milan prava ljudina svaka mu cast

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nista od djipa...dabogda al tanko...spajz je napisao/la:sta je sa onom dvojicom juniora? jedan je cini mi se isao u italiju na neku probu?
suntu jeu je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:Treba gurat nase juniore, pustite vi te iz srbije, ja nikad necu biti za to...
Ukoliko je neko dobar i bas ako za tu poziciju nemamo naseg igraca onda inekako, ali dovoditi neke polovnjace iz srbije **** to, bolje nasa polovnjaca nego srpska
bavarian_bk je napisao/la:Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u KorejuPa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .
Supak onak usput repka nema nikave igre...pink.panter je napisao/la:Mogo je Sehi dati bar 15 minjbg ga ja
Ti neznaš u koga igraš nema Željo para da bi ga zadovoljio...nije Željo Bayern...bavarian_bk je napisao/la:Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u KorejuPa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .
Bucan bi bolje odigrAo od onog Pandze.pile87 je napisao/la:Supak onak usput repka nema nikave igre...pink.panter je napisao/la:Mogo je Sehi dati bar 15 minjbg ga ja
Ovaj post zapravo najvise govori o tebi, odnosno o tvojoj neupucenosti u stanje u nasoj ligi... Bekric ce tamo imati 10-20 puta vecu platu, Zeljo ce dobiti odlicnu odstetu za nase uslove, a svakako da ide u dosta kvalitetniju i bolje organizovanu ligu... ti ocito zivis u svijetu Bayerna pa ti neke stvari nisu jasne, ali ovjde vladaju neki drugi uslovi... da, Amar je neozbiljan sto hoce da proda igraca kojem istice ugovor za pola godine i kojeg nece produziti... informisi se pa onda dodji pametovati...bavarian_bk je napisao/la:Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u KorejuPa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .
Kad ga je vec zvao trebao mu je dati sansu al jok ovaj se nesto zainatio mozda zbog zvizduka na grbavici1921 je napisao/la:Bucan bi bolje odigrAo od onog Pandze.pile87 je napisao/la:Supak onak usput repka nema nikave igre...pink.panter je napisao/la:Mogo je Sehi dati bar 15 minjbg ga ja
Ako vec gleda ko u kojoj ligi igra.. tu smo negdje.
ha Zeljo, ha Hajduk.. isto ti ga dodje
Ma polako bice sve ok Bucka bi trebalo zadrzati svakako ako je mogucecena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.