FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesmo li ovo odbili ponudu za Anela ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kafe Makijato,ispijanje kave I info od onih koji bas sve prate/////Renato Gojkovic pregovara o dolasku na Grbavicu.
Kod Ivana svaki zicer gol? E svasta.Kompromis je napisao/la:Ako se gleda ukupni igracki kvalitet ubiparipa i lendrica, bolji je ubiparip jer je kompletniji (ima sve u ovoj ligi sto treba; dribling, brzinu, rad sa loptom, igranje odbrane po potrebi, presing itd, asistira i daje ponekad golove) ali je lendric bolji strijelac dosta i skoro svaki zicer je gol... i njih dvojica bi vjerojatno bili idealan tandem za ovu ligu... ubiparip malo iza...
Volio bi bas da poigraju zajedno da izdominiraju ligu... ali mislim da od toga nema nista jer nije ni lendric lud da raskida ugovor koji ce ga finansijski osigurati...
Jeko Renato Gojkovic?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Covjek sa vjerovatno najboljim procentom iskoristivosti sansi u ovoj ligi... normalno imao je i promasaja... i zato stoji ovo skoro svaki zicer....ackeey je napisao/la:Kod Ivana svaki zicer gol? E svasta.Kompromis je napisao/la:Ako se gleda ukupni igracki kvalitet ubiparipa i lendrica, bolji je ubiparip jer je kompletniji (ima sve u ovoj ligi sto treba; dribling, brzinu, rad sa loptom, igranje odbrane po potrebi, presing itd, asistira i daje ponekad golove) ali je lendric bolji strijelac dosta i skoro svaki zicer je gol... i njih dvojica bi vjerojatno bili idealan tandem za ovu ligu... ubiparip malo iza...
Volio bi bas da poigraju zajedno da izdominiraju ligu... ali mislim da od toga nema nista jer nije ni lendric lud da raskida ugovor koji ce ga finansijski osigurati...
Jeko Renato Gojkovic?
On i Vojo koji je tehnicki na previsokom nivou za ovu ligu bi bili strasan tandem....
Ivan i Vojo imaju prednosti i mane, Vojo je imao bolju karijeru, ali Lendra je Lendra, bar za Zelju, mora se Vojo jos pure najesti da se poredi sa Lendrom.
Gojkovic bi nam lego ko kec na desetku. Dobar igrac.
Gojkovic bi nam lego ko kec na desetku. Dobar igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Navijači Istre su se obradovali kad su čuli da je Renato Gojković otišao jer smatraju da je panj, mada ako dođe kod nikad ne znaš, možda se popravi.
Sada se bolan nesto I setio,Renato se nije odvajao od Adema Sabovica koji ga valjda I zastupa.Visok,snazan,ne lupa po lopti,mozda I pomogne Zelji,no samo dragi ALAH zna ko odlazi,ko dolazi.braco je napisao/la:Navijači Istre su se obradovali kad su čuli da je Renato Gojković otišao jer smatraju da je panj, mada ako dođe kod nikad ne znaš, možda se popravi.
Solidan je Gojkovic za rotacije, 3-4 stoper da bude
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Gojković nije loš igrač, sličan Vukotiću.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
jesmo 700 000 eura imate u avazu clanakLjoZee je napisao/la:Jesmo li ovo odbili ponudu za Anela ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Bilo bi dobro za nas da napusti Bilbija zrinjski
Hajde Sasa brate.
Vakat je za novo pojacanje. Previse ih je otislo, a samo jedan dosao.
I ja se nadam, vidjelo se u oktobru i novembru koliko je uticaj na Zrinjski imao njegov pad u formi. Teško da će naći boljeg polušpica od njega bar u ovoj ligi, jedino nekog klasičnijeg playmakera na njegovoj poziciji, a ne gol igrača kao što je bio on.irfo je napisao/la:Bilo bi dobro za nas da napusti Bilbija zrinjski
Pretpostavljam da bi se oko 8. januara kad je prozivka trebao pojaviti bar jedan novi igrač. Da se odmah ogradim, ovo je pretpostavka, a ne insajderska.LjoZee je napisao/la:Hajde Sasa brate.

Ovo je najljepša vijest koju sam čuo. Nadam se da će ostati dosljedno ovoga i da će održati riječ i da ovi mladi igrači neće ići tek tako. Oni imaju vrijednost i to netreba zanemariti.Neymar11 je napisao/la:jesmo 700 000 eura imate u avazu clanakLjoZee je napisao/la:Jesmo li ovo odbili ponudu za Anela ?
Neko je spominjao Lendrica. Moje licno mišljenje jeste da kada bi se to desilo imali bi najjači napad lige stim da nam se uskraćuje mogućnost promoviranja nekog od mladih igrača.
I sada mi je jasno postalo da mi još dugo nećemo napraviti iskorak u Evropi. Naši igrači razmišljaju o odlasku u neku drugu sredinu kako vidimo već nakon polusezone. S tim ti moraš već danas dabro da razmišljaš ako ti odu dva do tri ključna igrača koga dovesti i kako poslovati s tim da nemaš ekonomiju da možeš dovesti jednako dobre ili bolje igrače.
A ko je taj Gojkovic ? Treba nam 4 stoper zbog Dzinde. Mada, Dzindo trenira u teretani i cini mi se da jos nije operisao ono drugo koljeno.
Da ste ijednom bili na treningu dok je Lendric bio nas igrac, znali bi sto sam protiv njegovog povratka. Seljacina, a 99% sam siguran da ga klub nece vratit jer dobro ljudi znaju kakva je to stetocina, pogotovo Pekic
. On je osjedio zbog Lendrica

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Moram pohvaliti potez Uprave koji se tice odbijanja ponude za Anela. Rizicno jeste, ali jednom se mora presjeci. Ne treba dati Hajdarevica i Sabanadzovica za "sicu" jer su fakat pretalentovani. Prilikom njihove prodaje u buducnosti posebnu paznju obratiti na procenat od narednih transfera da se ne ponovi greska kao sa Bajicem.
Sretno BABUKA sutra !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Selektor Amar,a prvih 11:Qwerty90 je napisao/la:Sretno BABUKA sutra !

Rezerve: Vršajević, Štilić, Kjosevski, Memija, Hajdarević, Šabanadžović i Osmanković.

braco je napisao/la:Selektor Amar,a prvih 11:Qwerty90 je napisao/la:Sretno BABUKA sutra !
Rezerve: Vršajević, Štilić, Kjosevski, Memija, Hajdarević, Šabanadžović i Osmanković.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.