Iz keca u dvicu moj Beduin

Bravo Ethel majstore al im zabi pod raslje

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Prošli smo barem dalje u 1/16 finala, ne znam sa kojeg tačno mjesta samo. Poslije ovosezonskih baksuzluka ovo je ko premija.
Vadite iz frizdera pive i da rahat gledamo ovaj playoff
I meni se sviða. Sad poslati Fanaticose na rani odmor i sve superPensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:16Ovaj novi format je baš dobra promjena. Meni djeluje kao pun pogodak. Do zadnjeg kola se ne zna ko ide dalje.
Bukvalno sam ispratio zadnje kolo i aminovao da Sevilla ostane 0:1 ko da sam birvaktile uplatio live tiket na milju euranerkolfc je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:19I meni se sviða. Sad poslati Fanaticose na rani odmor i sve superPensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:16Ovaj novi format je baš dobra promjena. Meni djeluje kao pun pogodak. Do zadnjeg kola se ne zna ko ide dalje.
Vidjecemo na kraju hoce li titulu uzeti ekipa iz vrha ili sa dna tabele, nisu ni Topnici slucajno u vrhu par zadnjih sezona, a prilika ovog sistema je da bljesnu ekipe koje nisu imali srece da ucestvuju u borbi za titulu proslih sezona, a kvalitetom zasluzuju to.Trebinjac94 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01A mislim da bi trebali dati neku prednost ekipama koje su završile u vrhu, npr. kad igraju kući imaju 7 parova umjesto 6, jer ovako potpuno je nevažno jesi li završio prvi ili osmi. I najbolji strijelci nakon osam kola, nekako bi mi bolje bilo da titulu najboljeg stijelca dobije onaj sa najviše golova kad se sezona upotpunosti završi kao u LŠ. Sad su bila samo dva najbolja, ali u narednim sezonama može biti deset naboljih strijelaca jer je premalo kola.
Ali da ne ispade da samo mračim, sistem takmičenja je odličan.
Najbolje da im daju pobjedu odmah, cuj 7 parova na 5, previse je.Trebinjac94 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01A mislim da bi trebali dati neku prednost ekipama koje su završile u vrhu, npr. kad igraju kući imaju 7 parova umjesto 6, jer ovako potpuno je nevažno jesi li završio prvi ili osmi. I najbolji strijelci nakon osam kola, nekako bi mi bolje bilo da titulu najboljeg stijelca dobije onaj sa najviše golova kad se sezona upotpunosti završi kao u LŠ. Sad su bila samo dva najbolja, ali u narednim sezonama može biti deset naboljih strijelaca jer je premalo kola.
Ali da ne ispade da samo mračim, sistem takmičenja je odličan.
Dvije utakmice sve do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.