la:Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.