Bude ljudi skupljaju to, ostanu kese samo i papirići. Onaj iz Dragstora kupi staklo, neki ljudi aluminij i plastiku. Znao sam pit do 7-8 ujutro, nalete ljudi i skupljaju
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- alan_kardec
- Kontakt:
ejjj ljudi da vidite u Guči kolko aluminijuma ima tamo nekad u prvoj sedmici avgusta

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ide i Montana

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ti natpisi i liste želja koje piše radnička fronta su u principu stavovi zagrojelih Titovih pionira ili nostalgija za bivšom državom.
Sama platforma Možemo ima dosta kvalitetnih pojedinaca ali i kako sam naveo ljudi kojima je ideologija stala sa smrću Tita i od tada zagrijaju tu jugonostalgiju što ne kriju u sučeljavanjima.
Problem oko Škore i par Srba ko što kažeš je za mene realan tj problem je samo jedan > Pupovac.Sad da o tome razvijamo daljnju raspravu nema potrebe jer su razne izjave o NDH i ostalim stvarima s kojima je nedavno prozivao cijelo vodstvo države dovoljne za zatvorsku kaznu a ne samo ne koaliranje sa istim.O prošlosti i underground djelovanjima a pogotovo što je u službi svog naroda samo ako se može izvući neka retorika o ugroženosti Srbskog naroda (što sigurno postoji) dovoljno govori o tome da mu je plaća od Srbije i Hrvatske puno draža nego pitka voda i struja pojedinim selima sa Srbskom populacijom.Čovjek je sigurno netko tko treba da napusti Hrvatsku politiku i to je glas svih stranaka osim HDZa kojem će uvijek ponudit svoj mandat.
Možeš me prozvati najgorim mrziteljem žena ali za mene je jednostavno **** normalno da netko tko doživi traumu (može biti i bilo što osim silovanja) traži savjet svojih bližnjih i odluke ne donosi sam!
Danas sutra tražit ćeš odluku o nastavku školovanja,poslu,ljubavnoj vezi od svojih roditelja ili najboljih prijatelja,zašto bi to bilo normalno a savjet o nastavku života za proživljenom traumom uskraćivanje prava ?
Ako si sam dovoljno racionalan da u takvim trenutcima možeš hladne glave odlučiti što je najbolje za tvoje tijelo i za život tog djeteta ( a moraš uzet u obzir kako je težak život samohranih majki u ovom dijelu svijeta,pa čak i kompeltnih obitelji kako god one bile skrojene>instabulska konv< obitelj jednostavno mora biti uz tu osobu.) onda razumijem da ta izjava smeta.
Ja osobno smatram da je ta tema prekompleksna da bi se o njoj raspravljalo u kampanjama i da je tu potreban širok spektar stručanjaka koji bi donijeli pravorijek o tome.
Ove izbore koje su se vezale na završetak presjedničkih bi ocjenio kao veliku,ogromnu pobjedu HDZa ali najvećim dijelom zbog jednostavno preslabog Restarta i ne dovoljno ambiocionzog Mosta i Domovinskog pokreta.Plenković je jednostavno u ovom trenutku krize i svega najbolje riješenje za vanjsku politiku Hrvatske i to bez premca.
Što se tiče popravljanja stanja u državi tu će opet ministar Marić ukoliko nastavi sa funkcijom biti jedina svijetla točka sljedeće 4g.
Pupovac je realan predstavnik srpske manjine, a oni bi najrađe da izbace sve manjine iz sabora. Npr. da nema tih manjina, HDZ ne bi mogao tako lako sastaviti većinu i onda bi se pitali Škorići, ovako su nebitni. A i paše im ta priča protiv Srba radi glasača.
Eto Prkačin je ušao u sabor, lik se jasno izjašnjava ko ustaša, ne vidim da se vamo iko izjašnjava ko fan Staljina.
Izjava Pupovca da Hrvatska podsjeća na NDH je legitimna. Isto kao što ti misliš da su RF titovi pioniri, iako bi vrlo vjerovatno završili na golom otoku. Sloboda govora
Ova situacija sa pobačajem. Škoro se pokušo izvući tako da odgovori nešto neutralno, al samo se ukaljao u ****. Postoje dvije opcije tu: ili si za dozvolu pobačaja ili nisi. A vrlo je jasno kojoj opciji naginje DP, čim su u toliko dobrim odnosima sa Željkom Markić. Meni je to gadljivo u najmanju ruku, a na kraju krajeva ta priča koju oni furaju ne ide nikako u korist smanjenja pobačaja.
Eto Prkačin je ušao u sabor, lik se jasno izjašnjava ko ustaša, ne vidim da se vamo iko izjašnjava ko fan Staljina.
Izjava Pupovca da Hrvatska podsjeća na NDH je legitimna. Isto kao što ti misliš da su RF titovi pioniri, iako bi vrlo vjerovatno završili na golom otoku. Sloboda govora

Ova situacija sa pobačajem. Škoro se pokušo izvući tako da odgovori nešto neutralno, al samo se ukaljao u ****. Postoje dvije opcije tu: ili si za dozvolu pobačaja ili nisi. A vrlo je jasno kojoj opciji naginje DP, čim su u toliko dobrim odnosima sa Željkom Markić. Meni je to gadljivo u najmanju ruku, a na kraju krajeva ta priča koju oni furaju ne ide nikako u korist smanjenja pobačaja.
Let's talk about SIX baby!
Može li mi neko objasniti šta je štos u americkom hrvanju (wrestling) ?
Ako niko ne spori da su borbe fejk, otkud tolika gledanost?
Ako niko ne spori da su borbe fejk, otkud tolika gledanost?
tz tz tz tz tz tz
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto ljudi gledaju filmove ako znaju da su fejk? Isti razlog - zbog zabave.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
gigantu !BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 11:36Zašto ljudi gledaju filmove ako znaju da su fejk? Isti razlog - zbog zabave.

tz tz tz tz tz tz
Muh murrican style of lifeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 11:36Zašto ljudi gledaju filmove ako znaju da su fejk? Isti razlog - zbog zabave.
Nullius in verba
Kako mrzim kad mi umjesto poruke krene slat glasovne, јebem mater ko ih izmisli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A brate ako mi imaš šta reći nazovi me ko normalan insan nije Bell džaba slušalicu izmislio a ne da mi šalješ 48 poruka po 3 sekunde trajanja, i haj ti tu rastumači šta ta osoba hoće uopšte.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Haj to, al et sta ja trebam nabit slusalice da ne slusaju svi okolo sta hos.
Nullius in verba
Meni je amidža rodici skoro telefon razvalio kad je vidio da šalje glasovne. Popizdio momentalno.

Samo tekstualno i onaj zvuk kucanja.
"We need to suffer. And we need to fight."
Garant je vidio od koga iz inostranstva, mladji u EU puno to rade jer i ne vade one slusalice dok su u vanjskom svijetu.
Kad se covjek bolje zamisli mozda je i bolje poslat glasovnu radi naglaska i dikcije, kolko je bilo svadja jer se pogresno protumaci SMS il ovo sad Viber i dr. Doduse ako fino pricas pa sve u jednu smjestis

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bravo, ti i ASD izvan okvira razmišljate. Super momciVolimTz je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:51
Gdje izvadi sda odmah.![]()
Čudo Božije je kako taj narod uopšte voli Bosnu i smatra je svojom domovinom. Pored tolikog turskog, srpskog, a danas i crnogorskog pritiska da ih prisvoje sebi oni i dalje sebe smatraju Bošnjacima. Po meni tu najveća zahvala ide Zukorliću.
Pa ljudi vole Bosnu po kojoj 90 posto bosanaca (ne političara) svakodnevno piša, smatraju se dijelom najponiženijeg i najretardiranijeg naroda u ovom dijelu svijeta. I treba ih kriviti što su pojedini od njih popušili priču pa naginju Turskoj ? Koliko ljudi u Bosni naginje Turskoj ?
Ovi religiozni koji se nisu obrazovali ne vide dalje od istoka, ovi "presvijetli" jugokomunisti ne vide dalje od mrtve srboslavije. Najmanje je nas koji stvarno volimo tu srednjovjekovnu Bosnu. U tragovima. Kako kriviti njih da ne znaju ništa o tome kad i nas ovdje boli **** !?
Koliko je serija i filmova urađeno o Bosni srednjeg vijeka ? Ali imamo mi "kod hilmije", hehe, malo partizana, malo ustasa i tako to. Sunce ti kalajisano, hehe.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.