Ne bi ti bio u koži hahaahahhahahahahaDoeTz je napisao/la:Muerte je napisao/la:Kad sam nesto slicno uradio na fb, neki mi likovi iz one fan grupe od Bajerna prijetili. Slali mi poruke da ce mi hakovati profil, saznati adresu, prebiti. Igrate se sa vatrom, nisu oni dobri sa glavom ni sekunde.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- Probisvjet
- Kontakt:
Pozovi Frantu u pomoc. Prijavi ih Franti.Muerte je napisao/la:Kad sam nesto slicno uradio na fb, neki mi likovi iz one fan grupe od Bajerna prijetili. Slali mi poruke da ce mi hakovati profil, saznati adresu, prebiti. Igrate se sa vatrom, nisu oni dobri sa glavom ni sekunde.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kači te postove.coelho41 je napisao/la:Gang "PL Prepucavanja" na celu sa najzescim provokatorima na ovoj temi pobunio se jer gradjanstvo na ovom forumu previse prati INO fudbal. Stoga je pokrenuta akcija napada na teme liga petica i najvecih klubova; ja sam uspio pobrat makar 1/3 postova, pa kad dodjem kuci pokusat cu to grupisat da ekipa koja je spavala vidi kako se navijaci Zelje, Sarajeva, Slobode itd mogu skupno djelovat sa istim ciljem.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hahahaha kruh ti yebem i peh insana, ovaj forumski delirijum nije smio bit propusten.
Yebo me pas ako postoje dvije i po normalne osobe koje ovim temama ordiniraju.
P.S. Rahmet duši svim posrnulim borcima koji su se žrtvovali za dobrobit bosansko-hercegovačkog nogometa a samim tim i dobrobit BH građanstva.El Fatiha.

Yebo me pas ako postoje dvije i po normalne osobe koje ovim temama ordiniraju.

P.S. Rahmet duši svim posrnulim borcima koji su se žrtvovali za dobrobit bosansko-hercegovačkog nogometa a samim tim i dobrobit BH građanstva.El Fatiha.
- Ljiljani87
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:El fatiha.
I ne reci za one koji na Ajzeinom putu izgidose (popise ban)mrtvi su,ne....oni su zivi (pod drugim nicovima)ali mi to neznamo .

Sta je ovo ljudi,treba prebrojavanje ovih sto su izbjegli zlu sudbinu
Kataklizma na forumu

Kataklizma na forumu

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- Probisvjet
- Kontakt:
Imena prijatelju, imena! Ko je yebo hitlera? Ne mos samo tako optuziti postene i korektne forumase. Za to se ide u Banovice.Marvin je napisao/la:Prijatelju,ako je smijesno i zabavno ovo sto ovi kinderi rade onda ja zivim ispod kamena. Biti trol na neki simpa nacin je extra,narocito kada grupica pametnih likova uhvati u masinu nekoga,onako cisto da se raja nasmije. Treba imati dovoljno sive mase i trolati na ivici bana,ono taman da zezas a ne pretjerujes. Medjutim otici na temu navijaca Bayerna i napisati "**** vam hitler mater" i grupno se cerekati je ispod svakog nivoa.Probisvjet je napisao/la:Prijatelju, koliko poznajem ove sa teme ti si RECIKLIRAN! kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaMarvin je napisao/la:U cemu je fazon ponasati se kao huligan iz americkih teen filmova i prizeljkivati ban? Nemate pametnijeg posla u 2:20 ujutro?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dajte te skrinšate, da vidim cirkus.
I ja naš'o kad ću bit AFK. Pozdrav za palu PL braću! 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo nekih postova što sam ja uspio probrat sa sinoćne akcije, za svu ekipu što nije vidjela, neka oni budu znak sjećanja na pale borce i opomena sljedećim generacijama šta da se NE radi na forumu...nisam imenovao ljude koji su pisali ali tu su bili: PipiDugaCarapa, MuhamedTM, DoeTz, samirrr, MortemHZ, Besic, Francesco Totti, Joker90, Rinuka, Wobly92, pinoglavi itd, halalite ako sam koga zaboravio, nemam skrinšatova potrpo sam u spojler snaćićete se već.
- jeremymajstor
- Kontakt:
Sine, ovo je fotosop.Marsal je napisao/la:SamoTravnik je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
I onda kažu Zeničani ne vole Sarajevo a stolice im doniramo.
Je li to Muhoni zaginuo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tristan
- Kontakt:
Samo vas posmatramo.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Evolution87
- Kontakt:
Heller, Ajzea, Muha. Koji brat nas je jos napustio? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- amazon
- Kontakt:
Vala neka su..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Moderator
- Kontakt:
Psst. Bit ce neko na tajnom zadatku.dzelllo je napisao/la:Ima li nas dovoljno za vcrs?

Nema nas ni za remijadzelllo je napisao/la:Ima li nas dovoljno za vcrs?

Cocaine je napisao/la:Nema nas ni za remijadzelllo je napisao/la:Ima li nas dovoljno za vcrs?![]()
eno i krmka raniše danas

Sad ce Beduin,Solina,jos par hordi i kospicara i ima nas dovoljno za novu invaziju
lezVe do bagro
Treba sutra napast kladionicu oko 17h kad oni luzeri budu nervozni nakon izgubljene markice koju su stavili na 16 parova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.