soko je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:57
alemsa je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:49
soko je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:38
Ja pijem vecinom craft pive. 4-pack platim preko 20 dolara.
Prije sam puno ganjao barrel aged stouts, platim za flasu po 50 dolara bez problema. Moglo bi se i to porediti, skupe pive u Americi
Ja Shiner $17 12 komada, uzimam 18 za $22. Prije sam znao najmanje $300 mjesecno na pivu samo dati iz prodavnice, plus sto mi je flasa Don Julio uvijek bila u zamrizivacu, plus kafane i restorane ne racunam, sad sam presto piti odnosno smanjio skroz, dojadilo mi, stari se. Flasha absolut vodke je $25, u Bosni sam istu flashu uzimo u bingu za 13km ako se dobro shecam, bio je ovaj @coehelo samnom sa foruma kad smo uzimali, ne shecam se tacno ali tako nesto
I ja sam dosta smanjio, popijem 2-3 pive, sutra glava, koljena bole. Citav dan se bocim sa tim. Jbg ga godine cine svoje.
Pijes li IPAs? Ove NE, hazy?
Ma to je to mahmurluk traje po 2-3 dana, mada nisam se nikad opijao niti iso da se nacugam, krenem s posla stanem na benzinsku uzmem onu klipacu od 24, nju sravnim do kuce, i onda ako raspalim rostilj nastavim, ili odem u bar ako je kakva tekma ili ufc, kad bi gledo prosjek bio sam nabio mozda 8 piva dnevno, (zadnjih 6 mjeseci mozda 1-2 u prosjeku) a kad je NFL playoff pa ono budu tekme cijeli dan dodje raja tad je maratonski, rostilj od 12 do 12 krkaj

tad se i 20 sravni. Nisam to pio, shiner, corona, modelo, vodka, julio i margarite on the rocks u restoranu.