FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 05 jan 2018, 21:42

Jedno je sigurno da nas na proljece i ljeto ceka jako tezak posao !
- Zeljeznicar -

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 05 jan 2018, 21:54

Zenzo je napisao/la:Jedno je sigurno da nas na proljece i ljeto ceka jako tezak posao !
Ti zaista trebas vise da pises, jako mudro zboris svaka cast :thumbup: :problem:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 05 jan 2018, 22:01

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2018, 22:24

Raonffa je napisao/la:Što bi Krupa ili Borac bili 'prijateljski klubovi' Zrinjskom a nama, recimo, ne bi?
Krupi vise znaci pobijediti Zelju nego Zrinjski. Slazes se?

Borac? Sezona 2010/2011. Slazes se?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2018, 22:27

samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Što bi Krupa ili Borac bili 'prijateljski klubovi' Zrinjskom a nama, recimo, ne bi?

Krupa igra protiv svakoga, u ove dvije sezone su znali yebati i nas i konkurente, čak smo mi sa njima odlično prošli sve do kraja prošle sezone kad nam izbiše titulu iz ruku.

Borac isto tako, čisto sumnjam da će oni nekome nešto pokloniti ili dati zbog nečega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2018, 22:45

Raonffa je napisao/la:

Krupa igra protiv svakoga, u ove dvije sezone su znali yebati i nas i konkurente, čak smo mi sa njima odlično prošli sve do kraja prošle sezone kad nam izbiše titulu iz ruku.

Borac isto tako, čisto sumnjam da će oni nekome nešto pokloniti ili dati zbog nečega.
Volio bi da si ti u pravu na kraju sezone. Samo mi iskustvo kaze, da se svi nasladjuju kad nama neide.

Sa ovim sam htjeo naznaciti vaznost sacuvanja sto jace ekipe za proljece.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2018, 22:47

A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2018, 22:56

Raonffa je napisao/la:A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.

Kad se objektivno pogleda koje je on pojacanje za Zrinjski. Pokriva momak cetri pozicije. Nece biti u prvoj postavi, jer realno su nosioci igre Todorovic, Stojkic i Filipovic, a Galic im najjaci desni bek. Dobar start ima nakon povrede.
A mi nemamo lijevog beka za prvu postavu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2018, 22:59

Raonffa je napisao/la:A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.

Kad se objektivno pogleda koje je on pojacanje za Zrinjski. Pokriva momak cetri pozicije. Nece biti u prvoj postavi, jer realno su nosioci igre Todorovic, Stojkic i Filipovic, a Galic im najjaci desni bek. Dobar start ima nakon povrede.
Nije vezano za temu o kojoj govorimo al' se svakako slažem u vezi Stanića.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 10:08

Bogami se zrinjski bas pojaca, a mi do sada slabiji nego u prvom dijelu :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 06 jan 2018, 10:11

samoposmatram je napisao/la: Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.

Upravo se zbog ovih stvari gubi titula. Jako je bitno imati igrača koji tu dugo uz ekipu, koji zna kako koji igrac dise, kako je igrati na Grbavici itd. Svaki sljedeci igrac treba da se navikne, a ti pravo na kiks nemas. Izgleda da se kod nas nece nikad pameti doci. Ekipa na okupu je jaca od bilo kakvog "pojacanja".

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 jan 2018, 10:37

Pojačanje koje neće biti starter, e i to da čujem....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2018, 11:11

irfo je napisao/la:Bogami se zrinjski bas pojaca, a mi do sada slabiji nego u prvom dijelu :crazy:
Mi imamo dobro izbalansiranu ekipu prema rijecima naseg sportskog direktora. [emoji1]

Cekamo tog veznog da vidimo koje i tog jos jednog pa da vidimo gdje smo. Za sad je vise lose nego dobro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2018, 11:22

Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi :lol: opustite se.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2018, 11:24

Sto je Zrinjskom problem dovesti igraca, klub se finasira drzavnim parama, igrac imaju extra plate, porez ne postoji za njih, ni sami ne znaju vise ko ih finasira. Na to sve povlastena vrsta - hrvati, cim zagusti salje Beus sudije da ih vade.

Imamo mi dobar tim ne znam cemu pesimizam, ali Zrinjski je opasan radi gore navedenih stvari.
- Zeljeznicar -

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 06 jan 2018, 11:32

Stanic je zasluzio vecu platu od Projica i to stoji, ali ne u vidu povecanja, nego smanjenja Projiceve. Žaljenjem za Stanicem samo da bi bio kontra je jadno. Jos kada se uzme u obzir da nam je trebao bolji bek jos u jesenjem dijelu, sweet irony.

Mi smo u najboljoj situaciji od svih protivnika. Nemamo povreda, nema odlazaka, malo ce se pojacati, ekipa na okupu, svi ce odraditi pripreme, Adzem ce odraditi svoje 1. pripreme. Zadnji je Oda bio u ovakvoj situaciji kada je preuzeo ekipu od Adzema.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2018, 11:35

Nama i jeste trebao bolji lijevi bek od Projica i Stanica, ali da li je to ovaj Adi ? Ne znamo tako da ne mozes ni reci da li smo jaci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 06 jan 2018, 11:38

LjoZee je napisao/la:Nama i jeste trebao bolji lijevi bek od Projica i Stanica, ali da li je to ovaj Adi ? Ne znamo tako da ne mozes ni reci da li smo jaci.
Dovoljno je da bude bolji u defanzivi

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2018, 11:41

Zeljo92 je napisao/la:Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi :lol: opustite se.
koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 06 jan 2018, 11:43

irfo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi :lol: opustite se.
koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....
kako su iste ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 103 gosta.