Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la karameldar » 24 mar 2012, 22:09

[youtube][/youtube]

A sto se tice Dzeke,ja sam postao ravnodusan,boli me ona stvar za njega,kad njemu nije stalo,nije ni meni.
YNWA!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 mar 2012, 22:11

karameldar je napisao/la:[youtube][/youtube]

A sto se tice Dzeke,ja sam postao ravnodusan,boli me ona stvar za njega,kad njemu nije stalo,nije ni meni.
Tooooo,to se traziiii,svaka caaaaasttt..
Ovako nesto mu treba.Hvala care!!!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 mar 2012, 22:12

sedra je napisao/la:Ljudi jel to Dzeko igro ili je sijedio na klupi? Pogledo sam drugo pol. ali svi su bili klocevi.Dzeko ne benda fudbal uopste,jbt,ni spuz mu nije ravan.Onakvo kretanje i primanje lopti,ajajajajj,Susic treba dobro da razmisli ko ce mu biti standardni spic...Ako Ibisevic bude u formi i vise igro onda je je Dzeki klupa i kad repka bude igrala.Valjda ako vec dobijes sansu bar se trudi,ne moras nista spektakularno raditi,ali ori,grizi,ujedaj,znoji se.Fuj dje mu je mladost,hebemti statiku.Onaj Sergio je igracina nek niko ne zamjera Argentincima,oni grizu,trude se..
Nisam pljuvac,volim svakog naseg igraca ko moje najmilije,ali treba biti realan.Gledo sam i Pjanku ali mali Pjana nakon duze povrede ore ko lud.Svaka mu cast,Vidi se da hoce,da zzeli,da uziva u fudbalu.
Dzeko volim te ko sina ali nemoj da zbog tebe i tvoj stajanja,padanja,fulanja,statike,gubljena lopti u skoku,a kolki si ko div,nemoj da zamrzim ovako lijepu igru kao sto je fudbaal.
Ne moras uvjek davati golove ali daj igraj fudbal.Treba mu neko poput Cire da ga ispljuska i malo izgalami,paa ako treba i opsuje,joj ima li neko onaj snimak kad Ciro psuje nekom igracu na treningu :?:
Ne lupetaj ziv bio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 mar 2012, 22:12

Nema City plana B. Oni ako povedu onda i pregaze protivnika . Doduse olsabili su skroz u zadnje vrijeme na gostovanjima gdje uglavnom Dzekson igra :D

Mada i Stoke kod kuce je jak ko crna zemlja

btw mislio sam da nikad necu vidjeti kako neko stavlja Dzeku na klupu u reprezentaciji a evo upravo citam :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 22:14

Pošto se opet mi ovdje ne možemo dogovoriti kak je Džeko odigrao, reko da vidim šta kažu stranci, pa odem na Skysport kad Džeko ocjenjen 7 što znai da je odigrao i više nego solidno. Ovdje neki spominju da Džekinu lošu igru ne amnestiraju Mancinijeve rotacije, pa naravno da to utice na Džeku, jer vidjeli smo dok je redovan bio kakve je partije pružao.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 mar 2012, 22:15

Pasodzigera je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ljudi jel to Dzeko igro ili je sijedio na klupi? Pogledo sam drugo pol. ali svi su bili klocevi.Dzeko ne benda fudbal uopste,jbt,ni spuz mu nije ravan.Onakvo kretanje i primanje lopti,ajajajajj,Susic treba dobro da razmisli ko ce mu biti standardni spic...Ako Ibisevic bude u formi i vise igro onda je je Dzeki klupa i kad repka bude igrala.Valjda ako vec dobijes sansu bar se trudi,ne moras nista spektakularno raditi,ali ori,grizi,ujedaj,znoji se.Fuj dje mu je mladost,hebemti statiku.Onaj Sergio je igracina nek niko ne zamjera Argentincima,oni grizu,trude se..
Nisam pljuvac,volim svakog naseg igraca ko moje najmilije,ali treba biti realan.Gledo sam i Pjanku ali mali Pjana nakon duze povrede ore ko lud.Svaka mu cast,Vidi se da hoce,da zzeli,da uziva u fudbalu.
Dzeko volim te ko sina ali nemoj da zbog tebe i tvoj stajanja,padanja,fulanja,statike,gubljena lopti u skoku,a kolki si ko div,nemoj da zamrzim ovako lijepu igru kao sto je fudbaal.
Ne moras uvjek davati golove ali daj igraj fudbal.Treba mu neko poput Cire da ga ispljuska i malo izgalami,paa ako treba i opsuje,joj ima li neko onaj snimak kad Ciro psuje nekom igracu na treningu :?:
Ne lupetaj ziv bio.
A sto,jel to lupetanje ili kritika.Jel nesto lazem,izmisljam itd...vrijedjam li koga???

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 mar 2012, 22:16

ZOI84 je napisao/la:Pošto se opet mi ovdje ne možemo dogovoriti kak je Džeko odigrao, reko da vidim šta kažu stranci, pa odem na Skysport kad Džeko ocjenjen 7 što znai da je odigrao i više nego solidno. Ovdje neki spominju da Džekinu lošu igru ne amnestiraju Mancinijeve rotacije, pa naravno da to utice na Džeku, jer vidjeli smo dok je redovan bio kakve je partije pružao.

Ovdje vazi samo Goal.com misljnenje ili eventualno havazovo ;)
Thomas Müller - Fußballgott

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 mar 2012, 22:19

ZOI84 je napisao/la:Pošto se opet mi ovdje ne možemo dogovoriti kak je Džeko odigrao, reko da vidim šta kažu stranci, pa odem na Skysport kad Džeko ocjenjen 7 što znai da je odigrao i više nego solidno. Ovdje neki spominju da Džekinu lošu igru ne amnestiraju Mancinijeve rotacije, pa naravno da to utice na Džeku, jer vidjeli smo dok je redovan bio kakve je partije pružao.
To je bezz veze,Dzeko u nasim ocima kad je najbolje igro tamo je bio najgore ocijenjivan,znaci da tu nesto smrdi.
Naravno da sve utice,ali ako trenira redovno mora se truditi vise na utakmicama,mora da grize i da se trudi.Inace nikad nisam dao na njega,uvjek sam branio i njega i njegovu igru,ali treba malo vise zalaganja...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 22:20

don_burza je napisao/la:

Ovdje vazi samo Goal.com misljnenje ili eventualno havazovo ;)
I po smiješnom Goal.comu je dobio 6 solidno, opet, od koga je ,dobro je

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 22:28

sedra je napisao/la:
To je bezz veze,Dzeko u nasim ocima kad je najbolje igro tamo je bio najgore ocijenjivan,znaci da tu nesto smrdi.
Naravno da sve utice,ali ako trenira redovno mora se truditi vise na utakmicama,mora da grize i da se trudi.Inace nikad nisam dao na njega,uvjek sam branio i njega i njegovu igru,ali treba malo vise zalaganja...
Džeko je prvo obicno ljudsko bice, osjecajno,pa je onda igrac. I opet se vracam na Mancinija koji ni kad je Džeko pružao najbolje partije nikad ga nije hvalio, nego ga smjestio na klupu. Balo da dva gola odmah je Mesi, Nasri nakon 10 loših odigra jednu dobru odmah je naj na svijeu, Tevet asistira najvazniji je odmah, ono što hocu da kažem je da ga je sve to nepoštovanje toliko dotuklo prvo kao covjeka,da on u ovom trenutku ne zna koliko je dva plus dva

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 22:36

Ako Dzeko ne da gol a M.C izgubi ili osvoji bod.
Uvijek odnekud izvire par isti kruticara ili oni sa dabl ili tripl akontima da ne bi bili ofirni kao otkud uvijek jedan te isti.
Fakat smijesniji ispadaju od Mancinija.
A Mancini da bude mislio svojom glavom i umjesto tone napadaca i veznjaka zbavio dva dobra i brza krila.
Sad se moze pusiti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2012, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 mar 2012, 22:36

karameldar je napisao/la:[youtube][/youtube]

ciro je ciro :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 23:16

Dok je flop Mancini i dalje na klupi smiješnog kluba iz predgrađa Manchestera za Džeku neće biti napredka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 23:19

Saurman je napisao/la:Dok je flop Mancini i dalje na klupi smiješnog kluba iz predgrađa Manchestera za Džeku neće biti napredka.
Yebo ti svog ucitelja geografije :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 23:23

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dok je flop Mancini i dalje na klupi smiješnog kluba iz predgrađa Manchestera za Džeku neće biti napredka.
Yebo ti svog ucitelja geografije :lol:
:lol: City mu je predgradje :oops: :lol:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 23:25

Sigurno je velegrad. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2012, 09:38

Procitah zadnjih par stranica teme i opet vidim samo prosipanje iz supljeg u prazno. Majke mi, nekim likovima izgleda kao da Dzeko igra sam za City. Pa gledajte malo utakmicu, a ne samo Dzeku. Stoke se brani sa 8 igraca i Dzeko treba uzeti loptu na 40 metara od gola, proci 8 igraca, zaobici Begovica i onda leci na travu i glavom loptu ugurati u gol. Ajmo malo objektivnosti. Kako su jucer odigrali Silva i Nasri?. Kako je odigrao Yaya? Ne moze Dzeko biti jedini krivac sto je City kiksao. Cijela ekipa Citya je jucer odigrala lose. Njima bi najbolje bilo da Hart na pocetku utakmice zabije sam sebi gol i onda ce oni poceti igrati kako treba.

I za ovog sto je rekao da Inzaghi nije svjetska klasa. Sine, dok je Inzaghi cijepao mreze, ti si klikera igro.

Dzeko vjerovatno nece odigrati cijelu utakmicu do kraja sezone, tako da vec lagano moze poceti razmisljati o novom klubu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 25 mar 2012, 18:41

el-fighter je napisao/la:Procitah zadnjih par stranica teme i opet vidim samo prosipanje iz supljeg u prazno. Majke mi, nekim likovima izgleda kao da Dzeko igra sam za City. Pa gledajte malo utakmicu, a ne samo Dzeku. Stoke se brani sa 8 igraca i Dzeko treba uzeti loptu na 40 metara od gola, proci 8 igraca, zaobici Begovica i onda leci na travu i glavom loptu ugurati u gol. Ajmo malo objektivnosti. Kako su jucer odigrali Silva i Nasri?. Kako je odigrao Yaya? Ne moze Dzeko biti jedini krivac sto je City kiksao. Cijela ekipa Citya je jucer odigrala lose. Njima bi najbolje bilo da Hart na pocetku utakmice zabije sam sebi gol i onda ce oni poceti igrati kako treba.

I za ovog sto je rekao da Inzaghi nije svjetska klasa. Sine, dok je Inzaghi cijepao mreze, ti si klikera igro.

Dzeko vjerovatno nece odigrati cijelu utakmicu do kraja sezone, tako da vec lagano moze poceti razmisljati o novom klubu.
tog istog Inzaghia pratio dok su ga Zidane i Del Piero silovali loptama,pratio ga i u Atalanti, dakle sigurno vise od tebe.Lik nije klasa i to je moje misljenje.Jbe mi se sta drugi za njeg misle.Zidan je klasa, Zola je klasa, zbog takvih se dolazi na stadione, dolazis da se odusevis a ne da gledas ofsajde i golove koljenom i sa 3-4 metra.Tvoja definicija klase i moja nisu iste, tu je kraj price.Sjecam se kad je Dzeko bio "bolji od Ibrahimovica" i sad kad vidim ne znam dal bi plakao na takve gluposti ili se smijao.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 25 mar 2012, 18:54

Buffon je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Procitah zadnjih par stranica teme i opet vidim samo prosipanje iz supljeg u prazno. Majke mi, nekim likovima izgleda kao da Dzeko igra sam za City. Pa gledajte malo utakmicu, a ne samo Dzeku. Stoke se brani sa 8 igraca i Dzeko treba uzeti loptu na 40 metara od gola, proci 8 igraca, zaobici Begovica i onda leci na travu i glavom loptu ugurati u gol. Ajmo malo objektivnosti. Kako su jucer odigrali Silva i Nasri?. Kako je odigrao Yaya? Ne moze Dzeko biti jedini krivac sto je City kiksao. Cijela ekipa Citya je jucer odigrala lose. Njima bi najbolje bilo da Hart na pocetku utakmice zabije sam sebi gol i onda ce oni poceti igrati kako treba.

tog istog Inzaghia pratio dok su ga Zidane i Del Piero silovali loptama,pratio ga i u Atalanti, dakle sigurno vise od tebe.Lik nije klasa i to je moje misljenje.Jbe mi se sta drugi za njeg misle.Zidan je klasa, Zola je klasa, zbog takvih se dolazi na stadione, dolazis da se odusevis a ne da gledas ofsajde i golove koljenom i sa 3-4 metra.Tvoja definicija klase i moja nisu iste, tu je kraj price.Sjecam se kad je Dzeko bio "bolji od Ibrahimovica" i sad kad vidim ne znam dal bi plakao na takve gluposti ili se smijao.
Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 mar 2012, 22:16

ZOI84 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:

Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Hahah ZOI84 aferim ti bilo,zacepio si pametnjakovicima u par recenica usta,tj. ne znaju satima sta da napisu poslije tvog komentara. RESPEKT!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 18 gostiju.