U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Sa stranice fudbalskog saveza srbije:
"U dogovoru sa sportskim direktrom Vladimirom Matijaševiće mi smo još u februaru krenuli da našu decu koja igraju za Austriju, Švajcarsku, Nemačku i ostale zemlje vratimo pod našu zastavu. Do tada smo mesecima skautirali i skupljali podatke o našoj deci iz dijaspore. prikupili više od 100 imena. I polako se taj trud isplaćuje, istina usporila nas je malo korona i pandemija, ali raduje nas da su sada pod kapom reprezentativnih selekcija Srbije Goran Babić iz Sautemptona (generacija 2003.), Trifunović i Stevanović iz Ciriha (2004.) koji već igraju kod selektora Saše Ilića, kao i Ilić iz Forune Dizeldorf, odnosno Stevanović (Austrija, Beč) i Milosavljević (Admira), pa Džodić iz Monpeljea koji je generacija 2005. Ima na tom spisku još nama veoma interesantnih igrača, kao što je Lazar Samardžić iz Lajpcija sa čijom porodicom razgovaramo i nadamo se da će igrati za Srbiju. U fokusu je još nekoliko igrača, ali ne bih sada o njihovim imenima, jer nastupaju za reprezentacije ozbiljnih nacionalnih saveza, jakih reprezentacija."
https://fss.rs/u19-reportaza-sa-priprem ... ?pismo=lat
"U dogovoru sa sportskim direktrom Vladimirom Matijaševiće mi smo još u februaru krenuli da našu decu koja igraju za Austriju, Švajcarsku, Nemačku i ostale zemlje vratimo pod našu zastavu. Do tada smo mesecima skautirali i skupljali podatke o našoj deci iz dijaspore. prikupili više od 100 imena. I polako se taj trud isplaćuje, istina usporila nas je malo korona i pandemija, ali raduje nas da su sada pod kapom reprezentativnih selekcija Srbije Goran Babić iz Sautemptona (generacija 2003.), Trifunović i Stevanović iz Ciriha (2004.) koji već igraju kod selektora Saše Ilića, kao i Ilić iz Forune Dizeldorf, odnosno Stevanović (Austrija, Beč) i Milosavljević (Admira), pa Džodić iz Monpeljea koji je generacija 2005. Ima na tom spisku još nama veoma interesantnih igrača, kao što je Lazar Samardžić iz Lajpcija sa čijom porodicom razgovaramo i nadamo se da će igrati za Srbiju. U fokusu je još nekoliko igrača, ali ne bih sada o njihovim imenima, jer nastupaju za reprezentacije ozbiljnih nacionalnih saveza, jakih reprezentacija."
https://fss.rs/u19-reportaza-sa-priprem ... ?pismo=lat
Ovaj je vec nastupao za nase omladinske selekcije ako se ne varam.
@igrajlopte 🐦
Ali nece vise igrati za nas. Iz Wolfsburga tvrde da je nas Pasos predao i ima sada samo njemacki.
Ako išta znači, na instagramu ima BH zastave 

Ima i Sefer ljiljane na tijelu pa opet odbi hladnokrvno poziv kada je vidio da ispred sebe ima Vedatora i Dzeku
Yebat ih.

@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hadziavdic je bolji talenat, ali izgleda da se previše zahebava..
Dao je gol prije neki dan za u17 Njemačku..
Dao je gol prije neki dan za u17 Njemačku..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jel ovo Kovacevic ide iz Sarajeva? Zar postoji neka liga koja ima otvoren i dalje transfer period? Rusija?
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vjerovatno u Rusiju ?

⚜️~⚜️~⚜️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je idalje otvoren prelazni rok u Portugalu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ASD
- Kontakt:
Dobro bi bilo.
Jako je teško se golmanu probiti u EU ligama zbog nedostatka Eu papira.
Postoji druga rijec koju bi ja njega opisao, a nije idiot

@igrajlopte 🐦
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Dugo nisam iščekivao utakmicu mlade reprezentacije kao ovu danas. Obično kad je to slučaj, razočaram se, nadam se da to neće biti slučaj danas. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Bolje rusija i portugal nego BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.