Nije se moglo napisat , jer je direktorici skija bacena da bi se otjero Elvir prvenstveno, nakon sto je nasjela , sad je ona na redu i ostali klosari... et bas je logicno da se udari na sve njih odjednom, to nisu u mogucnosti ni jace grupe od Hz da uradeDenchiNL je napisao/la:Ovo se moglo prvi dan napisati i jos bolje imenovati sve, ne samo Elvira...nebitno nikad nije kasnoStroj1946 je napisao/la:UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na “ovaj ili onaj” način!
Zajedničkim snagama do konačnog cilja!
UPRAVA NAPOLJE!![]()
Ja cu ispostovat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- sarajevo46
- Kontakt:
Neka se nađe još jednom fino da svi vide.Stroj1946 je napisao/la:UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na “ovaj ili onaj” način!
UPRAVA NAPOLJE!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova nasa mlohava i pic.kasta ekipa ce sutra yebat kone. Yebem te zeljo.
Uprava napolje, familiju vam yebem, dug zivot i tesku vam bolest svima zelim, lopovi!
Uprava napolje, familiju vam yebem, dug zivot i tesku vam bolest svima zelim, lopovi!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nasa se pjesma ori, j*** vam zeljo mater!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- robertkosar
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:Neka se nađe još jednom fino da svi vide.Stroj1946 je napisao/la:UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na “ovaj ili onaj” način!
UPRAVA NAPOLJE!

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na “ovaj ili onaj” način!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dio uprave ima i vlasnicka prava , nece to bas ici tako lahko , znam trazimo odlazak Valentina,Sabrine al tako smo trazili i odlazak Dine i Kusturice . sta ako opet postave nekog bezveze hocemo li i njih bojkotovati ,zato kazem navijaci moraju imati jasne ciljeve .da ne bude zabune ja dajem podrsku hz i necu na tekmu.HordashBistrik je napisao/la:Pa i djeca znaju cije se ostavke traze. Pojedini su ovdje spremni hvatati se za najmanju slamcicu kako bi oprali obraz uprave.
Nikad vise nikova i likova nije izronilo kao kad su Horde sve ovo zatalasale...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li neko ima ovu sliku ali da se vidi citava tribina? Imao sam je jedan period ali je sad nigdje ne mogu naci pa ako neko ima neka postavi ovdje ili u pp.

UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na “ovaj ili onaj” način!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac lige
Vratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čataković strijelac u pobjedi nad Slovanom
Osigurao se Šemso.miky_hz je napisao/la:Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac ligeVratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesmo im ga uvalili, levati jednikengur je napisao/la:Čataković strijelac u pobjedi nad Slovanom

I opet Nemanja Andjusic gol. Dosadilo mi je svako kolo i pisati ovo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa onda nemoj pisati?miky_hz je napisao/la:I opet Nemanja Andjusic gol. Dosadilo mi je svako kolo i pisati ovo

Daj stavi nam statistiku Kuzmanovica i Andjusica. Minute, golovi i tako tomiky_hz je napisao/la:I opet Nemanja Andjusic gol. Dosadilo mi je svako kolo i pisati ovo

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kakav Mico zabio jedan gol u Mostaru i to ti ga je to.Al bitno je da ga je mladoj svojoj zabiberio dobro ,rodila mu sincinu .MCMXLVI je napisao/la:Daj stavi nam statistiku Kuzmanovica i Andjusica. Minute, golovi i tako tomiky_hz je napisao/la:I opet Nemanja Andjusic gol. Dosadilo mi je svako kolo i pisati ovo

Mico zadnje dvije sezone kad sastavi ima 4 gola u odigranih 47 utakmica,Nemanja tu statistiku ima za nekih 12-13 utakmica . Nemoze njemu Mico na crtu

+ ko mu je menadžer i koliko je plaćen....nema razloga da ne pojača Zrinjski...
https://www.transfermarkt.com/vergleich ... 550&267056MCMXLVI je napisao/la:
Daj stavi nam statistiku Kuzmanovica i Andjusica. Minute, golovi i tako to
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 apr 2018, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slobodanki kup, Mađarima titula, nama ki.ta, konama kur.čina.
2:0 sutra, Velkoski i Bekić Almir
2:0 sutra, Velkoski i Bekić Almir
FK Sarajevo