Koje je to pisanje bilo mater mu njegovuBordoSarajevo je napisao/la:Sutra samo molim Boga da Ihtijarević ne bude "na kameri", da ne bi "slucajno" opet pohvalio atmosferu, yebla mu ona sve.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koje je to pisanje bilo mater mu njegovuBordoSarajevo je napisao/la:Sutra samo molim Boga da Ihtijarević ne bude "na kameri", da ne bi "slucajno" opet pohvalio atmosferu, yebla mu ona sve.
Bila parola "za vas grad, sinonim je smrad. I svi sa maskama. I te maste su nam vazds bile dobre. Odemo na sugavicu "operacija derbi" i uriniramo po njima te godine. Uvijek su mi se svidjalemiky_hz je napisao/la:Eh tad sam i ja skakao po sjeveru,za tu utakmicu sa Celikom kad je i nastala ta pjesma nosile se one doktorske maske dobro se sjecam,mislim da mi jos negdje u latici taj "suvenir"Laznjak je napisao/la:Da vas dodje deset hiljada,
Sa svih polja i svih livada,
Ne damo vam titulu,
Tu na Kosevu,
Idete u picku materinu.Kakva su to vremena bila kad se Celik borio za titulu
Kako smo odvratni i jadni postali,cilj cijele sezone je mlatnuti ove jadove,hebo evropu hebo blamaze daj drmni ove jadove na sta spadosmo iskreno ni na link ni tv ni stadion sve opcije danas su mi iskljucene nek ih mama gledaEvander je napisao/la:Ajmo sutra, bar nesto pozitivno uradite u ovoj sezoni. Mlatnuti kone i joj jednom im se popiisati u lice
Ovaj Mujic je dokazani gurbet, tako da ce danas biti kradje sigurno ili neujednacenog kriterijaHigh je napisao/la:Ugurat će despot Miske plavi kuverat sudijama, kao i prošlu utakmicu, kad su ih sačuvali od suspenzija na derbiju. Gazi prevarante!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.