Svaki drugi korner ja mislim da u prosjeku primaju go.
Zaista neizbiljo to izgleda.Barca nejjako igra , Atletico ne igra ali ima dobar rezultat.
Spora utakmica , vise mrtva nego otvorena.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Desi se i najboljima, de ne jadikuj odma'HZ_ilidzaa je napisao/la:Cuj ofsajd
Mora da su gledali snimke katalonaca ... sjeti se kako su se oni razletili po terenu kad se Alves prosle godine valjao, a niko ga dotakao nije ...Johny je napisao/la:Oni idioti traze crveni nije ga covjek dofatio kako treba![]()
Zaljecu se ka sudiji ko da je izboden
dobro necemo sad porediti pokusaj ubistvaGenghis je napisao/la:Mora da su gledali snimke katalonaca ... sjeti se kako su se oni razletili po terenu kad se Alves prosle godine valjao, a niko ga dotakao nije ...Johny je napisao/la:Oni idioti traze crveni nije ga covjek dofatio kako treba![]()
Zaljecu se ka sudiji ko da je izboden
Bilo je ovog još,Gigs je slično jednom Manča odve dalje u LPLBJ MVP je napisao/la:Jel ovo sportski
Ma znam da jest,al mrzim kad ovako neko uradilegenda reala je napisao/la:Sudija izviruje iza živog zida gleda gdje golman i rukom mu pokazuje šutaj![]()
![]()
Bilo je ovog još,Gigs je slično jednom Manča odve dalje u LPLBJ MVP je napisao/la:Jel ovo sportski
3 boda su u pitanju, pazi šta mrzišLBJ MVP je napisao/la:Ma znam da jest,al mrzim kad ovako neko uradilegenda reala je napisao/la:Sudija izviruje iza živog zida gleda gdje golman i rukom mu pokazuje šutaj![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.