Da se nije udala?Samo F.K.S !! je napisao/la:Doso vakat da sklonim sanjicu sa profila

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da se nije udala?Samo F.K.S !! je napisao/la:Doso vakat da sklonim sanjicu sa profila
Pa dobro ako te odbila šta ima veze i mene je odbila pa doce drugaCeMa je napisao/la:ma jarane ja sam bar probao nesto (ne guzit nego nesto ozbiljno) ali me je cura "kulturno" odbilaBluesForever je napisao/la:Evo nas guzis li ti haaaaa....ima u mene jarana što se hvale da guze sve su to **** na baterije...CeMa je napisao/la:dje ste *ebaci
heheh
*uzite li sita![]()
![]()
heheh
u pm, ne da mi se
hehe ma sta ja koji *urac to vama i pisem
Ma jok ceka na meneHawking je napisao/la:Da se nije udala?Samo F.K.S !! je napisao/la:Doso vakat da sklonim sanjicu sa profila
gdje ce ih bit, ak nece u jablaniciCeMa je napisao/la:@blues ma to mene i tjesi, znam da ima i drugih treba u jablanici
hehe
boli me racku
Nema *ičke bez Jablaničkekivi je napisao/la:gdje ce ih bit, ak nece u jablaniciCeMa je napisao/la:@blues ma to mene i tjesi, znam da ima i drugih treba u jablanici
hehe
boli me racku![]()
ha ya
![]()
ma tako je kralju..hehekivi je napisao/la:gdje ce ih bit, ak nece u jablaniciCeMa je napisao/la:@blues ma to mene i tjesi, znam da ima i drugih treba u jablanici
hehe
boli me racku![]()
ha ya
![]()
a normalno da ima. imam ih i u mom razredu boljih od nje, a da ne idem daljeCeMa je napisao/la:ma tako je kralju..hehekivi je napisao/la:gdje ce ih bit, ak nece u jablaniciCeMa je napisao/la:@blues ma to mene i tjesi, znam da ima i drugih treba u jablanici
hehe
boli me racku![]()
ha ya
![]()
nea veze sto ti he rodica, ali ima i boljih od nje
mada je ona fina. al *ebiga
Hawking je napisao/la:Nema *ičke bez Jablaničkekivi je napisao/la:gdje ce ih bit, ak nece u jablaniciCeMa je napisao/la:@blues ma to mene i tjesi, znam da ima i drugih treba u jablanici
hehe
boli me racku![]()
ha ya
![]()
![]()
![]()
nazalost, vecina je cura takvaBluesForever je napisao/la:Samo da mi je znat gdje u BIH ima cura gdje ne gledaju imaš li dobro auto, imaš li para,(čast izuzetcima)
Nabavi kola, namakni pare i ne žali seBluesForever je napisao/la:Samo da mi je znat gdje u BIH ima cura gdje ne gledaju imaš li dobro auto, imaš li para,(čast izuzetcima)
Ma bolje su prije cure bile htjele raditi švašta sad ove nece brate ništa samo kafe ispijaju po vazdan i lakiraju nokteHawking je napisao/la:Nabavi kola, namakni pare i ne žali seBluesForever je napisao/la:Samo da mi je znat gdje u BIH ima cura gdje ne gledaju imaš li dobro auto, imaš li para,(čast izuzetcima)
To je sad OUT, sad se ždere po restoranima, zijeva po kafama, izležava po bazenima, spava po hotelima... i kakva te drva snašla, samo centralno grijanjeBluesForever je napisao/la:Ma bolje su prije cure bile htjele raditi švašta sad ove nece brate ništa samo kafe ispijaju po vazdan i lakiraju nokteHawking je napisao/la:Nabavi kola, namakni pare i ne žali seBluesForever je napisao/la:Samo da mi je znat gdje u BIH ima cura gdje ne gledaju imaš li dobro auto, imaš li para,(čast izuzetcima)treba trazit onu koja zna cijepat drva,kopat,itd
koja zna kuhat da zna grah napravit
a ne da jedem konzerve
![]()
![]()
Mjenjaju se vremena nigdje nije isto kao što je bilo prije 2-3 godine....Ponos Torina je napisao/la:Ostalo je jos onih sto vjeruju da se od ljubavi zivi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam u Tuzli vidio da su djevojke fine,dobre i otvorene...al to je bilo prije 2-3 godine da se nije tamo sta promjenilo?!
Ovo je bilo ironično, eto ja spavam po hotelimaBluesForever je napisao/la:Pa nema svako centralno grijanje ako ti imaš....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.