FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 23 apr 2018, 18:53

Ima finih bekova na trzistu:
Berberovic, Arsenijevic, Mackic, Belosevic, Doqi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 apr 2018, 18:55

Sarajevo na ljeto dobija milionsko obeštećenje?!

Mladi fudbaler Sarajeva Nihad Mujakić, već na ljeto mogao bi ostvariti inostrani transfer.

Mujakić je u ovoj sezoni dobio šansu kod Husrefa Musemića, a povjerenje je iskoristio. Ovaj 20-godišnjak svojim igrama skrenuo je pažnju Genta, saznaju ****.

“Mujakić je već duže vrijeme skautiran od strane Genta i izvještaj je dobar. U Sarajevu je boravio Nebojša Pavlović, glavni skaut Genta za Balkan zajedno sa delegacijom iz Belgije. Pokušat će ga već na ljeto transferirati, a Sarajevo bi moglo dobiti oko milion eura odštete”, rekao nam je naš izvor.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 apr 2018, 18:56

Mujakić je na ljeto 4 miliona :urnebes:

ima li kondicionih? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2018, 18:57

belosevic28 je napisao/la:Ima finih bekova na trzistu:
Berberovic, Arsenijevic, Mackic, Belosevic, Doqi...
Oj Doqi , sjecam se navukao se na kerove u kladari tek to tad kod nas se zavrtilo,ostao bruku para duzan raji na Jezeru i ispalio se :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 apr 2018, 18:59

Nece Mujakic nigdje! :D Produzi ugovor i prekucaj sljedecu sezonu i onda hajde. Na polusezoni daj juniora opet.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2018, 19:09

Neka ode ali konacno uradite nesto sa tim parama..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 apr 2018, 19:15

Meni je fascinantno kako Niho nije napravio neke velike greške dok igra, jer ipak se to očekuje od mladih igrača, pogotovo kad se u obzir uzmu i saigrači. Vrhunski igra i svaka mu čast. Samo nek nastavi tako i daleko će dogurat.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 apr 2018, 19:32

Husarić tvrdi da je Mulahusejnovića nudio Slobodi i Sarajevu, ali da oni nisu pokazali pretjerani interes.

“U Slobodi su govorili da su popunjeni na tim pozicijama, dok u Sarajevu nisu željeli igrača iz Prve lige FBiH. Zvao sam Šulentu i sve odmah završio za Zrinjski”, priča nam Husarić.

Sinan Portal + Husaric = Dream Team :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 apr 2018, 19:32

High je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
High je napisao/la:Čudi me da opet i Ordagića ne spominjete! Ordagić, Arežina, Hota, Škoro, Stojčev.
Šta ja?
Mislio sam na onog slabijeg Škoru. :D
Ja bih Drogbu zakuc'o za klupu. :mrgreen:
Fascinantno kako se za Nihada nikad nije pričalo dok nije dobio priliku u A timu. Dok su mnogim nabijali pritisak člancima i poređenjima sa megazvijezdama, Niho je šutio i igrao. S pravom sad možemo reći, sarajevski Jaap Stam. Bravo majstore, tako se igra za Sarajevo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2018, 19:53

Vladimir Volkov, lijevi bek, trenutno igra za Rad koji ce po svemu sudeci ispasti iz lige. Dok je igrao za Partizan bio je jedan od glavnih igraca. Fina igracka karijera moze se reci. Jest star 31god al u ovoj kukuruz ligi bio bi odlican. Ako nista za rotacije moze da posluzi i da nesto od njega nauce nasi akademci. Ako izborimo Evropu sigurno da bi mu bilo primamljivo. Siguran sam da nece ostati u Radu ako ispadnu u drugu ligu. Bio je i reprezentatoivac CG sad ne znam jel jos uvijek al po meni dobro bi dosao da odigra barem jednu sezonu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 apr 2018, 19:58

ado-hz je napisao/la:Vladimir Volkov, lijevi bek, trenutno igra za Rad koji ce po svemu sudeci ispasti iz lige. Dok je igrao za Partizan bio je jedan od glavnih igraca. Fina igracka karijera moze se reci. Jest star 31god al u ovoj kukuruz ligi bio bi odlican. Ako nista za rotacije moze da posluzi i da nesto od njega nauce nasi akademci. Ako izborimo Evropu sigurno da bi mu bilo primamljivo. Siguran sam da nece ostati u Radu ako ispadnu u drugu ligu. Bio je i reprezentatoivac CG sad ne znam jel jos uvijek al po meni dobro bi dosao da odigra barem jednu sezonu.
Star i stranac, ako ćemo već zaganjat stranca treba provjerit Subića koji je mlađi 7 godina.
Gledao sam Volkova u onoj zlatnoj generaciji Partizana, al je pitanje šta nam tako stari i istrošeni igrači mogu ponudit. Nije svako Benko, da izgara na terenu. Većina će ih gladit jaja za ogromne pare, ala Balić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 apr 2018, 20:01

ado-hz je napisao/la:Vladimir Volkov, lijevi bek, trenutno igra za Rad koji ce po svemu sudeci ispasti iz lige. Dok je igrao za Partizan bio je jedan od glavnih igraca. Fina igracka karijera moze se reci. Jest star 31god al u ovoj kukuruz ligi bio bi odlican. Ako nista za rotacije moze da posluzi i da nesto od njega nauce nasi akademci. Ako izborimo Evropu sigurno da bi mu bilo primamljivo. Siguran sam da nece ostati u Radu ako ispadnu u drugu ligu. Bio je i reprezentatoivac CG sad ne znam jel jos uvijek al po meni dobro bi dosao da odigra barem jednu sezonu.
A treba mu Sandra Afrika , COME ON !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2018, 20:04

e hajde da fino zasucemo rukave i da nadjemo 10 slobodnih igraca. Eto nek svako probere jednog i saljemo Furkasu mail, zelje i pozdrave. Ovi su svi bez kluba pa sastavimo odmah ekipu za sljedecu sezonu

https://www.transfermarkt.com/statistik ... osespieler

evo da ja odmah jednog kiparisem Kolumbijca dok ga neko drugi nije uzeo
https://www.transfermarkt.com/fabio-bur ... ler/119889
FABIO BURBANO :D :lol:

Onda nek neko fino to poreda u ovoj postavi na terenu da vidimo kako to izgleda, da izracunamo koliko nam para treba, zovemo amidzu i napadamo Ligu Evrope :D :lol: Ovaj moj je desno krilo tako da je to mjesto zauzeto. :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 apr 2018, 20:14

Jel moguce da smo zaboravili Upravu? vidim vec imate igrača na pretek, a ko će da ih dovede, njuska, ajvar ili fuksa?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2018, 20:22

ledesma je napisao/la:Jel moguce da smo zaboravili Upravu? vidim vec imate igrača na pretek, a ko će da ih dovede, njuska, ajvar ili fuksa?
Kume igramo se malo, zar ne vidis da u ovoj sumornoj sezoni i godinama prije nje nista nema pozitivno. Ako nista mogu da mastam koga da dovedem jer ja, ti i svi mi ne mozemo tako lako otjerati upravu. Klub ti vode ljudi koji ne znaju da nabroje 2 igraca iz zadnje sampionke generacije 2014/2015, a pitanje za milionasa je da nabroje jednog barem igraca iz sampionke sezovne 1984/1985. O sezoni 19966/67 necu ni da pricam. Primaju plate extra redovne, hodaju po bijelom svijetu kad hoce, i znaju da ovakav posao nikad i nigdje vise nece imati. Zato su tu i muzu nas dok mogu, tj. muzu klub i na tome im treba cestitati. Treba i to znati.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 apr 2018, 20:32

ado-hz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Jel moguce da smo zaboravili Upravu? vidim vec imate igrača na pretek, a ko će da ih dovede, njuska, ajvar ili fuksa?
Kume igramo se malo, zar ne vidis da u ovoj sumornoj sezoni i godinama prije nje nista nema pozitivno. Ako nista mogu da mastam koga da dovedem jer ja, ti i svi mi ne mozemo tako lako otjerati upravu. Klub ti vode ljudi koji ne znaju da nabroje 2 igraca iz zadnje sampionke generacije 2014/2015, a pitanje za milionasa je da nabroje jednog barem igraca iz sampionke sezovne 1984/1985. O sezoni 19966/67 necu ni da pricam. Primaju plate extra redovne, hodaju po bijelom svijetu kad hoce, i znaju da ovakav posao nikad i nigdje vise nece imati. Zato su tu i muzu nas dok mogu, tj. muzu klub i na tome im treba cestitati. Treba i to znati.
Imam osjecaj da nekon jedne pobjede, sve zaboravljamo. pa nismo valjda toliki mentoli :crazy: da dođu pravi sportski ljudi u klub, pa onda ćemo dovest i benzemu :lolno: Samo je bitno da nesposobni odu, a dođu sposobni, da ne bude tek onako promjena :kafa:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 apr 2018, 20:34

Ema Bukovica(PR), Senad Bilić(advokat) i Senad Jahić(pojma nemam Visoko connecting people :D )

novi kolači uprave
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2018, 20:41

Ema Bukovica nadjena na fb....imamo bruku zajednickih prijatelja. Valjda me prihvati :D :D :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2018, 20:45

A ovog Senada Bilica ukucam na youtube...bolje da nisam ukucao sta mi je izaslo :crazy:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2018, 20:49

Bukovica je zena od ovoga sto pjeva ovu jedina zastava moja.Emir i Frozen Camels :urnebes:

Ovog Jahica nemogu da nafatam :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.