FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas je tačno godina kako je Kešoljub dobio otkaz.Da mi je tog 2.12. 2019 neko rekao da cemo u narednih godinu dana proslaviti titulu i igrati play - off Evropske lige, ne bi mu vjerovao s obzirom u kakvom smo rasulu tada bili.
A sta da ti je neko rekao da ces narednih godinu dana biti bez poraza u domacem prvenstvu!Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 03:50Danas je tačno godina kako je Kešoljub dobio otkaz.Da mi je tog 2.12. 2019 neko rekao da cemo u narednih godinu dana proslaviti titulu i igrati play - off Evropske lige, ne bi mu vjerovao s obzirom u kakvom smo rasulu tada bili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spavaj Vanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas ne bi trebalo da bude problema. Radnik je u rasulu. Volio bih Tinu vidjeti na 10 ako je spreman.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko nas prenosi danas?
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jest povreda, zadnja loža ako se ne varam.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 dec 2020, 02:55Što N. Hadzic nije igrao protiv komsija ?![]()
Nisu kartoni , a nije upisan kao povrjedjen.
Da i lahka vam noc ili dobro jutro Pitarcine.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polaznici Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo odigrali su susrete 18. kola Premijer omladinskih liga Bosne i Hercegovine. Kadeti i pioniri su odigrali svoje utakmice protiv mladih ekipa Borca iz Banja Luke, te ostvarili pobjede rezultatima 2:1 i 1:0.
U-17: FK Sarajevo 2:1 FK Borac Banja Luka
Strijelci: Bajrić 39', Numanović 66' - Husić 69' (AG)
Kadeti Akademije FK Sarajevo su nastupili u sastavu: Brkić, Ćerimović, Ališah, Ramić, Demirović, Bijelonja, Husić, Lamadžema, Bajrić, Buljubašić, Mešić. U igru su ulazili: Numanović, Nurković.
U-15: FK Sarajevo 1:0 FK Borac Banja Luka
Strijelci: Bezdrob 14'
Za pionire Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo su nastupali: Mehić, Bezdrob, Šehović, Botić, Bašović, Bakaran, Hadžiahmetović, Mehmedspahić, Marseli, Alajmović, Babić. U igru su ulazili: Hasanić, Šetić.
Kadeti su se sada učvrstili na 5. poziciji na tabeli sa 29 bodova, dok pioniri idalje suvereno vladaju svojom ligom sa 42 osvojena boda i i dalje jednim bodom više od prvog konkurenta. U narednom kolu naše omladince očekuju susreti protiv mladih ekipa Borca iz Banja Luke.
U-17: FK Sarajevo 2:1 FK Borac Banja Luka
Strijelci: Bajrić 39', Numanović 66' - Husić 69' (AG)
Kadeti Akademije FK Sarajevo su nastupili u sastavu: Brkić, Ćerimović, Ališah, Ramić, Demirović, Bijelonja, Husić, Lamadžema, Bajrić, Buljubašić, Mešić. U igru su ulazili: Numanović, Nurković.
U-15: FK Sarajevo 1:0 FK Borac Banja Luka
Strijelci: Bezdrob 14'
Za pionire Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo su nastupali: Mehić, Bezdrob, Šehović, Botić, Bašović, Bakaran, Hadžiahmetović, Mehmedspahić, Marseli, Alajmović, Babić. U igru su ulazili: Hasanić, Šetić.
Kadeti su se sada učvrstili na 5. poziciji na tabeli sa 29 bodova, dok pioniri idalje suvereno vladaju svojom ligom sa 42 osvojena boda i i dalje jednim bodom više od prvog konkurenta. U narednom kolu naše omladince očekuju susreti protiv mladih ekipa Borca iz Banja Luke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Danas ide lagano cetiri komada, Handze daje jedan, a mozda cak i dva gola. Samo lagano i rutinski.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Handzic ako danas ne da gol..isplatit ga ko Husa i otjerat za dobrobit kluba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1-0 je dosta samo treba paziti zbog kartona.
Danas igra Sarajevo! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
A šta je sa Adukorom? Nadao sam se vecoj minutaži za njega
-
- Kontakt:
Pa logicno je sto ne igra, kasno je došao vjerovatno nije spreman a mi igramo dobro, tim koji pobjedjuje ne mjenja se puno. To ja vidim kao razlog sto ne igra, vjerovatno na proljeće bude u ozbiljnim kombinacijama
Vjerujem da je mogao dobiti priliku u nekim "lakšim" utakmicama, igrao je Kup. Također smatram da bi danas mogao zamjeniti Pejovića, naravno ako bi na 10.igrao Sušić. Vjerovatno je istina da je došao nespreman, ali jedino što viknu zamjeram je što veoma malo igrača rotira. Opet ostaje činjenica da se tim koji dobro igra ne mijenja,ali bih volio vidjeti npr. Adukoara na zadnjem veznom, Salčina/Sušića/Zidane-a na AMF i Đokanovića u prvih 11 danasbordobijeli je napisao/la: ↑02 dec 2020, 09:32Pa logicno je sto ne igra, kasno je došao vjerovatno nije spreman a mi igramo dobro, tim koji pobjedjuje ne mjenja se puno. To ja vidim kao razlog sto ne igra, vjerovatno na proljeće bude u ozbiljnim kombinacijama
Hajmo danas na +8 I onda jos dvije tekme pokusati to zadrzati.
Na proljece imamo tri derbi utakmice ,i zaliha bodovna sad bi mogla biti presudna.Cak bi imali pravo I na kiks, sto ce imati sigurno I druge ekipe,plus manji pritisak da ne smijes kiksati.
Na proljece imamo tri derbi utakmice ,i zaliha bodovna sad bi mogla biti presudna.Cak bi imali pravo I na kiks, sto ce imati sigurno I druge ekipe,plus manji pritisak da ne smijes kiksati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 dec 2020, 09:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Adukor je trenutno na mjestu koje mu najbolje odgovara.Kemo88 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 09:46Vjerujem da je mogao dobiti priliku u nekim "lakšim" utakmicama, igrao je Kup. Također smatram da bi danas mogao zamjeniti Pejovića, naravno ako bi na 10.igrao Sušić. Vjerovatno je istina da je došao nespreman, ali jedino što viknu zamjeram je što veoma malo igrača rotira. Opet ostaje činjenica da se tim koji dobro igra ne mijenja,ali bih volio vidjeti npr. Adukoara na zadnjem veznom, Salčina/Sušića/Zidane-a na AMF i Đokanovića u prvih 11 danasbordobijeli je napisao/la: ↑02 dec 2020, 09:32Pa logicno je sto ne igra, kasno je došao vjerovatno nije spreman a mi igramo dobro, tim koji pobjedjuje ne mjenja se puno. To ja vidim kao razlog sto ne igra, vjerovatno na proljeće bude u ozbiljnim kombinacijama
PSPHM
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.