Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 mar 2012, 19:22

Do 60 minute ce ga izvadit i uci ce Tevez 100%

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2012, 19:24

red devil88 je napisao/la:Nista Dzeko u prvom poluvremenu jako slab ali jbg nije ni primio loptu kako treba .
ma jarane nije dzeko slab ni u jednoj tekmi...npr gomez iz bayerna...nek bude da je iste kvalitete k'o i dzeko, al bolji nije sigurno...al on daje po 30 golova po sezoni...razlog ? boldani dio tvog posta...naravno, u gomezovom slucaju je obrnuto...zato je dzeki najbolje da ide iz city-a jer je ovdje jasno da nema timske igre, svako za sebe, pa samim tim, dzeko mora uci u svoj gol, uzeti loptu, preci citav teren i zabiti gol...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 mar 2012, 19:27

Papastathopoulos je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Nista Dzeko u prvom poluvremenu jako slab ali jbg nije ni primio loptu kako treba .
ma jarane nije dzeko slab ni u jednoj tekmi...npr gomez iz bayerna...nek bude da je iste kvalitete k'o i dzeko, al bolji nije sigurno...al on daje po 30 golova po sezoni...razlog ? boldani dio tvog posta...naravno, u gomezovom slucaju je obrnuto...zato je dzeki najbolje da ide iz city-a jer je ovdje jasno da nema timske igre, svako za sebe, pa samim tim, dzeko mora uci u svoj gol, uzeti loptu, preci citav teren i zabiti gol...
Naravno to se podrazumjenva svaki iole dobar napadac kad ima dovoljno lopti postici ce gol(cak i Tores :mrgreen: ) ali jbg Dzeko u CIty-u ne da nema lopte ljudi i nepokusavaju da mu dodaju.Nadati se da ce Dzeko otici u drugi klub gdje moze pokazati vise od svog talenta.
Glory Glory Man United !!! :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 19:30

red devil88 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Naravno to se podrazumjenva svaki iole dobar napadac kad ima dovoljno lopti postici ce gol(cak i Tores :mrgreen: ) ali jbg Dzeko u CIty-u ne da nema lopte ljudi i nepokusavaju da mu dodaju.Nadati se da ce Dzeko otici u drugi klub gdje moze pokazati vise od svog talenta.
Prvo treba usi opuriti tom klubu ti na avataru(nije odavno :mrgreen: ),pa nek onda ide i u Pofalicki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 mar 2012, 19:51

:o :o :o :o :o koji su ovo baksuzi

Pa ovakvi golovi daju samo na igricama
Thomas Müller - Fußballgott

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 24 mar 2012, 19:51

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
4.10.2009.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 mar 2012, 19:52

golcina :o :o
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 24 mar 2012, 19:53

Nadam se da ce Stoke pobjediti. **** City, smjesni su postali.
shandrlike-tandrlike

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2012, 19:54

sta je to bilo, crouch lobovao harta kroz noge ? :mrgreen: :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 24 mar 2012, 20:08

:o :o :o :o :o :o :o
4.10.2009.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 mar 2012, 20:24

Slaba kretnja Dzeke skroz , Clichy 2x centrira ona na spicu sesnasterca.

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 24 mar 2012, 20:25

Propo Džeko ko moj trosjed u dnevnoj :lol:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 20:28

Dzeko je katastrofalan veceras, nije bez razloga toliko na klupi.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 24 mar 2012, 20:29

Nije Džeko čitav City mislim da su svi zakazali večeras :|
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 20:34

Buffon je napisao/la:Dzeko je katastrofalan veceras, nije bez razloga toliko na klupi.
Ma ja trebao bi se baciti na Toronju ili Karola :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 20:35

harishp je napisao/la:
Buffon je napisao/la:Dzeko je katastrofalan veceras, nije bez razloga toliko na klupi.
kakav je truhljav u duelima sve mi vise lici na Toresa.Jos malo pa ce ga Crouch nadjacat u duelima sa onih "frtalj" kila sto ima. :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 20:36

Buffon je napisao/la:
harishp je napisao/la:
kakav je truhljav u duelima sve mi vise lici na Toresa.Jos malo pa ce ga Crouch nadjacat u duelima sa onih "frtalj" kila sto ima. :D
Jest,imaju isti zbir golova ove sezone :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2012, 20:38

City lagano gubi titulu,a manciniju se trese stolica! nerjesen rezultat je najrealniji..Dzeko solidan kao i Baloteli,ali jednostavno nisu imali upotrebljivih lopti i to je to..i pored tga Dzeko je imao 2 extra sanse,u prvom poluvremenu glavom,a na pocetku drugog poluvremena Begovic odlicno odbranio...City do kraja ima mnogo tezi raspored od Uniteda,idu u goste Arsenalu i Njukaslu,i sa ovakvom igrom nemaju tamo sta traziti! Drago mi je da je Dzeko konacno odigrao 9 minuta,korektno,nista posebno,ali mislim da su Silva i Nasri,kao i bokovi Citya totalno zakazali,pa i Y.Toure,izuzev onog gola nista nije uradio,gubio je lopte,previse gusio napad.... Tevez za 20 minuta koliko je igrao nista nije napravio,a Mancini kaze da je on kljucni igrac Citya za titulu,e pa vidjecemo onda je li tako...
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 mar 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 24 mar 2012, 20:39

Dzeko kriza, nista, nista, tanko skroz, kretnja mu je nikakva, hoda po terenu nema nikakvog zara nit' borbe, uopste se ne otvara samo ceka da mu neko ubaci kakvu loptu i da on postavi nogu, nemoze tako..Vidi se da je skroz opao, treba on dobro da se ozonji da bi bio onaj "stari".Nije ni cudo sto ga Mancini drzi na klupi jednostavno gledo sam ga zadnjih par utakmnica nije nista pokazao, pa ni Baloteli nije neka klasa ali za razliku od njega vise se krece i trudi koliko god on izgledao nezainteresovan ili mnogima vama antipatican ipak je trenutno ispred Edina..Pa sta i ako se Tevez vrati u onu staru formu mislim da ce i on biti ispred Dzeke, a onda bi Dzeko bio tek cetvrti napadac nikako dobro za njega.

Sto se tice utakmnice, jako dosadna, City bez ikakve ideje, Stoke puno bolji i ako su igrali dosta defanzivno ali to je fudbal koji oni igraju, Crouch sjajan gol ono se rijetko vidza, samo mi je krivo za onaj gol Tourea igrac je zasmetao i okrzno loptu i Begovic je primio gol, sve u svemu Begovic odlican danas, volio bi da je Stoke uzeo sva tri boda zasluzili su, ali mislim da su zadovoljni i ovim bodom.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 24 mar 2012, 20:43

Dzeko los, valja se po terenu ko prebijena macka . Ne mogu shvatiti da ne moze ni jedan duel da dobije. Drag mi je al fakat je los. Treba biti realan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, ledesma, Proximic i 61 gost.