Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Juventinisimo » 24 avg 2025, 23:05

Pogba je napisao/la:
24 avg 2025, 23:01
Uvjerit cete se ako vec niste da David nece biti nista bolji od Dusana kad ekipa ne bude stvarala nista i patila se kao dobar dio tekme veceras kruzenjem okolo. Zapravo odigrao je lose vec da se to mozete uvjeriti. Veznjak i Zhegrova i po meni bi to bio masivan upgrade na ovo sto imamo.
David je tek krenuo...treba adaptacije, strpljenja...do izlaska sa terena meni se cini da je bio drugi igrac Juventusa po pretrcanim kilometrima..
Slazem se da nije nesto odusevio...ima tu i treme, vjerujem..ali imao je finih poteza..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 avg 2025, 23:06

Fino otvaranje sezone, ima ovdje jos prostota za napredak. Kenan najbolji veceras. Dobro je opet vidjeti Bremera da je u prvih 11.

David dobar za prvu utakmicu, dosta se krece i gol je dao u pravom trenutku.
Joao Mario brz i moze biti starter.

Cambisao idiot kako je glup i treba ga kazniti.

Fali ovoj ekipi jedan kretivni vezni, ako ode Nico dovesti krilo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 avg 2025, 23:12

Juventinisimo je napisao/la:
24 avg 2025, 23:05
Pogba je napisao/la:
24 avg 2025, 23:01
Uvjerit cete se ako vec niste da David nece biti nista bolji od Dusana kad ekipa ne bude stvarala nista i patila se kao dobar dio tekme veceras kruzenjem okolo. Zapravo odigrao je lose vec da se to mozete uvjeriti. Veznjak i Zhegrova i po meni bi to bio masivan upgrade na ovo sto imamo.
David je tek krenuo...treba adaptacije, strpljenja...do izlaska sa terena meni se cini da je bio drugi igrac Juventusa po pretrcanim kilometrima..
Slazem se da nije nesto odusevio...ima tu i treme, vjerujem..ali imao je finih poteza..
Ma nije da ga kritikujem toliko nego ukazujem da ce to biti u 5 deka, vidjet cete. Niko da primjeti da ako Dusan ode mi nemamo devetku, Muani kao i David su vise poluspice. Milika ne mogu racunati uopce. Zaista je ludost dati 50+ za Muania kojeg se PSG odrekao, imamo previse rupa i malo para, ucinti sve da se ovo s Dusanom ljudski dogovori i da ostane i da se pare od Nice i Luiza proslijede za veznog i Zhegrovu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 avg 2025, 23:21

Pogba je napisao/la:
24 avg 2025, 22:54
Mig_Mig je napisao/la:
24 avg 2025, 22:47
Kakva ludjacka glava Bremera!!! Lik ide u svaki duel kao da se nikad nije povrijedio :tokralju:
Nevjerovatno koliko je falio. Tudor neobjasnjivo dao kapitensku Locatelliu umjesto njemu, pogotovo jer ce on cesto izlaziti iz igre, apsolutni lider i uz Kenana najvazniji igrač Juventusa. Sigurnost koju on odaje možeš osjetiti preko tv-a, a tek mogu misliti suigračima.

Šteta što Cambiaso ne ode u city za 65M, to se nikada vise nece ponuditi, momak ima mentalne probleme i godinu dana trpimo njegove gluposti, na svaku finu stvar koju uradi doda dvije horor, sjetimo se koliko je golova lani poklonio. Veliki duznik je ekipi. Kazniti ga novcano jer ce propustiti inter, ali mozda je i bolje s ovakvim odnosnom.
Mario odličan kod gola, ima fin okret i progresiju s loptom, vec vidjeno protiv BVB-a. I Koop konačno malo pristojan od ulaska.
On je 45m bio nista specijalno, 10 digao i onda pao skroz! Neshvatljivo! Kad je Bremer na terenu vidis da ne mozemo primiti, zao mi je sto ne dovedemo nekog kvalitetnijeg, cak i Aknji izgleda dobra opcija. Mario top, ockeujem ga na lijevom beku :mrgreen:
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2025, 23:26

Ma RKM dolazi u svakom slucaju, ima puno utakmica.
Ima njih puno za otici ali ofanzivno sa ovim rosterom se ne moze u dugu sezonu bez RKM.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 24 avg 2025, 23:42

I treba debila kazniti

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 avg 2025, 00:19

"E' concentrato, è un giocatore da Juve e fa quello che deve fare. E' un giocatore da Juve, con professionalità, ha fatto un mese di preparazione perfetto, tutte le partite le ha giocate bene, tutti gli allenamenti, poi vediamo cosa succede questa settimana che manca. Come ho detto ieri in conferenza, abbiamo parlato, parliamo e vediamo cosa succede".
Tudor u vezi Dusana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.