Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Treba gore big body neko, a nemas to. Svi na klupi se nerviraju, Dusan sjedi broji vrijeme.
U par situacija su bili nespretni ali je losa Genoa, moze se ovo dobiti i sa ovim sto se ima.
U par situacija su bili nespretni ali je losa Genoa, moze se ovo dobiti i sa ovim sto se ima.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Lok je najbolji na klupi...kako uopste on igra, to je za izucavanja...niti kreira, niti zabija, niti oduzima lopte, niti markira, niti sprinta, ma nista... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Kad god pomislis da Cambiaso ne igra kako treba, vidis kad ga nema koliko nedostaje. Portugalac lijevo igrac manje, isto ko i Kostic kad igra. Kalulua ne treba komentarisati jer momak je prvenstveno stoper pa bilo sta drugo, ovo je pre previse ofanzivna pozicija za njegove mogucnosti.
Sve u svemu lose poluvrijeme, malo individualne magije Yildiza i pise se da smo nesto napravili. Ali timski ne igramo dobro nikako, cak smo dobar dio utakmice bili podredjeni. Locatellija bih volio vidjeti malo na klupi.
Sve u svemu lose poluvrijeme, malo individualne magije Yildiza i pise se da smo nesto napravili. Ali timski ne igramo dobro nikako, cak smo dobar dio utakmice bili podredjeni. Locatellija bih volio vidjeti malo na klupi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo Dusko ...nalozeni je nego ikad ...
Ne smiju ga prodati!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Konsesao 82. minute ničega, da ga hoće ovaj šiptar sad izbaciti iz prve postave
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Samo fudbalske analfabete mogu psovati i tjerati Vlahovica.
ABd da sjede s klubom i dogovore se oko novog ugovora, da ga uopće ne poredim s Davidom jer je Dusan u pravom ambijentu i s glavom na mjestu neuporedivo moćniji igrač.
Sad Chica psuju, ne mozes udovoljiti. Super pa ćemo imati dva mocna krila na toj strani.
Fali desno neko i stoper, Gatti kritičan trenutno. Ili desno neko i Kalulu povratak na stopera.
Di Gre

ABd da sjede s klubom i dogovore se oko novog ugovora, da ga uopće ne poredim s Davidom jer je Dusan u pravom ambijentu i s glavom na mjestu neuporedivo moćniji igrač.
Sad Chica psuju, ne mozes udovoljiti. Super pa ćemo imati dva mocna krila na toj strani.
Fali desno neko i stoper, Gatti kritičan trenutno. Ili desno neko i Kalulu povratak na stopera.
Di Gre

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gati-Bremer-Keli, realno puno seremo po Keliju momčina odlično igra
Tri boda najbitnija, valjda ugleda ovaj splitski debil da ne treba igrati sa četiri štopera svaku utakmicu
Žegrova na desno krilo, Konsesao klupa pa ulatiti tamo kada se vrijeme bude kralo u 95. minuti

Tri boda najbitnija, valjda ugleda ovaj splitski debil da ne treba igrati sa četiri štopera svaku utakmicu
Žegrova na desno krilo, Konsesao klupa pa ulatiti tamo kada se vrijeme bude kralo u 95. minuti
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zna Vlahovic kako se zasluzuje 12m...
Ako ovako nastavi, ja bi mu dao i 15...
Tako je i Rabiot "rasturao", dok nije produzio ugovor..

Tako je i Rabiot "rasturao", dok nije produzio ugovor..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Uvijek je tesko gostovati u Genovi! Dobro je da ide reprezentativna pauza pogotovo zbog Bremera, vidjelo se koliko se na kraju mucio, a znaci nam vise od bilo koga! Vise bi volio da iskrcamo 50mil za stopera, igrac tipa Pau Toresa, vec budalastina oko Kola Ma i cifri koje se spominju!
Svaka cast Nicki Gonzalezu koji ima završen transfer a ipak je usao i odigrao na kost 10minuta!
Svaka cast Nicki Gonzalezu koji ima završen transfer a ipak je usao i odigrao na kost 10minuta!
Max Allegri
Apsolutno. Prijeko potreban stoper i bek, tj sa stoperom bi riješili sve. Naravno i veznjak, ali sad je kasno, i Tudor je spominjao da je davno rekao sta mu treba, ali da to sve nije ostvareno i da sad radi s onim sto ima. U biti stoper, desni bek, veznjak i po meni neko lijevo u nedostatku Cambiasa je bilo najpotrebnije.Mig_Mig je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:34Uvijek je tesko gostovati u Genovi! Dobro je da ide reprezentativna pauza pogotovo zbog Bremera, vidjelo se koliko se na kraju mucio, a znaci nam vise od bilo koga! Vise bi volio da iskrcamo 50mil za stopera, igrac tipa Pau Toresa, vec budalastina oko Kola Ma i cifri koje se spominju!
Pauza u pravo vrijeme, Gatti je van forme i treba mu kondicije, vraca se i Miretti plus Zhegrova i eventualno jos neko.
Locatelli uzasan!
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 avg 2025, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Krcanje veznjaka nista nam nece donijeti, treba nam igrac koji ce povuci cijelu sredinu, jedan regista a svi znamo da takvih nema, Tonali je bio nedostizna opcija..Pogba je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:38Apsolutno. Prijeko potreban stoper i bek, tj sa stoperom bi riješili sve. Naravno i veznjak, ali sad je kasno, i Tudor je spominjao da je davno rekao sta mu treba, ali da to sve nije ostvareno i da sad radi s onim sto ima. U biti stoper, desni bek, veznjak i po meni neko lijevo u nedostatku Cambiasa je bilo najpotrebnije.Mig_Mig je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:34Uvijek je tesko gostovati u Genovi! Dobro je da ide reprezentativna pauza pogotovo zbog Bremera, vidjelo se koliko se na kraju mucio, a znaci nam vise od bilo koga! Vise bi volio da iskrcamo 50mil za stopera, igrac tipa Pau Toresa, vec budalastina oko Kola Ma i cifri koje se spominju!
Pauza u pravo vrijeme, Gatti je van forme i treba mu kondicije, vraca se i Miretti plus Zhegrova i eventualno jos neko.
Max Allegri
Jako bitna 3 Boda , zadovoljan ! Ali igre nigdje nema, nece to moci tako.
Ali haj dobro nam dosla iva pauza sada.
Dusan Zabija. Pokusati se dogovoriti oko 6-7 milki / godisnji i svi zadovoljni
Ali haj dobro nam dosla iva pauza sada.
Dusan Zabija. Pokusati se dogovoriti oko 6-7 milki / godisnji i svi zadovoljni
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj Komoli ima sutra navečer do 20:00 da završi ili Muanija i nekog drugog napadača
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.