FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 11:45

kuma je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi :lol: opustite se.
koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....
kako su iste ?
Ode vazan igrac, dovede se neki anonimus koji se nije naigrao? Sta tu nije isto?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2018, 11:46

Neki namjerno crnče sve da se stekne dojam i plasira prica da bi neko drugi bolje vodio klub, ekipu...itd.

A inace nam takvih strucnjaka puna drzava.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 11:48

A neki namjerno stvaraju paranoju i neprijatelje od svake moguce kritike. :hmmmmm:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 06 jan 2018, 11:56

irfo je napisao/la:
kuma je napisao/la:
irfo je napisao/la:[qte="Zeljo92"]Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi :lol: opustite se.
koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....
kako su iste ?[/ote]
Ode vazan igrac, dovede se neki anonimus koji se nije naigrao? Sta tu nije isto?
Koliko ti imas godina ?

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 06 jan 2018, 11:57

Zenzo je napisao/la:Neki namjerno crnče sve da se stekne dojam i plasira prica da bi neko drugi bolje vodio klub, ekipu...itd.

Upravo si ti jedan od tih strucnjaka.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2018, 11:58

halaliMi je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Neki namjerno crnče sve da se stekne dojam i plasira prica da bi neko drugi bolje vodio klub, ekipu...itd.

Upravo si ti jedan od tih strucnjaka.
Ti suti, koji ti je ovo acc po redu ?

Idi prati Bekrica u B timu.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2018, 12:20

Samo da Renato ne dodje kao pojacanje u odbrani :nene:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 06 jan 2018, 12:31

Zeljo92 je napisao/la:Samo da Renato ne dodje kao pojacanje u odbrani :nene:
Doći neće,bolji od Keme za klasu.
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 12:39

Sto bi bilo dobro kad bi Saban dobio poziv za repku sad u ovim prijateljskim :bih: , cijena bi mu automatski skocila na 1.5 mil ojri, doduse tesko je ocekivat da ce dobit poziv

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2018, 13:51

irfo je napisao/la:Sto bi bilo dobro kad bi Saban dobio poziv za repku sad u ovim prijateljskim :bih: , cijena bi mu automatski skocila na 1.5 mil ojri, doduse tesko je ocekivat da ce dobit poziv
Dobit ce poziv. Ide ako ga klub pusti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2018, 13:54

Ima Anel precih stvari kao npr. pripreme za tekmu protiv Atletica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 13:57

LjoZee je napisao/la:Ima Anel precih stvari kao npr. pripreme za tekmu protiv Atletica.
Ne moze se porediti omladinska liga prvaka sa utakmicama nacionalne selekcije protiv meksika i sad-a

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2018, 13:59

halaliMi je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la: Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.

Kad se objektivno pogleda koje je on pojacanje za Zrinjski. Pokriva momak cetri pozicije. Nece biti u prvoj postavi, jer realno su nosioci igre Todorovic, Stojkic i Filipovic, a Galic im najjaci desni bek. Dobar start ima nakon povrede.
A mi nemamo lijevog beka za prvu postavu.
Upravo se zbog ovih stvari gubi titula. Jako je bitno imati igrača koji tu dugo uz ekipu, koji zna kako koji igrac dise, kako je igrati na Grbavici itd. Svaki sljedeci igrac treba da se navikne, a ti pravo na kiks nemas. Izgleda da se kod nas nece nikad pameti doci. Ekipa na okupu je jaca od bilo kakvog "pojacanja".
Papac do sada nastavio gdje je Cenan stao. Za pohvalu je sto I dalje privlacimo sponzore, jer partije nemamo. Ponosan na to.

Mozda se bezveze sikiramo. Trebamo izbjegavati medjusobno prepucavanje. Moramo biti skupa radi Zelje. Koliko sam blacenja Amara se nagledao zadnjih par mjeseci, da sam postao imun na prozivanja ovdje. Hvala dijaspori I ljutim pitarima

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2018, 14:00

irfo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ima Anel precih stvari kao npr. pripreme za tekmu protiv Atletica.
Ne moze se porediti omladinska liga prvaka sa utakmicama nacionalne selekcije protiv meksika i sad-a
Ma ne vjerujem da ce on uopste dobiti poziv. Uzet ce nekoliko njih iz mlade repke, nekoliko njih iz nase lige tipa Piric, mozda Zakaric i neke stare ( Medunjanin i sl.). Nece nikog iz U-19 zvati. Bas sam citao maloprije o tome. Marinovic ce predloziti igrace iz mlade i neke iz nase lige ostalo Zuti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jan 2018, 17:36

Je li Stana jos tema? ili ste ga sazvakali i pustili da ide u miru.

Sretno mu i hvala sto se borio za tim. Nikoga moliti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2018, 19:16

Zna li iko kolike su sanse da vam Gojkovic ili kako vec dodje ? Treba nam jos jedan stoper posto je sezona duga, a nasi vole kartone vise nego ista na svijetu.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2018, 19:24

Ne zna se sa kojim se igracom (igracima) pregovara, ostaje nam sam da cekamo.

Ja se nadam u ponedjeljak dan pred prozivku da ce biti neki novi igrac, pogotovo do polaska u tursku, prije toga Međugorje standardno.
- Zeljeznicar -

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 jan 2018, 20:02

Doći će dva igrača. Bek i vezni.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2018, 20:06

Monci je napisao/la:Doći će dva igrača. Bek i vezni.
Mislim da ce Adzem malog Sehica i Dacica povest na pipreme pored igraca koji ce doci kao pojacanje a ne anonimusi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 06 jan 2018, 20:26

Zenzo je napisao/la:Sto je Zrinjskom problem dovesti igraca, klub se finasira drzavnim parama, igrac imaju extra plate, porez ne postoji za njih, ni sami ne znaju vise ko ih finasira. Na to sve povlastena vrsta - hrvati, cim zagusti salje Beus sudije da ih vade.

Imamo mi dobar tim ne znam cemu pesimizam, ali Zrinjski je opasan radi gore navedenih stvari.
Otkud te price? Ljudi uzeli 3 titule u 4 godine, po milion+ maruna svake godine, uz to prodali sad goldziju Pirica za milion maraka, a nisu ulozili feninga u onu sramotu od stadiona (dok mi jesmo). Kakve drzavne pare oni imaju a da ih nema recimo Siroki, kad su eto povlasteni? Ili mi na kraju krajeva? Sve neka bubanja, razlog uvijek sto je neko dobar, a mi eto posteni jadni pa ne ide. Daj ba vise, tako je kako je, nisu nam oni krivi sto smo doveli 43 igraca i morali ih se rijesit jer su tarabe, 5 trenera smo promjenili u dvije godine itd.

Zao mi Stane, ratnik pravi kakvih u ligi nema puno, takvi se ne smiju pustati. Ako se sjecam dobro u onom derbiju na lavoru, onaj Kadusic je masakrirao Stanu bio klizecim, a eno ih sad haveri dole na oba beka. Sto ti je sudbina.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, TvrtkoPrvi i 35 gostiju.