Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2015, 19:23

bagra je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:buric se vratio na gol lecha, danas protiv legie. ne sumnjam da ce ga mesa pozvati za mec protiv izraela.
Realno je da ga pozove, ali zbog zadovoljavanja svih strana Dujkovic ce biti treci hahah
Ne vec zato sto je Jasmin dugo bio bez nastupa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 22 mar 2015, 19:28

Lech vodi 2:0, tako da dolazi Legiji na samo tri boda, Buric je branio u srijedu u Kupu i evo danas u prvenstvu, oporavio se od povrede i treba konkurisati za repku
Limvo Likce

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 mar 2015, 19:33

bagra je napisao/la:Lech vodi 2:0, tako da dolazi Legiji na samo tri boda, Buric je branio u srijedu u Kupu i evo danas u prvenstvu, oporavio se od povrede i treba konkurisati za repku
mesa se cini normalniji od safeta, tako da ce sigurno biti pozvan i buric napokon.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 mar 2015, 20:21

Martic u prvih 11 protiv Lazia.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 mar 2015, 09:35

Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 mar 2015, 10:56

dubrovnik je napisao/la:Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.
Jos se niko iz saveza nije udostojio da demantira ili potvrdi i objasni tu informaciju oko Kukoca. Svi mediji u BiH i Hrvatskoj su objavili tu vijest , a i Mesa se oglasio i rekao da nema nista s tim. Savez je duzan da objasni sta se desava.
Izgleda da se prave se blesavi, igraju svoje igrice s menadzerima, dizu cijenu igracima...sramota, ovo je samarcina savezu, a prave se kao da se nista ne desava.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 mar 2015, 12:57

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.
Jos se niko iz saveza nije udostojio da demantira ili potvrdi i objasni tu informaciju oko Kukoca. Svi mediji u BiH i Hrvatskoj su objavili tu vijest , a i Mesa se oglasio i rekao da nema nista s tim. Savez je duzan da objasni sta se desava.
Izgleda da se prave se blesavi, igraju svoje igrice s menadzerima, dizu cijenu igracima...sramota, ovo je samarcina savezu, a prave se kao da se nista ne desava.
Sta ce demantirati care kad je ovaj pokazao poziv. Umjesto da rade u korist repke oni davaju reklamu ovom propalitetu kojemu se pola Hrvatske smije. Cini mi se da je ovdje nesto nekom placeno ali ko ce ovoj mafiji stati u kraj. Opet su poceli pozivi na ova upoznavanja koji samo mogu donijeti besplatnu reklamu pozvanim igracima. Sve to smrdi. Nije mi ovo uopce jasno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2015, 13:19

Najveći problem u svemu tome je taj što Meša ne zna ništa o službenom pozivu Saveza tom tipu. Tu se jasno da primjetiti koliko je ovaj Savez i vladajuća garnitura odmakla od prošlog. Tačno je da imamo jednog čovjeka na vrhu, ali je i očito vrlo jasno također da se svaki đilkos, interešdžija, i populista može naći vrlo lako blizu ljudi koji vedre i oblače našim nogometom.

Još jedna šamarčina za naš Savez o kojem se pišu pjesmice u koje ni djeca ne bi smjela vjerovati. Yebem li vam familiju! :twisted:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 mar 2015, 16:39

zizu1991 je napisao/la:Najveći problem u svemu tome je taj što Meša ne zna ništa o službenom pozivu Saveza tom tipu. Tu se jasno da primjetiti koliko je ovaj Savez i vladajuća garnitura odmakla od prošlog. Tačno je da imamo jednog čovjeka na vrhu, ali je i očito vrlo jasno također da se svaki đilkos, interešdžija, i populista može naći vrlo lako blizu ljudi koji vedre i oblače našim nogometom.

Još jedna šamarčina za naš Savez o kojem se pišu pjesmice u koje ni djeca ne bi smjela vjerovati. Yebem li vam familiju! :twisted:
Ziva istina !!! Onom Begicu se na faci vidi da je lopov teski.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 mar 2015, 18:18

Faruk Hadzibegic treba biti novi predsjednik saveza, momciluk bi branio interese bosnjaka i fudbala u BiH. :bih:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 mar 2015, 18:40

dubrovnik je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:
Sta ce demantirati care kad je ovaj pokazao poziv. Umjesto da rade u korist repke oni davaju reklamu ovom propalitetu kojemu se pola Hrvatske smije. Cini mi se da je ovdje nesto nekom placeno ali ko ce ovoj mafiji stati u kraj. Opet su poceli pozivi na ova upoznavanja koji samo mogu donijeti besplatnu reklamu pozvanim igracima. Sve to smrdi. Nije mi ovo uopce jasno.
A o kakvom se pozivu radi? :damn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la bhsport » 23 mar 2015, 20:11

Head je napisao/la:Faruk Hadzibegic treba biti novi predsjednik saveza, momciluk bi branio interese bosnjaka i fudbala u BiH. :bih:
Neće u skorije vrijeme, nije Faruk bas cvjecka da znaš. Mutan je i on ko Miljacka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2015, 20:26

FaraonTM je napisao/la:A o kakvom se pozivu radi? :damn:
slika

Neki tip, izvjesni Kukoč, pozvan od strane Saveza na okupljanje, odbio nas, i stvorio čitavu halabuku po susjedstvu i ovdje. Najveći problem u svemu tome je, što Meša nije povukao taj potez.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 23 mar 2015, 20:37

zizu1991 je napisao/la:
slika

Neki tip, izvjesni Kukoč, pozvan od strane Saveza na okupljanje, odbio nas, i stvorio čitavu halabuku po susjedstvu i ovdje. Najveći problem u svemu tome je, što Meša nije povukao taj potez.
I sta je ovo ?
Gdje je pecat.... :urnebes:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 mar 2015, 22:13

I OPET nije dobro na engleskom.

We would be honored if you passED... Mada ovaj glagol ne ide tu.
We gOt...
Licence FROM fifa...
Celik!3,2,2.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 mar 2015, 00:54

Vahid Hambo (20) napadač (1.92m) Inter Turkua (Finska) trenutno među vodećim strijelcima Finskog Liga kupa, 4 utakmice, 4 gola. Finski reprezetativac u mlađim kategorijama U15, U16, U17, U18, U19... za U18 odigrao 6 utakmica, 5 golova, za U19 jednu i postigao 2 gola. Nezz da li je bio u kampu Otvorena vrata u Skandinaviji, ali svakako bi Nesterovic trebao obratiti paznju na njega a i ostali iz Saveza. slika

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 01:10

Rafael30 je napisao/la:Vahid Hambo (20) napadač (1.92m) Inter Turkua (Finska)
Je li on ovaj nizi na slici? :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2015, 01:13

vidis strelicu jarane :D

ovaj je bio u Sampdoriji mescini, spominjao se on davno na ovoj temi..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 01:33

Papastathopoulos je napisao/la:vidis strelicu jarane :D

ovaj je bio u Sampdoriji mescini, spominjao se on davno na ovoj temi..
Ja sam mislio da strelica pokazuje na poderani dres. :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 mar 2015, 10:21

zizu1991 je napisao/la:
slika

Mozda su poslali poziv jos kojem igracu, ako je islo samo ovom divljaku onda bi stvarno neko trebao dati odgovor kako i zasto. Kukoc nema veze sa BiH i nije mi jasno zasto i kako su ovog ludjaka i zvali u repku.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, dedo26, Zglavkar i 46 gostiju.