FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedno je sigurno da nas na proljece i ljeto ceka jako tezak posao !
- Zeljeznicar -
Ti zaista trebas vise da pises, jako mudro zboris svaka castZenzo je napisao/la:Jedno je sigurno da nas na proljece i ljeto ceka jako tezak posao !

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Krupi vise znaci pobijediti Zelju nego Zrinjski. Slazes se?Raonffa je napisao/la:Što bi Krupa ili Borac bili 'prijateljski klubovi' Zrinjskom a nama, recimo, ne bi?
Borac? Sezona 2010/2011. Slazes se?
Krupa igra protiv svakoga, u ove dvije sezone su znali yebati i nas i konkurente, čak smo mi sa njima odlično prošli sve do kraja prošle sezone kad nam izbiše titulu iz ruku.samoposmatram je napisao/la:Krupi vise znaci pobijediti Zelju nego Zrinjski. Slazes se?Raonffa je napisao/la:Što bi Krupa ili Borac bili 'prijateljski klubovi' Zrinjskom a nama, recimo, ne bi?
Borac isto tako, čisto sumnjam da će oni nekome nešto pokloniti ili dati zbog nečega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Volio bi da si ti u pravu na kraju sezone. Samo mi iskustvo kaze, da se svi nasladjuju kad nama neide.Raonffa je napisao/la:Krupa igra protiv svakoga, u ove dvije sezone su znali yebati i nas i konkurente, čak smo mi sa njima odlično prošli sve do kraja prošle sezone kad nam izbiše titulu iz ruku.samoposmatram je napisao/la:Krupi vise znaci pobijediti Zelju nego Zrinjski. Slazes se?Raonffa je napisao/la:Što bi Krupa ili Borac bili 'prijateljski klubovi' Zrinjskom a nama, recimo, ne bi?
Borac isto tako, čisto sumnjam da će oni nekome nešto pokloniti ili dati zbog nečega.
Sa ovim sam htjeo naznaciti vaznost sacuvanja sto jace ekipe za proljece.
A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.Raonffa je napisao/la:A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
Kad se objektivno pogleda koje je on pojacanje za Zrinjski. Pokriva momak cetri pozicije. Nece biti u prvoj postavi, jer realno su nosioci igre Todorovic, Stojkic i Filipovic, a Galic im najjaci desni bek. Dobar start ima nakon povrede.
A mi nemamo lijevog beka za prvu postavu.
Nije vezano za temu o kojoj govorimo al' se svakako slažem u vezi Stanića.samoposmatram je napisao/la:Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.Raonffa je napisao/la:A dobro, to će ti uvijek biti tako jer smo najveći klub u državi, to ti je isto i u svim ostalim državama i ligama.
Kad se objektivno pogleda koje je on pojacanje za Zrinjski. Pokriva momak cetri pozicije. Nece biti u prvoj postavi, jer realno su nosioci igre Todorovic, Stojkic i Filipovic, a Galic im najjaci desni bek. Dobar start ima nakon povrede.
Bogami se zrinjski bas pojaca, a mi do sada slabiji nego u prvom dijelu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Upravo se zbog ovih stvari gubi titula. Jako je bitno imati igrača koji tu dugo uz ekipu, koji zna kako koji igrac dise, kako je igrati na Grbavici itd. Svaki sljedeci igrac treba da se navikne, a ti pravo na kiks nemas. Izgleda da se kod nas nece nikad pameti doci. Ekipa na okupu je jaca od bilo kakvog "pojacanja".samoposmatram je napisao/la: Bas zbog ovoga sebi nesmijemo dopustiti da nam se desavaju Stanici.
Pojačanje koje neće biti starter, e i to da čujem....
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mi imamo dobro izbalansiranu ekipu prema rijecima naseg sportskog direktora. [emoji1]irfo je napisao/la:Bogami se zrinjski bas pojaca, a mi do sada slabiji nego u prvom dijelu
Cekamo tog veznog da vidimo koje i tog jos jednog pa da vidimo gdje smo. Za sad je vise lose nego dobro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego mi
opustite se.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Sto je Zrinjskom problem dovesti igraca, klub se finasira drzavnim parama, igrac imaju extra plate, porez ne postoji za njih, ni sami ne znaju vise ko ih finasira. Na to sve povlastena vrsta - hrvati, cim zagusti salje Beus sudije da ih vade.
Imamo mi dobar tim ne znam cemu pesimizam, ali Zrinjski je opasan radi gore navedenih stvari.
Imamo mi dobar tim ne znam cemu pesimizam, ali Zrinjski je opasan radi gore navedenih stvari.
- Zeljeznicar -
Stanic je zasluzio vecu platu od Projica i to stoji, ali ne u vidu povecanja, nego smanjenja Projiceve. Žaljenjem za Stanicem samo da bi bio kontra je jadno. Jos kada se uzme u obzir da nam je trebao bolji bek jos u jesenjem dijelu, sweet irony.
Mi smo u najboljoj situaciji od svih protivnika. Nemamo povreda, nema odlazaka, malo ce se pojacati, ekipa na okupu, svi ce odraditi pripreme, Adzem ce odraditi svoje 1. pripreme. Zadnji je Oda bio u ovakvoj situaciji kada je preuzeo ekipu od Adzema.
Mi smo u najboljoj situaciji od svih protivnika. Nemamo povreda, nema odlazaka, malo ce se pojacati, ekipa na okupu, svi ce odraditi pripreme, Adzem ce odraditi svoje 1. pripreme. Zadnji je Oda bio u ovakvoj situaciji kada je preuzeo ekipu od Adzema.
Nama i jeste trebao bolji lijevi bek od Projica i Stanica, ali da li je to ovaj Adi ? Ne znamo tako da ne mozes ni reci da li smo jaci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dovoljno je da bude bolji u defanziviLjoZee je napisao/la:Nama i jeste trebao bolji lijevi bek od Projica i Stanica, ali da li je to ovaj Adi ? Ne znamo tako da ne mozes ni reci da li smo jaci.
koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....Zeljo92 je napisao/la:Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego miopustite se.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
kako su iste ?irfo je napisao/la:koga mlijeko oprzi, i u jogurt puse, zadnje tri godine ista situacija, ja bih najsretniji bio da sam u krivu, ali....Zeljo92 je napisao/la:Irfo i co vjeciti pesimisti, svi im bolji nego miopustite se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 103 gosta.