Bio bi strasan potez da klub/UNFKS stave neku simbolicnu cijenu na ulaznice i da sav prihod ide za onog momka Edina Porcu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na njega sam i ja prvo pomislio.napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 11:31Bio bi strasan potez da klub/UNFKS stave neku simbolicnu cijenu na ulaznice i da sav prihod ide za onog momka Edina Porcu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicna idejanapoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 11:31Bio bi strasan potez da klub/UNFKS stave neku simbolicnu cijenu na ulaznice i da sav prihod ide za onog momka Edina Porcu.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Brisati sve uvredljive i eventualno "saljive" komentare na racun Tana. U startu. Dosta debila redovno komentarise glupim komentarima svaku objavu, na FB narocito.
- FKS -
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Živ nam i zdrav bio.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 10:21Nema veze sto je stranac, al neko ko je dizao srednjak tribini ne bi smio bit kapiten. Do ove sezone je Merso trebao nosit traku, a sad bi Dupovac komotno mogao bit kapiten. Ja bih cak i Hamzi dao traku, nije vise ni mlad toliko a igre vani mu daju autoritet na terenu veci nego sto ce Krste ikad imat.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Treba kupiti jos 2000k ulaznica za sjever, i onda upasti samo, pola sjevera zauzeti. Nema mehanizm da te zaustave. Uplatis 40.000k a imas 3500 ulaznica. Karta dodje 11,5 maraka kao i svake godine a napravis ludnicu.

i njima isto kao prosli put i svi sretni

FC United Of Manchester !
- Burberry46
- Kontakt:
Sve i jedan stadion kad bi sabrao nema toliko kapaciteta koliko si napisao

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Happy birthday Tanu..
Steta sto je skrt i sto vrecu nije odskrino malo vise, al falamu uletio je i spasio nas bankrota…
Steta sto je skrt i sto vrecu nije odskrino malo vise, al falamu uletio je i spasio nas bankrota…
Jesam ja jedini koji je provalio da je strength pogresno napisano 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Osttribine
- Kontakt:
Po nekim mahalskim pricama koje sam cuo, navodno da ce Hz dobiti ulaznice za nas sektor pa dijeliti kao clanovima grupe itd, medjutim kazem mahalska, a ovo je sjajna ideja koju ste iznijeli i nadam se ko je blizi Udruzenju da ce im predloziti ovo, neka cijena ulaznice bude bar 10 KM i sav prikupljen novac neka ide lijecenju naseg Edina Porce.napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 11:31Bio bi strasan potez da klub/UNFKS stave neku simbolicnu cijenu na ulaznice i da sav prihod ide za onog momka Edina Porcu.
Bez obzira ko ce raditi podjelu karata, klub ili unfks ili kombinovano, dobra ideja je sa tim placanjem za humanitarne svrhe.
- FKS -
Svakako. 1500 ulaznica po 10KM... 15000KM bi se skupilo a 17500 eura je lijecenje kako sam upratio. Ovo bi bila pravo dobra akcija, nadam se da ce se sprovesti. 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Petak 11:00h. Svi na Koševo!!!
Slazem se. Trebao dobiti nogu jos tada. S druge strane sta cemo s mladuncetom ciji se otac tuce s navijacima na tribini ? Tarabu i njemu i Krletu. Al jok ovaj je sin legende, pasha nash dobri ocam'...napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 10:21Nema veze sto je stranac, al neko ko je dizao srednjak tribini ne bi smio bit kapiten. Do ove sezone je Merso trebao nosit traku, a sad bi Dupovac komotno mogao bit kapiten. Ja bih cak i Hamzi dao traku, nije vise ni mlad toliko a igre vani mu daju autoritet na terenu veci nego sto ce Krste ikad imat.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], juka55, N3R3D, perodeformero, rimljanin90, Rule_hz i 63 gosta.