FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 20 dec 2017, 19:15

Monci je napisao/la:Iskreno, i Stana i Bogi su odlično odigrali jesen, i zaslužili su da klub sa njima razgovara o produženju ugovora. O uslovima ne bih, jer niti znam trenutne, niti šta im se nudi. Uglavnom sumnjam da je isto, zaslužili su sigurno više, i mislim da im je ponuđeno, ali očito je da očekuju više, i po meni se precjenjuju, posebno Bogičević.
Sa druge strane iskreno, volio bi i da ne produže. Prije će priliku dobiti neko od omladine, a sa druge strane "natjeraće" upravu da dovede kvalitetnije i mlađe od njih.
Cuj volio bi da ne produze? Pa frajer najbolji desni bek lige, legenda kluba, ostavlja 120% na terenu uvijek, a to da ce se dovesti kvalitetniji i mladji, to sigurno nece, bar do sad nije bilo tako, proslo more nekakvih bekova nahajpovanih kroz klub, a Stana bolji duplo od svakog bio, i sad trebamo ocekivat nekog kvalitetnijeg i mladjeg?
I sta cemo ako Stanic ode u Zrinjski?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 20 dec 2017, 19:17

Ma oko tih stvari u ovom periodu uopste ne treba histerisati niti dizati hampu, vjerujem da su izvukli pouke iz zadnja cetiri prelazna roka, sve ostalo sada je bgm nepotrebno, kako rasprava tako i plasiranje takvih prica, Bogi slijedece godine puni 35godina i iskreno ne znam sta ocekuje od kluba, da mu ponude ugovor na dvije tri godine sa platom od pet sest hiljada maraka? :crazy:
Ta rastezanja oko ugovora tek su pocela, vjerujem u pozitivne ishode, pogotovo jer je Adzem ali i na samoj skusptini naglaseno da je cilj zadrzati komplet ekipu i sve je podredjeno tome, tek je decembra, do pocetka priprema dvadesetak dana a do pocetka lige skoro dva mjeseca, polako sabura
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 dec 2017, 19:21

Kakav crni najboji bek lige :lolno: :facepalm: :facepalm: . Ima srce i borbenost kao malo ko, i to je to. I ja bi sada potpisao da malog Šehića gurne, pa šta Bog da a da on ne potpiše.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 dec 2017, 19:22

Meni ce biti zao Stanica ako ode jer znam koliko mu Zeljo znaci, a navikao sam da je on uvijek tu. Da mi budemo iskreni nama trebaju bolji igraci od Sinise, Bogicevica i Stanica, ali smo se i s njima mogli "krpiti" bar do ljeta. Ako se kome sta ne svidja ima drugih klubova Boze moj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 dec 2017, 19:35

Mi smo prvi klub u ligi koji je najboljeg beka lige zadržao do 28 godine u ekipi. Po tome smo prvi jer do sada nikome to nije pošlo za rukom. :tokralju: :tokralju:

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 20 dec 2017, 19:36

Mogli bi mi ponovo hajrovat od Bajica :njanjanja: , ozbiljno se prica da bi mogao napustit Udine , talijani pisu da je Trabzon zagrijan ,ali do kraja sezone ide na posudbu onda bi imali pravo na okupu odn morali bi ga otkupit za cifru koja je neznatno manja od one za koju je dosao, uglavnom nadam se da ce se ponovo prodati.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2017, 19:38

Evo ga, krece prica da nam nije Stanic najbolji bek :tokralju:
Hajde evo, nabrojite mi bolje desne bekove u ligi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 20 dec 2017, 19:42

Da je najbolji nije, ruku na srce kao sto rece ima borbenost i pozrtvovanost jer je prije svega navijac kluba pa tek onda igrac i tako i igra i ponasa se, ali sada ga srozavati ili omalovazavati njegove igracke kvalitete je van svake pameti, da ima nedostataka svakako da ima.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 dec 2017, 20:12

Ma niko ne srozava ništa, svi pišu pozitivno o Stani, ali pravi se drama jer on kao nije pristao na ponuđene uslove, i neće da produži ugovor. Očito je da su Ado i Saša procjenili koliko vrijedi, a on se precjenjuje. Evo šta su opcije? Je li igrač bez kojeg se nemože, da mu klub ispunjava želje?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 dec 2017, 21:05

Ako se Stani ide nekideeee, zasluzio je svojim odnosom prema klubu da mu se ne prave problemi i ako zeli da ide treba mu ostaviti sirom otvorena vrata za povratak, bar kao treneru u OP, Bogi :urnebes:

Svaka cast Vedi na inicijativi, Manijak 1/1, dokazao svoju odanost 100x do sad i hvala Gradu, znacice te pare nasim sigurno u pripremama za Atletico

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 20 dec 2017, 21:17

Evo Gojković raskinuo ugovor sa Istrom.. Ako Bogi ne produži trebalo bi ga kontaktirati i vidjeti da li je voljan da osvoji titulu :kafa:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 dec 2017, 21:20

Stani malo,mi BI titulu i kup a prodajemo izgleda 3-4 igraca iz prvih 11,umjesto da ostane prvih 11 a dovedu se ta 4 koja CE Jos vise pojacat mi izgleda opet krpi pa dok se uigraju ode opet titula.

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 20 dec 2017, 21:25

Ja mislim da toj prici nema mjesta, nigdje ni namirisati takvo nesto, o prodaji nekog igraca ili o odlasku kljucnih igraca, opekli smo se prosle sezone, ne vjerujem da je iko u klubu toliko glup da radi takve poteze ponovo, zna se sta je cilj i sve je preodredjeno tome, bezveze se dize hampa, skroz bezveze

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 20 dec 2017, 21:31

Stana čeka koliko sam ja čuo šta će mu biti sa ino ponudom, da ode da zaradi malo jer ipak ovo mu je jedan od zadnjih vozova, a i zaslužio je to ;) problem je uvaliti se sa njegovim koljenima jug ali nadam se da će negdje dobre pare uzeti, neka ga cviko ko eldara povuče u kinu :D

Bogija bi odmah za gojkovica mjenjao ako ikako može :D

A insajderske o tome kolika je plata ponuđena je smiješna, ispade svi sa stanom piju kafu i on to priča naokolo :rol:
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 20 dec 2017, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 20 dec 2017, 21:45

Alipasino je napisao/la:Stani malo,mi BI titulu i kup a prodajemo izgleda 3-4 igraca iz prvih 11,umjesto da ostane prvih 11 a dovedu se ta 4 koja CE Jos vise pojacat mi izgleda opet krpi pa dok se uigraju ode opet titula.
Sta mi znamo obicni navijaci, lobotomci jedino znaju ko valja, ko treba ici, a svi vi ostali pojma nemate. Cuj Sinisa igrac, cuj Stana igrac, veze vi nemate☺

slika

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 dec 2017, 22:04

Zadrzati glavne igrace i dovesti 2-3 top pojacanja i krenuti silovito na proljece. Stoper i dobar bek su prioritet i eventualno Ordagic. Ako tu ubodemo imat cemo odlicnu ekipu, nakon dugo vremena...

Kyrie
Kontakt:

Post Postao/la Kyrie » 20 dec 2017, 23:39

@Irfo
Gotivim i ja Stanica najvise od svih u ekipi ali malo gledaj realnije.Kolko je skrivo golova u zadnje dvije godine?Kolko puta ima jako losu utakmicu gdje ga moraju vadit napolje zbog lose igre?Nekad ga i prenese pa odigra maestralno al otom potom ne treba ga kovat u zvijezde kad nije.Bogi najbolji stoper lige mora ostat!
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 dec 2017, 23:41

Pretjera ga ti brate sa tim da je Bogicevic najbolji stoper lige ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kyrie
Kontakt:

Post Postao/la Kyrie » 20 dec 2017, 23:44

LjoZee je napisao/la:Pretjera ga ti brate sa tim da je Bogicevic najbolji stoper lige ...
Ovu polusezonu ubjedljivo!Ni jedan gol nije skrivio sve cisti pred golom.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 21 dec 2017, 09:31

Sindikalac se preporodio kako ode Mrvica i Kerla pogotovo, sav respekt ima od mene iako sam ga kritikovao više puta.
Stana je kako je Ćiro svojevremeno rekao za Spahića, kiks igrač, znao je brate zajebat u odbrani al trudom i trkom i ljubavlju prema svetom dresu je uvijek od mene imao simpatije. Zaslužio je da ide i da zaradi malo vani. Nek mu je sretno!
Zamjene, hm....da hoce Ordagić, al Boga mi Svinjski i kone zagrizli su od ranije.
Jedino da Zeca mu pošaljemo da popije kaficu s njim pa ga privoli hehe.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.