RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
RAja ne primajte se ko junci. Tekija lozu bacio a vi o nekim heliodromima i pm. Napadac je zavrsen samo se cekaju neki papiri 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nije ovaj gore navedeni putko?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAja ne primajte se ko junci. Tekija lozu bacio a vi o nekim heliodromima i pm. Napadac je zavrsen samo se cekaju neki papiri
Zaebaeš ?saskograd je napisao/la:Dobili ste odlicnog igraca,a evo i njegove bogate karijere!
HNK Capljina 16(4)
HSK Zrinjski 28 (16)
NK Inter Zapresic 15(0)
HNK Zadar 155(58)
Chongqing Lifan 20(3)
U zagradi su vam postignuti golovi!

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Bit ce to odlican tandem,Terkes i taj crnogorac iz Sportinga a iza njih Puric i Bakina nevjesta! 

HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Nek' je Ćemalović brz, pa nek' ide sve u p.m.MostaracVelezovac je napisao/la:Zizu, sto si bola tako pesimistican? Pa ne mislis valjda da sad nece napadac doci radi Cemalovica malog?
Ja ovdje vidim promjenu i to na bolje. I meni je bilo cudno kad je Jusufbasic bio pusten, ali ko sto neko rece iznad, kad sam vidio novu Velezovu igru i brze kontre, skroz mi je jasno zasto. Velezu je bolje da igra bez centarfora ali kroz brze kontre, nego s Jusufbasicem koji je prespor da bi se uklopio u brzu ovu igru.
Nisam pesimističan, nego tražim napadača. Mada, koga boli qrac šta ja tražim.
I polusezonu smo muku mučili zbog nedostatka centarfora.
Ako će podizanje igre na veći nivo zamjeniti nedostatak napadača, nemam ništa protiv. Nek' vrijeme pokaže da sam u krivu.
Bolan, pogresno si me svatio. Ne navijam ja da mali Cemalovic igra centarfora, niti sam reko da je brz i da bi se uklopio - nije i nece. Da je Mirza rjesenje nebi trazili novog napadaca za polusezonu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Haj' Crnov produži matere ti.saskograd je napisao/la:Bit ce to odlican tandem,Terkes i taj crnogorac iz Sportinga a iza njih Puric i Bakina nevjesta!
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Haj bola na temu New Kids On The Blocksaskograd je napisao/la:Bit ce to odlican tandem,Terkes i taj crnogorac iz Sportinga a iza njih Puric i Bakina nevjesta!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Podhum i Goodison,podhum je napisao/la:Majstore,,Mile Pehar jos igra kod njih,,,da su imalo ljudski barem bi ga UKORILI,,nista se desilo nije i jos Karacic govori Mile ce biti kapiten u Vrapcicima na utakmici protiv Veleza prosle godine,,,,eto kako razmisljaju kreteni,,,ma bolan daleko im kuca bila i svi oni isto razmisljaju.Kadet91 je napisao/la:Brato nemoj porediti klub sa jednim igracem i generalizirati, onda su i Amir Bekic i Crnov bacali Velezove pehare u smece. To je radila politika. Nije Terkes radio sve te stvari, vodio ljude na heliodrom i itd. On je samo profesionalni fudbaler. Mi smo bolji od njih i to treba da pokazemo. Mene samo zanima da profesionalno odradi ugovor (ako je uopste tacno) i da Velez uzme kup, da se ode u Evropu malo.
Vi ste ovdje odavno i pratite Velez dugi niz godina ali morate odluciti da li ce te jak Velez sa fokusom na buducnost ili slab Velez koji je okovan za proslost?
Velez nikad nece biti sto je bio dok se ne okrene uspjehu. Sve sto je bilo u proslosti je bilo - i sta su HVO i svinje uradili, to su uradili - ali igrac koji je dosao negdje sa izvana da igra za novac (sto mu je i posao) i koji je igrao za njih i moze Velezu pomoc da dodje do krune - je uvijek dobrodosao ako zelis da Velez bude uspjesan klub sa fokusom na buducnost.
Taj rezon iskljucivosti svega sto je igralo za Zrinjski samo steti Velezu i nikom drugom. A poenta je uspjeh a ne tavorenje na dnu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ma kakav Terkeš, njega je vrijeme davno pregazilo.
Dovode se igrači na svim pozicijama, samo ne na onoj na kojoj najviše škripi, i da čovjek ostane nijem na to, i da razmišlja na način da još uvijek vagaju i tragaju.MostaracVelezovac je napisao/la:Bolan, pogresno si me svatio. Ne navijam ja da mali Cemalovic igra centarfora, niti sam reko da je brz i da bi se uklopio - nije i nece. Da je Mirza rjesenje nebi trazili novog napadaca za polusezonu.

Svi smo shvatili da nije riješenje za napadača nikako, koji će onda qrac u klubu ? Tjeraj vnago.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
još kada se počnu lijepiti pričama da će Velež propasti kada skinu NN, ako ga skinu... 

Terkeš je đuturum sad i ne treba nam takav. Samo može uzeti neku lovu kao Maletić i razguliti kroz par mjeseci.
A pored toliko igrača na prostorima bivše Juge što moramo njihove igrače i pominjati, ne volim da se uzimaju igrači koji su za ono smeće tamo igrali. Nije mogao imati dobro mišljenje o nama nikako jer takav ambijent tamo vlada tako da ne želim ni da mu mi dajemo hljeb, nek otpepa i neka živi od njih- to je njihova legenda.
A pored toliko igrača na prostorima bivše Juge što moramo njihove igrače i pominjati, ne volim da se uzimaju igrači koji su za ono smeće tamo igrali. Nije mogao imati dobro mišljenje o nama nikako jer takav ambijent tamo vlada tako da ne želim ni da mu mi dajemo hljeb, nek otpepa i neka živi od njih- to je njihova legenda.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje, Okic odlazi u Kazahstan. (Izvor: Pika na FB)
dodje covjek...napise 4 rijeci..."potpisao taj i taj"...cetiri stranice komentara o tome koje su eto u ovom slucaju dovele i do "obracunavanja" na nacionalnoj osnovi...ne treba vam puno...a zanimljivo u svakom slucaju
nego...
FORZA VELEŽ

nego...
FORZA VELEŽ
-
- Kontakt:
što se priča,il je bilo il će bitisamolijevo je napisao/la:Kako stvari stoje, Okic odlazi u Kazahstan. (Izvor: Pika na FB)
A vidi ovih padobranac sto slijedi na temu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Tuži ih sve zbog povrede autorskog prava 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma libo me taki i za tebe i za njih i za vas klubicmiki651 je napisao/la:Tuži ih sve zbog povrede autorskog prava

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma ko im ebe mamu.. Nego zna li iko jel ovo za napadaca samo zajebancija il ce nesto biti?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.