Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
4.utakmice 4 gola i 3 asistencije
Isco, Isco..secer je napisao/la:nenam jel neko gledo tekmu malaga - zenitza malagu igra onaj jedan malac, al bas igra
![]()
ono bi se trebalo ugrabit. momcic ima potencijala u pm. mogo bi se od nj. izbrusit vrhunski igrac.
jes, jesToxicity je napisao/la:Da nije Isco?
etotaj, etotajJetSet_Hantraga je napisao/la:Isco, Isco..
trenutno jeste, bez sumnje.JetSet_Hantraga je napisao/la:A ono sto si govorio za Yayu... Sigurno najbolji zadnji vezni na svijetu.
zezas se malo sa nama, jel tako junace?secer je napisao/la:4.utakmice 4 gola i 3 asistencije![]()
ta ce mulija i krosonja, obicne kante![]()
davno sam ja govorio da ih se triba rijesit - dzabe primaju platu![]()
Kako mislis u elementu?? Ako ne budu igrali na nivou, ili sta vec??Monolog je napisao/la:Ma Yaya već godinu dana nije zadnji vezni. Al' da je najbolji veznjak u Premiershipu - to stoji. Nego, šta vi mislite ko ispada iz Bayernove postave kada Robbery bude u elementu?
E ovo sam morao citirati, izvinite, kome smeta, nek' se administraciji žali, meni nek' se ne javlja, jer sam, kad je o ovakvim stvarima riječ, kao ris, tad sam kao ranjena zvijer.Monolog je napisao/la:Ma Yaya već godinu dana nije zadnji vezni. Al' da je najbolji veznjak u Premiershipu - to stoji. Nego, šta vi mislite ko ispada iz Bayernove postave kada Robbery bude u elementu?
Ja bih glas dao Robbenu, al' sumnjam da će to uraditi Jupp. Mislim da će ispaštati Kroos ili Muller. Kroosovim izlaskom bi to bilo preofanzivno, posebno protiv jačih ekipa (BvB + poodmakla faza Lige Prvaka), a Muller je više timski igrač i čovjek koji pošteno odradi svaki zadatak, tako da bi i njegovo "ispadanje" iz prve jedanaestorke bila greška. Možda da su Robben i Ribery (ili barem jedan od njih) non-stop u problemima (kartoni, povrede i slične stvari), a?Makar zbog mira u kući.
E ovdje si pogodio izravno u sredu,ja sam cak mislio da se ispravim u prethodnom postu u vezi Lahma i Neuera, s tim da i na krilnim pozicijama imamo odekvatne zamjene koji jako dobro mogu nadomjestiti tandem Robbery.effe_sa je napisao/la:A faktički samo Lahm i Neuer su stalno sigurni, jer nemaju tu pravu konkurenciju, pa i Ribery naravno. Dobro Neuera možda zarotira Jupp jedino u kupu.
Izvinjavam se što tvoj um nije u stanju provariti nekoliko složenih rečenica te ću se ubuduće potruditi da postam u Paintu.Klare je napisao/la: E ovo sam morao citirati, izvinite, kome smeta, nek' se administraciji žali, meni nek' se ne javlja, jer sam, kad je o ovakvim stvarima riječ, kao ris, tad sam kao ranjena zvijer.![]()
Pa zašto ne odeš na temu recimo citya pa im kažeš ko će izletjeti kada se Aguero vrati, ili na temu Reala ko igrati Ozil, Modrić, Essien, Khedira
, Benzema ili Higuain
, mjesta nema za sve
, ili na temu Barce ko igrati Villa, Alexis, Pedro, Meesi, Fabregas, Iniesta, Cuenca
, Buskec ili song
, Maskerano, Pike, Pujol
, Adriano, Alba
, zašto njih ne pitaš ko im igra u prvih 11?
eto, haj reci?
![]()
Bayern više nije tim od 11 extra kvalitetnih i ostatka nekog, pa hajmo reći solidnog fonda igrača.
Ne igra se 10 utakmica tokom ovih skoro 10 mjeseci, ne 10, nego preko 50 njih, ima vremena za sve, a rotiraće se zavisno od umora, ili taktičkih rješenja.
A evo vidiš koliko taj prati, od početka sezone trubimo, ne, ne govorimo, nego toliko pričamo da trubimo, svako nas čuje da je tim extra popunjen, konkurencija žestoka, mora se svako boriti za svoje mjesto, na kvaliteti se čak i ne gubi, a on dođe sa pitanjem:"Ko će igrati u prvih 11?", halooooo, dosta te je bilo.
Mudro zboris za Robbena, ali mislim da stvari sada malo drugacije stoje u Bayernu. Bayernovi krilni su ove sezone itekako dobro svjesni da slijedi rotiranje i to neovisno na povrede, a mislim da se i Robben znatno oslobodio psiholoskog kompleksa koji ga pratio do nedavno. Ni on, a ni Ribery vise ne pokazuju neurozu pri izlasku iz igre, ne znam koliko si to primijetio..Monolog je napisao/la:
I, zna se ko čini udarnu jedanaestorku u svakom klubu (izuzev Uniteda), te ko igra najbitnije utakmice. Pusti ti tu priču o timu; svaki ozbiljniji klub ima barem 15-ak igrača koji konkurišu za prvih 11, ali ima onih koji imaju zacementirano (gruba riječ, ali tako je) mjesto, a jedini preduslov je da su ZDRAVI.
Eto ima ko da mi kažeAko ti nisi do dana današnjeg shvatio kakav je Robben, onda ti i ja nemamo o čemu pričati.
Bilall je napisao/la:Mudro zboris
Klare je napisao/la:Bilall je napisao/la:Mudro zboris![]()
Ko bio nejadan, Mona, ne prosipaj se.![]()
Zasto bi neko ispadao zbog Robbena ili Riberya? Mnogo brate, mnogo ne jasnoMonolog je napisao/la:Nego, šta vi mislite ko ispada iz Bayernove postave kada Robbery bude u elementu?
Ja bih glas dao Robbenu, al' sumnjam da će to uraditi Jupp. Mislim da će ispaštati Kroos ili Muller. Kroosovim izlaskom bi to bilo preofanzivno, posebno protiv jačih ekipa (BvB + poodmakla faza Lige Prvaka), a Muller je više timski igrač i čovjek koji pošteno odradi svaki zadatak, tako da bi i njegovo "ispadanje" iz prve jedanaestorke bila greška. Možda da su Robben i Ribery (ili barem jedan od njih) non-stop u problemima (kartoni, povrede i slične stvari), a?Makar zbog mira u kući.
kao sto je istina da njih dvojica imaju zagarantovano mjesto u prvom timu(ako budu zdravi igrace svaku tezu utakmicu), tako je istina da ce nazalost jedan od sjajnih momaka morati na klupu.Monolog je napisao/la:Nego, šta vi mislite ko ispada iz Bayernove postave kada Robbery bude u elementu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.