FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 12 apr 2018, 17:23

High je napisao/la:
kengur je napisao/la:
High je napisao/la:Nebitno je da li je ona kurtizana ili nije. U te etičke principe ne trebamo ulaziti. Ona nije sposobna za ovaj posao, pogotovo u ovom klubu i to je sve što nas treba zanimati. A što se nas tiče, može se prodavati i kandžijati svake večeri.
Slazem se ako se radi o bilo kojoj poziciji osim direktorske. Za tu poziciju je potrebno i da osim sposobnosti osoba ima i renome i respekt sportske zajednice. Plazenje jezika i zongliranje sa flasom nisu u opisu POZELJNIH osobina ni renomea. O njenoj primitivnosti da se i ne govori. I nemojte o modernim vremenima, FB, insta i ostalome. Ovdje se radi o karakternim osobinama koje je ona vec iskazala vodeci klub u propast.
To sa jezikom i ostalim praštalo se Selimoviću. Valjda je tad bio muškarčina?
Nikad. To sto neko obuce odijelo ne cini ga pismenim ni greskom. Sta hoces da kazes da sam ja misogynist ? Meni je licno bilo drago kad sam cuo da ce zenska osoba voditi klub, sve dok je nisam cuo kako prica i kako se ponasa. Onda vidis kako radi i mutlja i onda ti se smrkne. Usput je cinjenica da je kod nas kriterij ponasanja zenskih na visem nivou od muskih. Zensko na ulici sa cigarom nece izazvati iste komentare kao da je frajer u pitanju. Plus kako ga je sisoje ispreskakao a on ni da pisne - to nije muskarcina definitivno.

Recimo Kodro je malo mekan ali dingospo a za sportskog direktora idealan. O takvima govorim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2018, 17:58

High je napisao/la:Nebitno je da li je ona kurtizana ili nije. U te etičke principe ne trebamo ulaziti. Ona nije sposobna za ovaj posao, pogotovo u ovom klubu i to je sve što nas treba zanimati. A što se nas tiče, može se prodavati i kandžijati svake večeri.
Bravo za post. Ona mora otici jer NE ZNA raditi svoj posao. Vidjet cemo za 13 dana ko ce nam doci i kako ce se to reorganizovati. Predstavnici Tana ce isto tako doci, nakon dugo dugo vremena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2018, 18:00

haris004 je napisao/la:
Detalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.

"U novom sazivu Upravnog odbora kluba želimo imati ljude iz naše države, koji dolaze iz svijeta biznisa, koji su istinski navijači kluba i sa mnogima smo razgovarali u proteklom periodu.
Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti Kantandžić :crazy:
smanjio se broj zaposlenih u upravi jednom reorganizacijom da se brže donose odluke, pa će sada povećati broj direktora i promjenit naziv toga...drugom reorganizacijom, šta si uradio? hajd otišo Kantardžić ali će nastavit preko drugih, otišo i Hujić, a kakvi će biti ti novi? taraba opet za godinu...najveća zamjerka Sabrini je što se slikala dok je cugala dok je bila mlađa i igrala fudbal i kako priča, a Valentinu eto što nije u zemlji i onda što je uletio Repuhu sa švabom u svlačionicu(što je pomalo SF ali ako je istina žao mi je što mu nije sa obje noge klizeći uletio), jer garant smo bili na prvom mjestu sa Propuhom pa je to bilo neopravdano?? Selimovićev portal(sc-sport) idalje prenosi sve vijesti iz kluba pa i ove tuta grupe(što nije nijedan drugi portal)..dakle i on je još prisutan dobro...mislim da je lakše Sabrinu sklonit nego Valentina ali koga će dovesti umjesto nje je pitanje veliko ako to bude neki njegov Malezijac, to je tek patnja dok se njemu objasni sve ugasit će nas rezultatski....ja ovde ne vidim rješenje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 apr 2018, 18:30

možda ne bi bilo loše saznati vrijeme i lokaciju skupštine pa otići tamo napraviti neki pritisak tjn

VVVBK

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 apr 2018, 19:10

DenchiNL je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Detalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.

"U novom sazivu Upravnog odbora kluba želimo imati ljude iz naše države, koji dolaze iz svijeta biznisa, koji su istinski navijači kluba i sa mnogima smo razgovarali u proteklom periodu.
Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti Kantandžić :crazy:
smanjio se broj zaposlenih u upravi jednom reorganizacijom da se brže donose odluke, pa će sada povećati broj direktora i promjenit naziv toga...drugom reorganizacijom, šta si uradio? hajd otišo Kantardžić ali će nastavit preko drugih, otišo i Hujić, a kakvi će biti ti novi? taraba opet za godinu...najveća zamjerka Sabrini je što se slikala dok je cugala dok je bila mlađa i igrala fudbal i kako priča, a Valentinu eto što nije u zemlji i onda što je uletio Repuhu sa švabom u svlačionicu(što je pomalo SF ali ako je istina žao mi je što mu nije sa obje noge klizeći uletio), jer garant smo bili na prvom mjestu sa Propuhom pa je to bilo neopravdano?? Selimovićev portal(sc-sport) idalje prenosi sve vijesti iz kluba pa i ove tuta grupe(što nije nijedan drugi portal)..dakle i on je još prisutan dobro...mislim da je lakše Sabrinu sklonit nego Valentina ali koga će dovesti umjesto nje je pitanje veliko ako to bude neki njegov Malezijac, to je tek patnja dok se njemu objasni sve ugasit će nas rezultatski....ja ovde ne vidim rješenje...
Pogled na tabelu ti je dovoljan pokazatelj da su klubu potrebne promjene, i to ponajviše u sportskom segmentu.
Mi na poziciji operativca imamo Sabrinu koja je često van zemlje, nema nikakve konekcije u svijetu sporta, nema nikakvo iskustvo a njen seljački karakter i mentalitet su šlag na kraju. Najveći klub u jednoj državi ne može imati takvu osobu na odgovornoj funkciji. Imala je priliku da pokaže da vrijedi nešto, ona to nije uspjela. Glavna referenca za obavljanje trenutnog posla je što poznaje engleski i što jedina komunicira sa Tanom. Ponavljam, da žena obavlja dobro posao najmanje bi se o njoj govorilo, ali pogled na tabelu ti je dovoljan pokazatelj svega.
Ilijevski je biznismen koji Sarajevu ne pridaje nikakav značaj. Njegova firma je sponzor našem rivalu, nije u državi uopšte i ne obavlja ni djelić posla kojeg bi predsjednik trebao obavljati. On bi trebao tražiti sponzore, uspostavljati veze sa nekim većim klubovima i slične stvari. Čovjek doslovno ništa ne radi a na takvoj je poziciji.
Klubu trebaju reforme. Ako ne znaju raditi svoj posao trebaju pustiti da radi neko ko zna. Ne mogu u klubu biti ljudi koji nisu u državi. Kakva brzina donošenja odluka. Oni sastanka nemaju u toku 6 mjeseci. Odluke koje su donosili su užasne i tiču se svakog dijela kolektiva.
Možda i neki dio svega dobro funkcioniše ali sve je to obavijeno velom tajne. Ko sekta kakva.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2018, 19:21

Što su se zadali oko marketigna za ovu utakmicu, za razliku od ostalih ccc. Samo ispoštovati BOJKOT do kraja. :)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2018, 19:26

Vratnik10 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ja sam za Klub bio i u Mostaru a vala i na derbiju. Ja mogu bojkotirati Klub tako sto necu ici na utakmicu ali nikad ne mogu pozeljeti da mi Klub gubi. Da smo nfl pa hajde, vidis ne mozes do sb i onda guras za sto bolji pik. Ali ovako, kad izlazak u Evropu donosi oko 1 mil KM u budzet. Nema sanse.
Govorite da je bitan skor protiv malih a dok se mi 'tucemo' lazni lagano osvajaju titule. Ne treba nikome pustati i tacka! Bitan je i derbi, bitan je i uski, lazni...Kako je to fino Janjos prosle sezone uradio.
Bas tako, sve ostale rasprave oko izac ili ne izac u Evropu su bezveze. Potrudit se da dobijemo Zeljkana aBd u nedelju a onda se okrenut upravi.
I sta ces imati od tih para?
Hoce li se uloziti u igracki kadar ili u infrastrukturu?
Hoce isto kao i do sad.
Likovali ste kad su se u januaru prodali mladi igraci, pare od Cimirota...
Gdje su?

Taj eventualni izlazak u Europu samo bi im bio alibi kako su imali "uspjesnu sezonu".
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 apr 2018, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2018, 19:28

haris004 je napisao/la:
Pogled na tabelu ti je dovoljan pokazatelj da su klubu potrebne promjene, i to ponajviše u sportskom segmentu.
Mi na poziciji operativca imamo Sabrinu koja je često van zemlje, nema nikakve konekcije u svijetu sporta, nema nikakvo iskustvo a njen seljački karakter i mentalitet su šlag na kraju. Najveći klub u jednoj državi ne može imati takvu osobu na odgovornoj funkciji. Imala je priliku da pokaže da vrijedi nešto, ona to nije uspjela. Glavna referenca za obavljanje trenutnog posla je što poznaje engleski i što jedina komunicira sa Tanom. Ponavljam, da žena obavlja dobro posao najmanje bi se o njoj govorilo, ali pogled na tabelu ti je dovoljan pokazatelj svega.
Ilijevski je biznismen koji Sarajevu ne pridaje nikakav značaj. Njegova firma je sponzor našem rivalu, nije u državi uopšte i ne obavlja ni djelić posla kojeg bi predsjednik trebao obavljati. On bi trebao tražiti sponzore, uspostavljati veze sa nekim većim klubovima i slične stvari. Čovjek doslovno ništa ne radi a na takvoj je poziciji.
Klubu trebaju reforme. Ako ne znaju raditi svoj posao trebaju pustiti da radi neko ko zna. Ne mogu u klubu biti ljudi koji nisu u državi. Kakva brzina donošenja odluka. Oni sastanka nemaju u toku 6 mjeseci. Odluke koje su donosili su užasne i tiču se svakog dijela kolektiva.
Možda i neki dio svega dobro funkcioniše ali sve je to obavijeno velom tajne. Ko sekta kakva.
hare, znači već znam da ću opet biti "branitelj uprave" ali ja to ne vidim tako...
slažem se da je sportski segment u lošem stanju bolno očigledno, i isto tako da je ona nepodobna za taj posao, ali ako je uporediš sa ostalim direktorima klubova lige nit je najgora nit je glupa i neobrazovana čak naprotiv, ja kažem ako skloniš nju šta ako dođe neki tanov blećak koji je samo pijun i crtica na platnom spisku, tad je još gora situacija?
Messer više nije sponzor konama , može se i provjeriti...bila jeste i glupo što to nije sam skontao...znači bez da te ubjeđujem odi i proguglaj obaveze "chairman of the board of directors duties" i vidjećeš da to o čemu govoriš jednostavno nisu njegove obaveze nego Sabrinine...dakle frajer radi bukvalno zašta su ga postavili i pored toga radi za svoju firmu regularno...ja tu ne vidim problem a i da ga se otjera njegove obaveze može preuzet bilo ko od Tanovih...recimo da ih sklonimo oboje sutra, koga je vjerovatnije da će Tan postaviti? nekog ko će ga slušat slijepo ili nekog koga ne zna ali misli da je dobar biznismen ili da voli Sarajevo? mislim da je i tu sve jasno...

idealno bi tu trebao neki autoritet na sportskom segmentu tipa Kodro ili slično kojeg ljudi poštuju pojavom i koji bi mogao predstavljati klub dostojanstveno, ali teško bi takav neko prihvatio rad pod ovim uslovima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 12 apr 2018, 20:22

Neka navija ko za koga hoće pa i za malog Želju u određenim utakmicama, baš me briga to je njegov izbor, ali ja nisam nikada
niti ću, pa kad bi ispali iz lige ili kao što Tobe reče navijaću za manji entitet ali za njih ne. To je tako, sasvim normalno...
S druge strane, čitam i ibretim se, u Evropi bi navijali za taj miliončić, odnosno već sad navijamo da izborimo Evropu jer bi kao
u klupsku kasu leglo nekih milion -nečega, nemam pojma jel maraka ili eura, nije ni važno, al eto pare su u pitanju...
Hehe, navijamo za ebeni milion a vlasnik nam šatro nakav milijarder... Nema veze što će nas ponovo poniziti i dodatno narušiti
ugled neka ispodprosječna ekipa, tipa one moldavske Zarie ili Valete sa Malte...
Iako to nije u mom stilu ipak ću ovaj put napraviti iznimku pa ću biti malo prost, izvinite ali moram:
Nabijem ja na k.urac i Tana i Valentina i Sabrinu i sve ove neznalice koje sabotiraju naš klub. Mamicu vam vašu jalijašku...
Nećete još dugo budite sigurni!!!

..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 apr 2018, 20:31

@DenchiNL Ne možeš je branit sa tim da nije najgora. Najveći klub u državi koji treba imat najviše ambicije su srozali do tog prosjeka 101 lige na svijetu. Ja se ne mogu sa tim pomirit. Sumnjam da je finansijska situacija tako loša da se ne može napraviti ekipa koja će uzimati ekipe sa graničnih prelaza i mjesnih zajednica.
Klub smo istina prodali, ali sumnjam da bi nama Tan slao svoje ljude na baš sve odgovorne pozicije. Ova ideja koju je Kusturica predlagao mi ima smisla, sastavit domaći tim stručnjaka za upravni odbor, dok bi Tanovi ljudi bili u nadzornom odboru. Sabrina, Ihtijarević, Kantandžić i slični nisu za tih pozicija, dokazali su se. Pare su izvlačili iz kluba maksimalno, ugrađivali se u ugovore, ovo sa Sarićem je samo mali dio svega što rade a pogled na tabelu u zadnjih par godina sve govori. To mora bolje. Osim toga na svaki segmenat poslovanja kluba imamo primjedbe, to nije slučajnost.
Sad tačno koga oni imaju u planu to ne znam, dokazali su da imaju godi i od Dine, Ibrakovića i Kusturice ali to ne znači da bi njih trebali vratit. Promjene se moraju desit uglavnom. Oni su nesposobni da nešto bolje naprave. To smo valjda uvidjeli. Moraju imati neku kaznu za to u vidu otkaza.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 12 apr 2018, 20:35

Ekipa koja igra kvalifikacije evropskih takmicenja je privlacnija potencijalnim "kvalitetnijim" igracima, ja volim FK Sarajevo, za njega navijam, zbog njega i nekoliko otkaza, ni za kakvu upravu, igrace, trenere ne navijam nit sam nesto pretjerano emotivno vezan, prolazna stanica. Zato bih volio da igramo evropu, imali smo i gorih uprava pa se prizeljkivala evropa, uzet sad gurbete s Bozijom pomoci i nekako se potuc sa listicon za to trece mjesto, a upravi ce se stat u kraj !
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 apr 2018, 20:56

Ja tacno ni sam ne znam sta bih volio da se desi. Da odemo u Evropu ili da ne odemo. Toliko su mi se pokenjali zadnje 3god da uopste ni ne razmisljam sta ce se na kraju desiti. Kontam sta moze i mora da se desi da bih me totalno ohladili. Jedino da me hercika prekine od njih pa da odem na onaj svijet.
Za kraj moram jos jednom da se vratim na kamp. Kako mogu da se radujem necemu sto naprave kad znamo svi kako je to trebalo da bude. Ja ti dao pare da mi napravis Vilu a ti meni drvenu vikendicu. Nisu mi jos toliko isprali mozak da se ne sjecam kako je trebalo da bude. Mozda ova uprava nije pokrala toliko para kao prosla, al nije ni ovima maslo za Ramazana.
Da smo mi ovo sami napravili, svojim sredstvima i bez icije pomoci, ja bih se dicio i spomenik trazio da se digne ovoj upravi. Al potrositi pare namjenjene za kamp i onda graditi kontejnere jer nemas para da pravis kao sto je trebalo da bude, e pa tolika budala nisam da im cestitam. Zato su mnogi svoje bankovne racune napunili a to sto sad mi necemo niakd imati kamp kakav je trebao da bude to je dr par rukava.
Koliko se sjecam trebao je da bude mini hotel sa sobama za igrace, velika sala, tereni za tenis)tako nesto), fitnes centar i jos 101 sadrzaj, a od toga imamo par spojenih kontejnera. Umjesto da sad imamo sagradjen kamp, pa 20 zaposlenih ljudi, 3 kuhara, 2 sobarice, covjeka za odrzavanje ovog, ovaj za ono, konobar u tom restoranu i sta sve jos ne, lakse je zaposliti 10 ljudi u marketingu da uzimaju platu a nista ne rade.
Hoce li neko ikad odgovoriti, progovoriti, odgovarati za ovu kradju, gdje su PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE od kampa?????????

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 apr 2018, 20:58

Bespotrebne rasprave, igraj za sebe, potrudi se osvojiti što više bodova, ako ne mogu treći biti ne zaslužujemo igrati Evropu. Samim tim još je manje želim igrati ako gurbeti uzmu kup, a mi 4. budemo pa da po forumima razne gurbetnjačke kante pišu kako bilesi zbog njih igramo Evropu! Ako budemo igrali Evropu, naravno uprava će to predstaviti kao uspjeh na šta će se primiti bruku raje koja je informatički i intelektualno nepismena! Mislim da će se jalijama svakako stati u kraj igrali je ili ne! Ako onakav Željo zaslužuje titulu ili kup (a ostat će i bez jednog i drugog), i mi ovakvi ako budemo treći zaslužili smo Evropu!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2018, 21:06

haris004 je napisao/la:@DenchiNL Ne možeš je branit sa tim da nije najgora. Najveći klub u državi koji treba imat najviše ambicije su srozali do tog prosjeka 101 lige na svijetu. Ja se ne mogu sa tim pomirit. Sumnjam da je finansijska situacija tako loša da se ne može napraviti ekipa koja će uzimati ekipe sa graničnih prelaza i mjesnih zajednica.
Klub smo istina prodali, ali sumnjam da bi nama Tan slao svoje ljude na baš sve odgovorne pozicije. Ova ideja koju je Kusturica predlagao mi ima smisla, sastavit domaći tim stručnjaka za upravni odbor, dok bi Tanovi ljudi bili u nadzornom odboru. Sabrina, Ihtijarević, Kantandžić i slični nisu za tih pozicija, dokazali su se. Pare su izvlačili iz kluba maksimalno, ugrađivali se u ugovore, ovo sa Sarićem je samo mali dio svega što rade a pogled na tabelu u zadnjih par godina sve govori. To mora bolje. Osim toga na svaki segmenat poslovanja kluba imamo primjedbe, to nije slučajnost.
Sad tačno koga oni imaju u planu to ne znam, dokazali su da imaju godi i od Dine, Ibrakovića i Kusturice ali to ne znači da bi njih trebali vratit. Promjene se moraju desit uglavnom. Oni su nesposobni da nešto bolje naprave. To smo valjda uvidjeli. Moraju imati neku kaznu za to u vidu otkaza.
pa dobro slažem se da treba i ima prostora za dramatično bolje rezultate(sve), međutim nemam povjerenja da će Tan postaviti te neke nove bolje ljude...a ni ovi sigurno neće dovesti nekog boljeg od sebe jer im je to kraj...zbog toga mi nema logike...daj Bože eto...ali slušajući njihovu priču to su nebuloze eto sad će tražit ljude za upravu a prije kao im nisu trebali?? :facepalm: smiješno jbg ni Kusturica mi nikad nije ulijevao povjerenje, jbg lik je lagao u kameru svaki put i svaki intervju, mislim razmisli sam , nema nezaposlenih stručnjaka, e sad dat će neko od njih otkaz u svojoj firmi da bi se handrio sa Sarajevom?? to je jednostavno utopija i nerealno...ni on to nije uradio, niti bilo ko drugi ako imaš opciju da part-time radiš i za klub tj. dodatnu platu ili se nekako okoristiš drugačije onda će biti interesa ali tu više klub njih gura nego oni klub...gdje se vakufska banka reklamirala prije dresa sarajeva, niđe, a ni sad...sve je to šupljiranje...

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 apr 2018, 21:08

haj mi samo objasnite iz vašeg ugla ovaj besmisleni bojkot utakmica naseg kluba. Elvir otisao, blizi se skupstina za smjenu određenih ljudi i rekonstrukcija vlade iz Titove. Samim tim pritisak je urodio plodom i zasto sad raja da ne ide na istok i zapad i daje podrsku svom Sarajevu? Zbog sjevera? Pa ima puno raje koja je tu zbog kluba, a ne tribine..
Fakat je sve besmisleno vezano za nas u svim segmentima.
Mene ste zivog zbunili.
NON MOLLARE MAI

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2018, 21:18

Alen Škoro je napisao/la:haj mi samo objasnite iz vašeg ugla ovaj besmisleni bojkot utakmica naseg kluba. Elvir otisao, blizi se skupstina za smjenu određenih ljudi i rekonstrukcija vlade iz Titove. Samim tim pritisak je urodio plodom i zasto sad raja da ne ide na istok i zapad i daje podrsku svom Sarajevu? Zbog sjevera? Pa ima puno raje koja je tu zbog kluba, a ne tribine..
Mene ste zivog zbunili.
lično mislim da se problemi s upravom mogu rješit jednim ogromnim transparentom "Vincent Tan loves thieves in management" preko cijele tribine ili slično na engleskom, kad mu to neko pokaže i pita šta je to? doći će i mogu se svi pakovat....

a Sjever je iznio uslov , ispunjen i rješili problem, sad da li će dalje uslove postavljati do njih je...malo mi je bezze ne otići na tekmu i bodriti ovu našu ekipu kakvu-takvu jbg do što više poena, posebno u derbiju, posebno pri ovom stanju na tabeli, jer niko od naših konkurenata nije toliko lud da dalje pritišće već shebanu ekipu...niko ne odustaje osim nas...vazda sami sebe dikvalifikujemo unaprijed...dok ostali vole poen pa i krađom....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 12 apr 2018, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 apr 2018, 21:29

Alen Škoro je napisao/la:haj mi samo objasnite iz vašeg ugla ovaj besmisleni bojkot utakmica naseg kluba. Elvir otisao, blizi se skupstina za smjenu određenih ljudi i rekonstrukcija vlade iz Titove. Samim tim pritisak je urodio plodom i zasto sad raja da ne ide na istok i zapad i daje podrsku svom Sarajevu? Zbog sjevera? Pa ima puno raje koja je tu zbog kluba, a ne tribine..
Mene ste zivog zbunili.
Buraz niko ti ne brani, svakako nisi na sjeveru i isi na derbi i i ti i ko god zeli
Momci su otjerali jednog u nizu, naumili su da ih sve otjeraju ,koliko ce to biti uspjesno niko ne zna, kao ni to sta ce nam donijeti taj novi neko, al sve tribine su saglasne da ovi svoj poso ne rade kako treba i da treba da idi svi redom
Samo sutra kad se desi, da vrlo vjerovatno s ovakvim radim dogodine budemo borili za ligu za prvaka onda i ti i svi oni koji vole otici na derbi sutite i idite idalje i na derbije i ostale tekme , ne tjerajte tad nikog i ne jedite ****
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 apr 2018, 21:33

Ko je otišao? Elvir i?
Jeste vi svjesni da ima jos neko 10 njegovih satelita a bgm i dininih i Ibrakovicevih
Mislite otišao i sve med i mlijeko. Jes kako da nije
Klub treba restart! I bojkot treba podržati jer je očito jedini sjever bio spreman da se bori za klub dok smo mi na ostalim tribinama nijemi posmatrači kojima svaki ku,rac smeta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2018, 21:39

Mislim da nema sanse da zijanimo ovaj derbi. Zijanili smo dva, tri bi vec bilo fakat previse. Mislim da se takvo sto nikad nije desilo da tri puta zaredom zijanimo od gurbeta.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 apr 2018, 21:41

Evander je napisao/la:Mislim da nema sanse da zijanimo ovaj derbi. Zijanili smo dva, tri bi vec bilo fakat previse. Mislim da se takvo sto nikad nije desilo da tri puta zaredom zijanimo od gurbeta.
Ako budemo igrali pickasto ko zasnja dva mozemo zijanit i 33 u nizu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.