Vidiš da ne znaš čitati, niko ne svaljuje na Husrefa, ali za loše rezultate u svijetu je uvijek i isključivo kriv trener. Ali to ne znači da se trener treba mijenjati svaka dva mjeseca, ali mora snositi odgovornost što se tiče igre i rezultata. A ako se trener ne slaže s onim što mu nameće Uprava, onda stavi rez, jer ako je iko imao i ima podršku navijača onda je to Husref. Navijači pisu neka pisma, postavljaju pitanja, umjesto na pressu da novinar pita konkretno pitanje, ali ne, toga nema. Kad je neki stručnjak novinarski analizirao utakmicu, nikad. Sve je truhlo u državi Danskoj. I ti se uhvatio Elvira k'o pjan plota, briga me za Elvira, on je bivši, zbog čega je on sad bitan. Neko je spomenuo da ima dokaze protiv njega crno na bijelo i to se prijavi u policiju, ali Sarajevo će biti, sve drugo će proći.Inijesta je napisao/la:Elvire predji sad malo na drugu stranu, navijaj za komsije bar pola god, siguran sam da bi ih na iste ove grane doveo ko i FKSsarajevo071 je napisao/la:Nije mi jasno zašto se još polemiše o bojkotu sjevera kad su jasno HZ napisale prije nekoliko dana da će bojkotovati derbi sve dok ELvir ne ode. Elvir je otišao, bojkota više nema. Pročitajte još jednom njihovo saopćenje!! Elvir je bio jedini zahtjev, drugih nema!
I je li Valentin jasno rekao da neće otići, da o njegovom odlasku ne odlučuju navijači, nego isključivo Tan, apsolutno ista stvar je i sa Sabrinom. Ja koliko vidim, posljednja tri, četiri odlaska su odlasci ljudi, koji su iz Sarajeva i navijali su za taj klub i prije dolaska na pozicije i kad se prelije čaša, zašto i ostati dalje tu, trpiti razne prijetnje, gledati kako se klub srozava, a nemate nikakvog utjecaja da nešto promijenite na bolje. I Sabrina i Valentin mogli su koristiti vjerovatno klubu, ali na drugim pozicijama, s fudbalom nemaju dodirnih tačaka.
Je li stvarno mislite da je Uprava birala igrače ili je to radio Stručni štab.Nešto ne vjerujem da ste toliko naivni.
Je li igrači sami biraju ko će biti u prvih 11, a ko na klupi ili to radi trener. Je li igrač koji je došao i potpisao ugovor kriv ili su krivi oni koji su ga doveli.Stavi ga da igra i onda mu on psuje mater i vrijedja ga, a sam ga stavio u igru. I na kraju krajeva, koji to igrač ne voli biti junak utakmice, ali ako nema te kvalitete, opet on nije kriv nego onaj koji ga je doveo. Sarić je bio najbolji igrač lige, a zašto sada nije. Zato što je ljut, jer je trebao otići u martu, klub bi nešto i zaradio, doveo se i Crepulja kao dio te kombinacije i na kraju ga ne pusti, ali ga zato stavlja u igru.
Možda vama mogu vrijeđati inteligenciju, ali meni ne.
I na kraju krajeva, nebitno je odakle i ko su ljudi koji vode klub, ako znaju raditi svoj posao za dobrobit i prosperitet kluba.
Vrijedjate vi ljudima inteligenciju, znamo mi da Husref ima gresaka al ovo tvoje Zipovo i ostaloh uhljeba pokusavanje svalit krivicu na njeg cijelu ne prolazi i nece proci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ako zijanimo od gurbeta Husrefu ne treba dati otkaz nego ga isutati nogama iz kluba i njegovu demagosku strukubelosevic23 je napisao/la:Ima li iko od tih novinarcica na pressu da saspu husrefu koje pitanje u brk ili je to sve vec prije rezirano i ona glupa pitanja na koja svi znamo odgovor iz godine u godinu...

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sofranac fasovao upalu pluca,kako je ovaj frajer ljekarski prosao covjek se razboli poslije svakog treninga sunce ti drago 
Na sta ce liciti nasa ekipa u nedelju bog ti dao,ostali na jednom stoperu i na jednom beku

Na sta ce liciti nasa ekipa u nedelju bog ti dao,ostali na jednom stoperu i na jednom beku

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Srecom puni smo polivalentnih igraca,tako da to nama nece biti nikakav problemmiky_hz je napisao/la:Sofranac fasovao upalu pluca,kako je ovaj frajer ljekarski prosao covjek se razboli poslije svakog treninga sunce ti drago

Ko je rek'o da je elvir otiso? Gdje je od kluba pismeno kao sto je bilo za Hujica? Oni kontejneri što su napravili sve ukupno ne vrijede 50k KM, ja ne znam kako su onoliki račun napravili, baš nas handre al BAAAAAŠ! Muka mi je od svega
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- robertkosar
- Kontakt:
Kakve smo to igrace doveli Sofra, crijep , parmak takva nam je i igra. Petkom se struka razbacuje izjavama sa igracima na presici. U ponedjeljak kad izgube sakriju se u misije rupe i niko nema obraza da se obrati navijacima jer su ispucali sve price koje su imali da opravdaju poraz i losu igru. 

Kako mislis pismeno? Ima na zvanicnoj stranici kluba.ledesma je napisao/la:Ko je rek'o da je elvir otiso? Gdje je od kluba pismeno kao sto je bilo za Hujica?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/velkoski-s ... eca/273748. Izgubimo li u subotu ovog uhljupa i manekena cu ja osobno naci na carsiji da mu zalijepim samarcinu i nogu u dupe kretensko

ne u subotu nego u nedjelju se igra derbirobertkosar je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/velkoski-s ... eca/273748. Izgubimo li u subotu ovog uhljupa i manekena cu ja osobno naci na carsiji da mu zalijepim samarcinu i nogu u dupe kretensko![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- robertkosar
- Kontakt:
AHA. OK !!! Hvala lijepo na infubenko21 je napisao/la:ne u subotu nego u nedjelju se igra derbirobertkosar je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/velkoski-s ... eca/273748. Izgubimo li u subotu ovog uhljupa i manekena cu ja osobno naci na carsiji da mu zalijepim samarcinu i nogu u dupe kretensko![]()

A đe kume, ja nisam to pronašao, evo gled'o sam opet.. haman sam coravmiky_hz je napisao/la:Kako mislis pismeno? Ima na zvanicnoj stranici kluba.ledesma je napisao/la:Ko je rek'o da je elvir otiso? Gdje je od kluba pismeno kao sto je bilo za Hujica?
Pronaš'o! hahahahaha
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 13 apr 2018, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ledesma je napisao/la:A đe kume, ja nisam to pronašao, evo gled'o sam opet.. haman sam coravmiky_hz je napisao/la:Kako mislis pismeno? Ima na zvanicnoj stranici kluba.ledesma je napisao/la:Ko je rek'o da je elvir otiso? Gdje je od kluba pismeno kao sto je bilo za Hujica?
-
- Kontakt:
Pavlović, Šabanović, Mujakić, Adukor, Bekić, Sarić, Crepulja, Rahmanović, Halilović, Kuzmanović i Velkoski.Ovaj sastav bi mogao početi.
@sarajevo071 ko je kriv za pad Čelsija ove sezone, nakon osvojene titule? Da li Konte koji je osvojio titulu sa desetog mjesta, il uprava koja mu je Kostu zamijenila Moratom i Matića Bakajokom?
Ko je kod nas prodao Sadikua, Hadžića, Mihojevića? Ko je umjesto Obradovića doveo Altiparmakovskog, ko je Dulju zamijenio bokserom Rahmanovićem? Nije valjao Čala, sad evo ne valja Husref. Ne kažem da je zlatan, i meni je pun qrac njegovog slijeganja ramenima, al na listi za odstrel je zadnji, zadnja njegova glava treba da leti.
Ko je kod nas prodao Sadikua, Hadžića, Mihojevića? Ko je umjesto Obradovića doveo Altiparmakovskog, ko je Dulju zamijenio bokserom Rahmanovićem? Nije valjao Čala, sad evo ne valja Husref. Ne kažem da je zlatan, i meni je pun qrac njegovog slijeganja ramenima, al na listi za odstrel je zadnji, zadnja njegova glava treba da leti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@sarajevo 071 Kenane je.bo te Kantardzic usta,**** ti maloprodaju svojih cvika.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:@sarajevo 071 Kenane je.bo te Kantardzic usta,**** ti maloprodaju svojih cvika.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imamo adukora?miky_hz je napisao/la:Sofranac fasovao upalu pluca,kako je ovaj frajer ljekarski prosao covjek se razboli poslije svakog treninga sunce ti drago

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma on je zadnji vezni... al tih polivalentnih imamo 20ak.Zagor je napisao/la:Imamo adukora?miky_hz je napisao/la:Sofranac fasovao upalu pluca,kako je ovaj frajer ljekarski prosao covjek se razboli poslije svakog treninga sunce ti drago

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
I ja bih bio za Musemica da se nije sageo upravi da ga guzena . Sam je kriv za dovodjenje igraca a za sutnju je nagradjen ugovorom na jos jednu godinu. Ja se nebi sageo upravi za dozivotni ugovor i sam sebi fakticki pljunuo u lice sto se tice pojacanja i rada uprave. Hajde navedi mi jednu izjavu za Husrefovog mandata da se pozalio na rad uprave i na transfer igraca i da je uperio prstom na bilo kog od rukovodstva a i corav vidi da su dovedeni igraci taldjije od menadzer. Hajde demantuj meskoroalen je napisao/la:@sarajevo071 ko je kriv za pad Čelsija ove sezone, nakon osvojene titule? Da li Konte koji je osvojio titulu sa desetog mjesta, il uprava koja mu je Kostu zamijenila Moratom i Matića Bakajokom?

Ja se nadam da ce ulozit u igracki kadar ili u infrastrukturu. Inace ih treba hebat.Evander je napisao/la:I sta ces imati od tih para?Vratnik10 je napisao/la:Bas tako, sve ostale rasprave oko izac ili ne izac u Evropu su bezveze. Potrudit se da dobijemo Zeljkana aBd u nedelju a onda se okrenut upravi.muhamedhulk je napisao/la:Ja sam za Klub bio i u Mostaru a vala i na derbiju. Ja mogu bojkotirati Klub tako sto necu ici na utakmicu ali nikad ne mogu pozeljeti da mi Klub gubi. Da smo nfl pa hajde, vidis ne mozes do sb i onda guras za sto bolji pik. Ali ovako, kad izlazak u Evropu donosi oko 1 mil KM u budzet. Nema sanse.
Govorite da je bitan skor protiv malih a dok se mi 'tucemo' lazni lagano osvajaju titule. Ne treba nikome pustati i tacka! Bitan je i derbi, bitan je i uski, lazni...Kako je to fino Janjos prosle sezone uradio.
Hoce li se uloziti u igracki kadar ili u infrastrukturu?
Hoce isto kao i do sad.
Likovali ste kad su se u januaru prodali mladi igraci, pare od Cimirota...
Gdje su?
Taj eventualni izlazak u Europu samo bi im bio alibi kako su imali "uspjesnu sezonu".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.