Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jun 2012, 21:49

ovo nam odgovara...cijena RVP-a pada... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 13 jun 2012, 22:05

Djeste mala raja, ovdje "gužva k'o po običaju :mrgreen:

Za sad sam (za Božije čudo ) zadovoljan radom Marotte. Iskreno nisam nešto posebno za RVP-a, jedino zbog njegovih godina .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 jun 2012, 22:49

IlPrincipino je napisao/la:ovo nam odgovara...cijena RVP-a pada... :mrgreen:
Ispod 25 miliona eura on neće ići da ne znam koliko katastrofalno odigra.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 jun 2012, 22:55

dzenan01 je napisao/la:Djeste mala raja, ovdje "gužva k'o po običaju :mrgreen:

Za sad sam (za Božije čudo ) zadovoljan radom Marotte. Iskreno nisam nešto posebno za RVP-a, jedino zbog njegovih godina .
Mozda ima vise godina ali zato ima isto tako 3-4 sezone vrhunskog fudbala tako da sam ja apsolutno za njega izmedu ostalih :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 23:12

Kad ih Robin počena zabijati kao večeras. :mrgreen: :lol:
Marsal je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:ovo nam odgovara...cijena RVP-a pada... :mrgreen:
Ispod 25 miliona eura on neće ići da ne znam koliko katastrofalno odigra.
Juve će ga eventualno platiti između 25 i 30 milona, Arsenal ne može tražiti ni više ni manje.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 13 jun 2012, 23:16

Ja koliko sam citao, za igraca u engleskoj kojem ugovor istice za godinu dana maksimalno se moze platiti 25 miliona... Nadam se da je tacna ta informacija. Zna li neko nesto vise o tome?? Onakva klasa za 25 mil, narednih 4-5 sezona bi bio odlican potez.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 23:22

Mi Van Persieu nećemo ponuditi duži ugovor od 3 sezone, a ovo je i njemu posljednji pravi ugovor u karije, zato mislim da 7 miliona po sezoni koliko on traži ne bi trebao biti problem.
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 13 jun 2012, 23:44

Gazidis eyeing trophies,,Arsenal chief executive reveals 'exciting' transfer plans
http://www1.skysports.com/football/news ... g-trophies" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko li ce ovo imat uticaj na RVP-a?? Ipak je davao izjave da ce obnovit ugovor ako dodju pojacanja. Mozda mu je Giroud zamjena,, a mozda je pokusaj pojacavanja ekipe da se zadrzi RVP..

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 14 jun 2012, 00:02

:lol: :lol: :lol: Odavno se tudjem jadu ne ismijah ovako... :lol:

slika

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 jun 2012, 00:08

Mi smo Juventus, najveći italijanski klub i jedan od 5 najvećih na svijetu, takav klub se ne odbija! Kratko i jasno. 8-)

Ja lično uživam nakon dugo vremena, mi smo se vratili, ne znamo šta ćemo od para, dovedemo koga poželimo, a dušmani se bukvalno rečeno raspadaju, nikog živog ne mogu da dovedu.

A povrh svega toga mi smo i šampioni Italije.

Bit će ovo ugodno i lijepo ljeto za sve nas juventine kao u dobra stara vremena. :D
Željezničar ale!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 14 jun 2012, 00:08

Neki brat to pisao i ocekujem uskoro slom zivaca kada vidi Islu na potpisu ugovora sa Juventusom....
Al' zadnji dio je glavni... Kladio se da ce ga dovesti i mogu misliti sta ce ovi od jadnika traziti...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 14 jun 2012, 00:22

TomaZdravkovic je napisao/la:Neki brat to pisao i ocekujem uskoro slom zivaca kada vidi Islu na potpisu ugovora sa Juventusom....
Al' zadnji dio je glavni... Kladio se da ce ga dovesti i mogu misliti sta ce ovi od jadnika traziti...
Fatace se za glavu ko oni smajlici sto je postavljao u stavkama 3 i 5. I meni je taj dio najacio ko fol smirite se i uzivajte ahha,, on se kladioo nece ga Isla zajebat 8-) :lol: hahaha..

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 14 jun 2012, 00:38

Sve 5 al trebate biti realni i priznat da je bilo do Isle da ga ne bi vidjeli u dresu Juventusa. ;)

Imate finu suradnju sa najsugavijim klubom u ligi i to vam je pomoglo da dovedete cileanca. Da je bilo do njega uvijek bi izabro Inter.

Al s obzirom na dogovor klubova takva se ponuda ne odbija.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 jun 2012, 00:41

pinturicchio30 je napisao/la: Fatace se za glavu ko oni smajlici sto je postavljao u stavkama 3 i 5. I meni je taj dio najacio ko fol smirite se i uzivajte ahha,, on se kladioo nece ga Isla zajebat 8-) :lol: hahaha..
Koliko sam se ja puta ovdje s njima zakuhao i koliko banova dobio ubjeđivajući ih da su oni jedan prosječan klub koji svako 20 godina doživi neki bljesak. Njihov ciklus je završen, morat će izmisliti neki novi calcipoli ili neki drugačiji sistem takmičenja bez Juventusa da bi osvojili nešto. Joj, kako ih samo mrzim. :twisted: :mrgreen: :lol:

Pazienza nas pozdravlja, navodno i on ima dosta ponuda, tako da i njegov odlazak ne bi trebao predstavljati problem, 4 miliona od njega su itekako dobrodošla. :mrgreen:
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 jun 2012, 00:47

Zar nije Genoa najšugaviji tim lige, za mene sigurno jeste, još ne mogu prežaliti što ne ispadoše iz lige.
Što se tiče Isle, ja sam neko ko ne vjeruje novinama pa tako ne vjerujem da je rekao da navija i želi da pređe u inter.
Kada vidim klip u kojem to tvrdi onda možemo pričati, kao što sam vidio klip Verratia koji kaže da je juventino od malih nogu, a pri tome to potvrdi sa slikom u dresu Juventusa kada je bio dječak, tako volim.

A ovo, da se on pita itd, to ostavljam onome ko želi da vjeruje.
Kada bude potpisivao ugovor, vidjet ćete šta će Isla reći, ali mu neki neće vjerovati jer je navodno nešto ranije izjavljivao (po mediasetu i gazzeti).
Naravno da će svaki igrač na upit da ga traži veliki tim reći da mu je čast, ali da će on direktno govoriti želim taj i taj klub i ništa drugo, neka cijeli svijet zna, je po meni glupo i niti jedan igrač profesionalac dok je pod ugovorom sa jednim timom neće tako govoriti za drugi tim.

Sutra je sastanak za Verratia, njegov agent tvrdi da će sigurno ostati još godinu u Pescari.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 jun 2012, 00:53

Normalno, večeras ti je skoro svaki igrač koji igra u nekom manjem klubu isti, čim se neko počne interesovati za njega on odjednom gaji simpatije prema tom klubu još od djetinjstva, primjer Ibrahimović, on je jedini igrač za kojeg postoje 4 najveća kluba na svijetu, a ne samo jedan.

Isla vidio inter se interesuje za njega, odjednom mu to najdraži klub, fazon je što je inter prvi pokazao interes za njega, sad što je Marotta uletio i doveo Islu dok se Moratti dvoumio hoće li prodati Maicona ili ne je druga stvar, a opet što ti kažeš ja nigdje nisam pročitao tu izjavu Isle, znam samo da je njegov agent rekao, Juve je Juve, takav klub se ne odbija. :D
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 14 jun 2012, 00:55

Yuto je napisao/la:Sve 5 al trebate biti realni i priznat da je bilo do Isle da ga ne bi vidjeli u dresu Juventusa. ;)

Imate finu suradnju sa najsugavijim klubom u ligi i to vam je pomoglo da dovedete cileanca. Da je bilo do njega uvijek bi izabro Inter.

Al s obzirom na dogovor klubova takva se ponuda ne odbija.
Niko igracu ne brani da on odbije transfer, ako je bio obecao vama (ali kao sto rece oxygen, ni u sta ne vjerujem dok ne cujem svojim usima i ne vidim svojim ocima) i ako mu je to bila zelja mogao je reci da ne zeli, da ce cekati vasu ponudu. Najsugaviji od kad su nama prodali Islu hehehe :D :D ..

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 14 jun 2012, 01:01

Et vidis. Nije cojk nista obeco, vec je fazon ono sto vam ja govorim.

On je reko da ako moze birat odabro bi Inter jer ga najduze prate i hoce. Nista protiv Juventusa, ne shvatate me. Fazon je sto Udinese pregovara sa Interom pola godine i onda da igraca drugom klubu. (osim Isle dobar primjer je i Sanchez).

Smradovi su htjeli najveceg Interovog talenta Coutinha sto nikako nije bilo realno.

Isla ne navija za Inter i nikad to nije reko, ja samo velim da je reko da bi ako on moze odabrat otiso u Inter. Drugo je sto on ne moze birat...

P.S. Laku noc...

Lucio idiote umri !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 jun 2012, 01:04

Ja sam shvatio to vrlo dobro, samo sam rekao da ne vjerujem u izjave igrača u sred sezone i to takvog tipa.
Larini neki dan kaže da se inter ne javlja više već dugo vremena (povreda Isle je mogući uzrok), sada, vjerujete li njemu ono što kaže ili štampi, ne ulazim u to. Ako je Juve dobio Islu za novce, ne vidim zašto inter nije mogao, dakle, trebali su reći evo vam tih 15M, coutinho je naš igrač i ne ide, ne vidim prepreku tu, Udinese ne bi odbio te novce.

Night!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 14 jun 2012, 01:08

''Il mio sogno e' partire per andare a giocare in una grande squadra. Se potessi scegliere andrei all'Inter, perche' mi hanno sempre voluto e hanno parlato con me''.

http://www.udineseblog.it/index.php/udi ... inter.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.corriereweb.net/index.php?op ... Itemid=222" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... nter%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.it.msn.com/news/news699733.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81181" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto. Momak nije reko nista ruzno ni lose, al problem je sto Udinese ne suradjuje sa Interom onako kako suradjuje sa Juventusom i to je to.

Sad fkt laku noc, jedva gledam bem ti nba...

Lucio idiote umri !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.