AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

memaga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la memaga » 14 maj 2025, 23:06

b00t je napisao/la:
14 maj 2025, 23:05
Pored toliko trenera sto smo mogli dovesti,mi ovog idiota dovedemo ? Dodje Djed Ranieri u Romu,preporodi je..Dodje onaj u Napoli,eno ih ganjaju se za titulu... Sta smo mi ? Kurcina obicna
Nemoj tako, on je dobar trener, ovajao je dosta toga, samo mu treba vremena, dosao je u nevakat....malo sabura biti ce to sve dobro....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 maj 2025, 23:08

Uze Calabrija kup, ispred ociju Sergia, e sta ti je rec, pa ti opet tjeraj po svom :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 14 maj 2025, 23:11

ne znam samo na osnovu cega ona grafika postavlja fofanu kao glavnog kandidata za motm tamo negdje u 80'. covjek se pogubio, cak i jedan od najgorih na terenu. a i generalno je dno dna u drugoj polovini sezone

nabijem sve na **** koji na dresu ne nose maignan

i reijnders ko najveca pic.ka usao u mec a kao treba ti uz pulisica biti najbolji adut naprijed

80% ekipe mentalni patuljci ukljucujuci i sergia koji svaku tekmu jedva ceka da ubaci krsa felixa pa da napokon dobije erekciju
Unico amore sei!
❤️🖤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 14 maj 2025, 23:13

Ne mogu da vjerujem sta pisem ali drago mi da nisu osvojili veceras.
Zamazali bi oci, gurnuli pod tepih probleme i kurcili se kako su uzeli dva trofeja. Makar nece kapnuti u dzep koji euro nasem megavlasniku.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 14 maj 2025, 23:15

Jbo ovo... Na .!. vlasnika,Ibrahimovica i skupinu...
slika

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 14 maj 2025, 23:15

koraj je napisao/la:
14 maj 2025, 23:13
Ne mogu da vjerujem sta pisem ali drago mi da nisu osvojili veceras.
Zamazali bi oci, gurnuli pod tepih probleme i kurcili se kako su uzeli dva trofeja. Makar nece kapnuti u dzep koji euro nasem megavlasniku.
Odlican post....da dan hoce svanuti da nas neki normalan vlasnik kupi...Amin

realniTakticar
Kontakt:

Post Postao/la realniTakticar » 14 maj 2025, 23:40

Neko ko je neutralan i ko ne navija ni za jedan klub moram reci da osim sanse Jovica koja je dosla kao plod greske Bologne, Milan nije napravio ni jednu pravu priliku. U drugom poluvremenu nakon pogotka Bologne, ajd sto nisu stvorili neku sansu nego su vise puta vratili loptu svom golmanu nego uputili pas prema naprijed.

Sergio Concencao nije los trener ali mislim da nije kompatibilan sa ovim klubom, ovim igracima i ovom vlasnickom strukturom. Dosao je u trenutku kada je Milan bio u rasulu i nakon osvojenog superkupa (vise sretno nego spretno) desi se ponovni pad utakmicama protiv Dinama kada je izgubio top 8, zatim ispadanjem od Feynorda i na kraju kao slag na tortu gubi finale kupa od Bologne. Sve su to ekipe igracki mnogo slabije od Milana i kada se podvuce crta jasno je da Concencao nije ispunio ocekivanja uprkos svim okolnostima.

S druge strane, cestitke Bologni i Italianu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 maj 2025, 08:00

realniTakticar je napisao/la:
14 maj 2025, 23:40
Neko ko je neutralan i ko ne navija ni za jedan klub moram reci da osim sanse Jovica koja je dosla kao plod greske Bologne, Milan nije napravio ni jednu pravu priliku. U drugom poluvremenu nakon pogotka Bologne, ajd sto nisu stvorili neku sansu nego su vise puta vratili loptu svom golmanu nego uputili pas prema naprijed.

Sergio Concencao nije los trener ali mislim da nije kompatibilan sa ovim klubom, ovim igracima i ovom vlasnickom strukturom. Dosao je u trenutku kada je Milan bio u rasulu i nakon osvojenog superkupa (vise sretno nego spretno) desi se ponovni pad utakmicama protiv Dinama kada je izgubio top 8, zatim ispadanjem od Feynorda i na kraju kao slag na tortu gubi finale kupa od Bologne. Sve su to ekipe igracki mnogo slabije od Milana i kada se podvuce crta jasno je da Concencao nije ispunio ocekivanja uprkos svim okolnostima.

S druge strane, cestitke Bologni i Italianu.
POTPIS
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 maj 2025, 08:26

Slika i prilika čitave sezone. Za 90 min u finalu kupa protiv Bologne samo jedna kakva-takva prilika. Aferim!

Na stranu i to, ali onakva pogubljenost igrača na presign igrača Bologne, nemogućnost iznošenja lopte, smušenost.

Milanova igra se svodi nabij dugu loptu Leau ili Pulišiću pa ako šta urade dobro i jest. Nemaš igrača u ekipi koji zna stati na loptu, odigrati kratka dva-tri pasa, povezati redove. Baš frustrirajuće djeluje, još će stručnjaci prodati i Reijendersa :tokralju:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 maj 2025, 08:31

Trenutak tekme je kad kamera pokaziva igraca na klupi Bologne, koji nema mjesta u prvom timu, a Milanu je bio kapiten. Pametnom dosta.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 maj 2025, 10:59

I taj isti lik je 30 puta bolji igrač od ovih debila koje su doveli na njegovo mjesto.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 maj 2025, 11:30

Uh kakva notorna glupost, uh Boze kakvu glupost necu procitat...napises jedan post kako treba onda opet gluposti valjas.....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 maj 2025, 13:53

Da, vrhunac ovog cirkusa bi bio da prodaju Reijndersa, taman da mi maksimalno ogade sve ovo što su napravili od kluba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 maj 2025, 14:19

Mislim da su svi nasi igraci na izlogu, svi su na prodaju, samo dobra ponuda i to je to....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 maj 2025, 15:14

Kad su otjerali Paola, pa i Sandra, Tidzo nek se pocne pakovat, nece biti nikakvo cudo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 maj 2025, 15:21

memaga je napisao/la:
15 maj 2025, 14:19
Mislim da su svi nasi igraci na izlogu, svi su na prodaju, samo dobra ponuda i to je to....
Ne samo da su na izlogu nego se i sami nude :mrgreen::
slika
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 15 maj 2025, 16:52

milanist je napisao/la:
14 maj 2025, 23:08
Uze Calabrija kup, ispred ociju Sergia, e sta ti je rec, pa ti opet tjeraj po svom :D
Selam za mister Sergia 😎 :mrgreen:

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 15 maj 2025, 23:21

Sergio: Ko mi je ukrao cigaru? 😂🤣

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 15 maj 2025, 23:31

OVa ekipa je protiv Reala, Intera, Juventusa, pokazala da zna igrat, da znaju kako tece fudbal. Ali nazalost odma zatim se izgube. Niti je Fonseca niti Sergio nisu uspijeli da unesu ideju u vezni red Milana. Da nije bilo Pirla, Ringhia i Seedorfa, nikad Kaka, Sheva i Pippo nebi postali ono sto su bili. Svaka momcad se gradi iz veznog reda. Ta 3-4 igraca su zaduzeni da spoje odbranu i napad, da smire igru kad treba i da kreiraju igru. Ako njih nemas, dzaba ti Mbappe u napadu.
Eh ovo nama fali vec godinama. Vec pocev od Piolija pa do sada sve se koncentrise na Theo-Leao. Umjesto da se radilo samo na veznom redu a ovi nek budu oslobodeni pritiska. Fofana zna igrat, pokazao je to, mislim i da Cek to zna, a sigurno i Bondo, samo nemaju koga da im to objasni, vec im se kaze pogresno i dobijes ono sto imas na terenu. Zato i ne mozemo da stvorimo igraca sem ako je stvarno talenat.
Nadao sam se misteru, mislio sam da zna sta radi jer je krenuo pravit cistku, ali sam shvatio da je covjek pogubljen. Kad tebe Dinamo izbaci iz Ch. Lige, sve je meni jasno. A narocito silno guranje Felixa.

Nisam placen da razmatram ko nam treba doci kao trener, trazili smo Mottu pa eto kako zavrsi u Juventusu. Jedino De Zerbi u MArseillu i Conte u Napoli su pokazali da su pravi strucnjaci. Al ko ti ga zna bili uspijeli kod nas. Zato prepustam to upravi koja je i sama zivi propast. U pravu je Boban sto ih spominje i kaze da ti ljudi nemaju pojma o fudbalu. Mislim, cim ti otjeras Maldinija, sve ti je jasno.

Ohladio sam se od ovog kluba, neka im je sretno slijedece dvije tekme, a onda se vidimo u septembru. Volio bi da ne idemo u Europu jer mi se ne gledaju tekme cetvrtkom, a sigurno necu gledat ove debile.
Theo nek slobodno ide, Tidzo potpuno razumijem ako ode jer tip je da ganja pehar Ch. Lige a ne Super kup Italije, Leao takoder ako nesto zeli u karijeri vrijeme mu je da ide. Jer ovaj klub nije za velike stvari, vec za propast (samo pogledaj da 3 godine pricaju o nekom stadionu, a na danasnji dan nemaju nista konkretno).

Buona notte rossoneri

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.