Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Forlan
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Forlan » 24 mar 2015, 19:41

SjeverniVjetar je napisao/la:Slovenacka liga je , u posljednjih desetak godina, proizvela pristojan broj igrac koji igraju na kvalitetnom nivou, dosta njih u ligama petice. Njihova reprezentacija je sastavljena od igraca koji su potekli u domacoj ligi, tako da igraca koji je skoro pola sezone u timu kola, ne treba ignorisati.
Horic sigurno zasluzuje paznju.
Pa valjda bi ga neko iz svijeta fudbala primjetio osim pojedinih forumaša koji baš sve znaju o sportu uopšte :crazy: Kad nekog Horića toliko fale onda o Ameru Dupovcu :bow: :bow: :bow:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 mar 2015, 20:39

Ugovor mu istice za godinu dana, tako da je vrlo moguce da ode negdje. Ne mora to biti Italija(mada bi mu odgovarala) neka za pocetak bude liga malo jaca od Slovenske(dakle Belgija).
Celik!3,2,2.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 mar 2015, 21:01

FaraonTM je napisao/la:Problem je što Talijani dovode Slovence jer su EU državljani, svaki iole bolji igrač iz Slovenije ode u Italiju, ista je stvar i sa Hrvatima u zadnje vrijeme. Glavni problem Horića je što vjerovatno ima samo naš pasoš a znamo da su u Italiji klubovi ograničeni na određeni broj igrača van EU što svakako stvara problem našim igračima tamo.
Kakve veze ima sto zbog pasosa teze ide u neke bolje lige ako je momak kvalitetan, a budi siguran da jeste, upratilo je njega oko sokolovo a nije Beusanovo... ;)
Ode on u jacu ligu po opklad ko hoce, jos kad bi ga se sjetili pozvati na koje okupljanje repke to bio blic transfer...
Stoper, brz, okretan, skandinavske konstitucije, bas ono sto nam treba na stoperskoj poziciji ;)
Bico ipak nije ono sto nam treba, trom je kao folcika...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 24 mar 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 21:01

Forlan je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Slovenacka liga je , u posljednjih desetak godina, proizvela pristojan broj igrac koji igraju na kvalitetnom nivou, dosta njih u ligama petice. Njihova reprezentacija je sastavljena od igraca koji su potekli u domacoj ligi, tako da igraca koji je skoro pola sezone u timu kola, ne treba ignorisati.
Horic sigurno zasluzuje paznju.
Pa valjda bi ga neko iz svijeta fudbala primjetio osim pojedinih forumaša koji baš sve znaju o sportu uopšte :crazy: Kad nekog Horića toliko fale onda o Ameru Dupovcu :bow: :bow: :bow:
Ne vidim da je neko Mihojevica, Pandzu ili Dupovca primijetio.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 mar 2015, 21:07

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Tankovica pozvat podhitno, iako je mali strasno drzak i bezobrazan. Slican Hajrovicu.
Nece on nikad zaigrati za nas. ;)
Mozda i nece ali steta je da ne pokusamo sve sto je u nasoj moci.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 mar 2015, 21:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Ugovor mu istice za godinu dana, tako da je vrlo moguce da ode negdje. Ne mora to biti Italija(mada bi mu odgovarala) neka za pocetak bude liga malo jaca od Slovenske(dakle Belgija).
Bit će nešto od ovog momka , ali pozvati će ga tek kada napravi dobar transfer ..., a on će ga napraviti i bez Reprezentacije , za razliku od Hadžića , bratića i co. ;)
slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 21:49

Forlan je napisao/la:
bagra je napisao/la:Kenan Horic u timu 25 kola 1.SNL nakon sjajne partije protiv Maribora gdje je ponio epitet igraca utakmice, u 25 kola čak je devet puta bio u timu kola, nadam se na ljeto da ce preci u veci klub i dobiti poziv Bazdarevica.
Horić je stašne partije pružao protiv velikana Slovenačkog nogometa: Zavrča,Radomlja,Krke i Velenja a čak mu ni napadači NK Tromejnika i NK Korotana u kupu nisu mogli ništa :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakva crna SNL :crazy: jel se zajebavaš ili ti je rođak ovaj Horić?Pogledaj koliko igrača iz SNL igra za repku i sve će ti biti jasno o kvalitetu iste http://www.transfermarkt.com/slovenia/s ... erein/3588" onclick="window.open(this.href);return false;
6 (šest) igrača slovom i brojem igra u reprezentaciji iz SNL. Malo li je...
DRUG NEBI TI PUNCA

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 mar 2015, 21:54

bagrcavi je napisao/la:
Forlan je napisao/la:
bagra je napisao/la:Kenan Horic u timu 25 kola 1.SNL nakon sjajne partije protiv Maribora gdje je ponio epitet igraca utakmice, u 25 kola čak je devet puta bio u timu kola, nadam se na ljeto da ce preci u veci klub i dobiti poziv Bazdarevica.
Horić je stašne partije pružao protiv velikana Slovenačkog nogometa: Zavrča,Radomlja,Krke i Velenja a čak mu ni napadači NK Tromejnika i NK Korotana u kupu nisu mogli ništa :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakva crna SNL :crazy: jel se zajebavaš ili ti je rođak ovaj Horić?Pogledaj koliko igrača iz SNL igra za repku i sve će ti biti jasno o kvalitetu iste http://www.transfermarkt.com/slovenia/s ... erein/3588" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoćeš reći igrača Maribora ;) Baždarevića treba odmah smjenit što nije zvao Horića,pojma ovi selektori nemaju...................... :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 21:56

Kakav bolid. Jedan forumas spomene da je momak OPET u timu kola, lik se nakaci sa nekim pricama o ligi a nikad igraca nije ni pogledao, onda kad ga svi poklope on stavi ovu retardiranu recenicu nja nja nja treba otkaz Mesi :kafa: . :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 mar 2015, 21:58

Mislim da je Horic interesantan igrac ,barem tu negdje sa Cocalicem, Vranjesom, Sunjicem, ali tesko ocekivati poziv dok ne napravi transfer u nesto bolju ligu, svi nabrojani igraju u kvalitetnijim ligama i klubovima. Ako na ljeto ode , makar u Belgiju, bice u kombinacijama.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 22:02

Forlan je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Horić je stašne partije pružao protiv velikana Slovenačkog nogometa: Zavrča,Radomlja,Krke i Velenja a čak mu ni napadači NK Tromejnika i NK Korotana u kupu nisu mogli ništa :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakva crna SNL :crazy: jel se zajebavaš ili ti je rođak ovaj Horić?Pogledaj koliko igrača iz SNL igra za repku i sve će ti biti jasno o kvalitetu iste http://www.transfermarkt.com/slovenia/s ... erein/3588" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoćeš reći igrača Maribora ;) Baždarevića treba odmah smjenit što nije zvao Horića,pojma ovi selektori nemaju...................... :kafa:
A od ostalih 29 igrača, samo trojica nisu ponikla u SNL. I to kapiten Cesar koji je krenuo u Dinamu, ali je odigrao i polusezonu u Olimpiji, Dominik Maroh jer je rođen u Njemačkoj pa je počeo u nekom niželigašu i Kevin Kampl izgrač Dortmunda koji je također rođen u Njemačkoj i počeo karijeru u omladinskom pogonu Leverkusena. Znači 3 od 29 igrača nisu igrala u 1. ligi Slovenije. Malo li je...
Mućni glavom prije nego što nešto lupiš, nemoj samo da je koristiš za šišanje i blokiranje sunčeve svjetlosti.
DRUG NEBI TI PUNCA

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 mar 2015, 22:03

I ovdje se može vidjeti da Horić nije pohlepan i da ide kroz karijeru stepenicu po stepenicu ;)
[youtube][/youtube]

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 22:03

Forlan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kakav bolid. Jedan forumas spomene da je momak OPET u timu kola, lik se nakaci sa nekim pricama o ligi a nikad igraca nije ni pogledao, onda kad ga svi poklope on stavi ovu retardiranu recenicu nja nja nja treba otkaz Mesi :kafa: . :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Bolid ti ćaća debilu jedan!Možel iko napisati svoje mišljenje a da se ti ne javiš?Eto ti si gledo Horića hebo te on!Visiš po tastaturi i sve znaš guju pojo.
Nije, caca je vrsna ljudina bgm. Naravno da znam, saberi se malo i ne lupetaj. Upadas sa tim standardnim pricama selektori sa foruma kad vidis da si lupio. Voli te moj caca. :wave:

@bagrcavi prestani ga samarati, ne zna on ni ko je Horic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 mar 2015, 22:08

Sabinho je napisao/la:
Forlan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kakav bolid. Jedan forumas spomene da je momak OPET u timu kola, lik se nakaci sa nekim pricama o ligi a nikad igraca nije ni pogledao, onda kad ga svi poklope on stavi ovu retardiranu recenicu nja nja nja treba otkaz Mesi :kafa: . :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Bolid ti ćaća debilu jedan!Možel iko napisati svoje mišljenje a da se ti ne javiš?Eto ti si gledo Horića hebo te on!Visiš po tastaturi i sve znaš guju pojo.
Nije, caca je vrsna ljudina bgm. Naravno da znam, saberi se malo i ne lupetaj. Upadas sa tim standardnim pricama selektori sa foruma kad vidis da si lupio. Voli te moj caca. :wave:

@bagrcavi prestani ga samarati, ne zna on ni ko je Horic.
Djecooooooooo :beba: manite se soccera i fife,zaboliće vas oči.Evo jedan čiko kaže pusti djecu :wave: :wave: HORIĆI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 22:17

Čovjek hladno uporedi Mihojevića (za kojeg ja smatram da je izrazito talentovan igrač ali koji treba još dosta pure da pojede i da se dokaže prvo u našoj ligi) sa dečkom koji je dugo godina bio kapiten Čelika, sam držao odbranu, dokazao se u relativno jačoj ligi. Neko će reći da nije neka referenca što je bio kapiten i najbolji igrač Čelika, ali itekako jeste. I da ne bude da ja nešto branim Horića, jer nema potrebe za tim, momak se kako sam čuo za sve izborio sam, samo mi smiješno kad neko ovako gluposti valja i očekuje da može proći sa tim. Ali jjebi ga, mišljenje je kao i šupak, svako ga ima.
DRUG NEBI TI PUNCA

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 mar 2015, 22:28

bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Mihojevića (za kojeg ja smatram da je izrazito talentovan igrač ali koji treba još dosta pure da pojede i da se dokaže prvo u našoj ligi) sa dečkom koji je dugo godina bio kapiten Čelika, sam držao odbranu, dokazao se u relativno jačoj ligi. Neko će reći da nije neka referenca što je bio kapiten i najbolji igrač Čelika, ali itekako jeste. I da ne bude da ja nešto branim Horića, jer nema potrebe za tim, momak se kako sam čuo za sve izborio sam, samo mi smiješno kad neko ovako gluposti valja i očekuje da može proći sa tim. Ali jjebi ga, mišljenje je kao i šupak, svako ga ima.
Fazon je dečko da visite pojedinci po Transfermarktu i tražite igrače na IĆ i dvojica se upecaju kako su to igračine i kako ih treba odma zvat umjesto TSS-a,Avdije,Hadžića,Vranješa.....i tako od Brazila.Onda spika ja pratim tekme Horića,Atajića,Nadarevića,E.Hadžića,Adilovića......igrači su sila :stop: Halo ba :kafa:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 24 mar 2015, 22:33

Keno veoma pametno razmišlja i želim mu sve najbolje u karijeri, aBd i da zasluži nastup u reprezentaciju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 mar 2015, 22:36

Husika je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Problem je što Talijani dovode Slovence jer su EU državljani, svaki iole bolji igrač iz Slovenije ode u Italiju, ista je stvar i sa Hrvatima u zadnje vrijeme. Glavni problem Horića je što vjerovatno ima samo naš pasoš a znamo da su u Italiji klubovi ograničeni na određeni broj igrača van EU što svakako stvara problem našim igračima tamo.
Kakve veze ima sto zbog pasosa teze ide u neke bolje lige ako je momak kvalitetan, a budi siguran da jeste, upratilo je njega oko sokolovo a nije Beusanovo... ;)
Ode on u jacu ligu po opklad ko hoce, jos kad bi ga se sjetili pozvati na koje okupljanje repke to bio blic transfer...
Stoper, brz, okretan, skandinavske konstitucije, bas ono sto nam treba na stoperskoj poziciji ;)
Jesam i siguran sam da ce ubrzo preci u bolju ligu, mozda cak u ligu petice, slijedece sezone. Treba svakako na njega obratiti paznju.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 22:38

Forlan je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Mihojevića (za kojeg ja smatram da je izrazito talentovan igrač ali koji treba još dosta pure da pojede i da se dokaže prvo u našoj ligi) sa dečkom koji je dugo godina bio kapiten Čelika, sam držao odbranu, dokazao se u relativno jačoj ligi. Neko će reći da nije neka referenca što je bio kapiten i najbolji igrač Čelika, ali itekako jeste. I da ne bude da ja nešto branim Horića, jer nema potrebe za tim, momak se kako sam čuo za sve izborio sam, samo mi smiješno kad neko ovako gluposti valja i očekuje da može proći sa tim. Ali jjebi ga, mišljenje je kao i šupak, svako ga ima.
Fazon je dečko da visite pojedinci po Transfermarktu i tražite igrače na IĆ i dvojica se upecaju kako su to igračine i kako ih treba odma zvat umjesto TSS-a,Avdije,Hadžića,Vranješa.....i tako od Brazila.Onda spika ja pratim tekme Horića,Atajića,Nadarevića,E.Hadžića,Adilovića......igrači su sila :stop: Halo ba :kafa:
Fazon je da u dva klika mišem ti danas možeš naći da gledaš bilo koju utakmicu na planeti. Nije ovo doba VHS kaseta moj Safete. Tehnologija je čudo.
DRUG NEBI TI PUNCA

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 mar 2015, 22:39

soko je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Jesam i siguran sam da ce ubrzo preci u bolju ligu, mozda cak u ligu petice, slijedece sezone. Treba svakako na njega obratiti paznju.
Ma kako to pročitao si negdje da mu se prezime završava sa ...ić i tu nešto pričaš :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 8 gostiju.