FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 11 apr 2018, 19:59

Postavi dva montažna zida i eto ti objekta sa slike.
Nigdje veze su komentari. Pozitivno je što se gradi, što će velik broj djece imati bolje uslove i što je ovo naše.
Samo nek se gradi.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 11 apr 2018, 20:01

miky_hz je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ima li neko da zna ko je covjek koji se pita oko sportskog segmenta u Zrinjskom, taj neko ko 'ubada' sa trenerima i igrackim 'otpadom' iz ove lige?!
Izvinjavam se što vas 'odmakoh' od trenutnog pisanja o našim neznalicama.
Danko Šulenta .
Hvala drug. ( ko je Danko u p.m.? nit mu treba Tan, nit Valentin! Dovoljan Dragan Čović, znaci)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 apr 2018, 20:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ovo je minimum, ovaj objekat. Bice kasnije jos stvari. Vidite da nema love za nista vece. Sad bar imamo svlacionice kako valja, ima trener dje doci prije treninga, imaju ostave za trening opremu i sl. Cilj je da zene tu mogu igrati LP (sto znaci da trening centar ima kvalitet po uefa-i) kao i juniori LP isto.
Zašto nema?
Dovoljno je reci da je elvir k. imao f-ju oko izgradnje trening centra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 apr 2018, 20:02

muhamedhulk je napisao/la:Ovo je minimum, ovaj objekat. Bice kasnije jos stvari. Vidite da nema love za nista vece. Sad bar imamo svlacionice kako valja, ima trener dje doci prije treninga, imaju ostave za trening opremu i sl. Cilj je da zene tu mogu igrati LP (sto znaci da trening centar ima kvalitet po uefa-i) kao i juniori LP isto.
Zašto nema?
Zasto nema???
Pa zato sto si ti meni dao pare da ti kupim novog Mercedesa, ja te pare trosio i trosio, provodio se i kupio ti Golfa 2. Onda da bih te utjesio kazem ti pa sta hoces auto ko auto kotrlja se a tvoje je sad 1/1. Kao sto komsinice prose od koga znaju i umiju za tribinu, stolice, travnjak...e tako sad i nasi skupljaju pare od koga znaju i ne znaju, prodaju djecu da bi nam priustili ovaj visoko moderni kontejner. Treba im cestitati ipak.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 apr 2018, 20:09

skoroalen je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:Na šta se je ovo kod nas svelo, dok se mi se ovdje koljemo ja evo gledam i navijam ne bil Željo dobio ove da mskar u Evropu odemo...
Jbt ih, da hoće tri primit. :mrgreen:
Bolje ne igrat Evropu nego da nam nabijaju na nos kako su najviše puta kup osvojili, da su nas i tu prešli.
:thumbup:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 apr 2018, 20:11

Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.

Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).

Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...

Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...

Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 apr 2018, 20:14

Zip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.

Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).

Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...

Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...

Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Ko ti je to obeco majke ti,jesi to ti cuo svojim usima ili ti je neko pricao :?:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 apr 2018, 20:17

Nek si se ti uhvatio najnebitnije stvari u postu...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 apr 2018, 20:19

Zip je napisao/la:Nek si se ti uhvatio najnebitnije stvari u postu...
**** ja sve stranke u BIH da e razumijemo,al nemojte izmisljanja.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 apr 2018, 20:25

ado-hz je napisao/la:
Zašto nema?
Zasto nema???
Pa zato sto si ti meni dao pare da ti kupim novog Mercedesa, ja te pare trosio i trosio, provodio se i kupio ti Golfa 2. Onda da bih te utjesio kazem ti pa sta hoces auto ko auto kotrlja se a tvoje je sad 1/1. Kao sto komsinice prose od koga znaju i umiju za tribinu, stolice, travnjak...e tako sad i nasi skupljaju pare od koga znaju i ne znaju, prodaju djecu da bi nam priustili ovaj visoko moderni kontejner. Treba im cestitati ipak.
Drug moj, jasno je to meni savršeno! A pitanje je bilo cinično i APSOLUTNO NIŠTA pozitivno u ovim kontejnerima ne treba tražiti! @muhamedhulk, pročitaj šta čovjek napisa pa preispitaj se bil' se zahvalio za golfa 2 il bi elvira k. i co. stavio unutra i zapalio ih skupa s golfom!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 apr 2018, 20:30

Raja bespotrebno sere u vezi kampa. Kao klub trenutno imamo najbolje uslove u državi. Znalo se godinu dana da će biti montažni kontejneri i sada svi kao iznenađeni.

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 11 apr 2018, 20:31

Ne treba se zamarati Evropom, svejedno mi je u ovom trenutku da li ćemo istu izboriti ili ne, ali mišljenja sam da ovaj tim
Sarajeva i rukovodstvo Kluba Evropu nisu zaslužili, svakako treba naglasiti i prošlogodišnji neuspjeh, blago rečeno, u Evropi.
Žao mi je samo što Klub ispašta i plaća ceh sve zbog naše loše politike vođenja Kluba.
Kao i uvijek, uvjeren sam da ćemo uskoro prevazići ovu krizu i da ćemo ovim neznalicama uskoro pokazati gdje je izlaz,
kako njima tako i gospodinu Vincentu...

..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 apr 2018, 20:46

Zip je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Memara je napisao/la:slika
Sta je ba ovo?
Pa ovo lici na one kontejnere sto bauštelci sa sobom vozaju.

Kakav je ovo cirkus jbt.
Nikad mi nece biti jasno ovo ismijavanje neceg sto je napokom nase :thumbdown:

Kako vas nije stid bilo sta lose reci oko kampa?

Ja sam ponosan na sve ovo oko istog, idrago mi je vidketo da se bilo sta radi.

U drzavi kao Bosna, ono se nesto cudi i ismijava vlasnistvo voljenog kluba :lol: ludilooo :D

Brate ne ismijavam ja ovo, nego znam sta su najavili i koji objekat.

Ne bi me zacudilo da je novac koji je bio namjenjen za prvobitni projekt odlutao negdje, pa smo na ovo spali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 apr 2018, 21:17

skoroalen je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:Na šta se je ovo kod nas svelo, dok se mi se ovdje koljemo ja evo gledam i navijam ne bil Željo dobio ove da mskar u Evropu odemo...
Jbt ih, da hoće tri primit. :mrgreen:
Bolje ne igrat Evropu nego da nam nabijaju na nos kako su najviše puta kup osvojili, da su nas i tu prešli.
Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 11 apr 2018, 21:27

zagorski je napisao/la:Pa koja je ubleha ovaj Ilievski!!!
On opet o nekakvoj reorganizaciji prica i gradnji stadiona!
Pa yebo ti sve svoje vise,**** makedonsko manipulatorsko!
A baška ono "imamo i dobrog trenera".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 apr 2018, 21:38

Memara je napisao/la:Raja bespotrebno sere u vezi kampa. Kao klub trenutno imamo najbolje uslove u državi. Znalo se godinu dana da će biti montažni kontejneri i sada svi kao iznenađeni.
I prije 4 godine se znalo da ćemo imati nešto kao Vardar i za to su OBEZBIJEĐENE PARE! Nikom ovdje trenutno nije bitno što imamo najbolje uslove kad smo rezultatski na nivou Krupe, nego to što LAŽU, KRADU I MANIPULIŠU ovakvim stvarima u ovim danima kad im glave u zraku vise!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 apr 2018, 21:48

Vratnik10 je napisao/la:Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...
Ko god zastupa ovakvo misljenje- da je dobro da zeljo osvoji kup i da uz njihovu pomoc ispadnemo u dvije utakmice protiv nekih amatera u Evropi, ne zelim da vjerujem da je to navijac FK Sarajeva.
ZZ

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 apr 2018, 22:22

moj uzor-S.G je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...
Ko god zastupa ovakvo misljenje- da je dobro da zeljo osvoji kup i da uz njihovu pomoc ispadnemo u dvije utakmice protiv nekih amatera u Evropi, ne zelim da vjerujem da je to navijac FK Sarajeva.
To je tvoje lično ubjedjenje...

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 11 apr 2018, 22:30

E još samo si nam ti na temi falio hahahaha.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2018, 22:44

Niko ne garantuje da bi ti igrao jedno pretkolo,pa i da odigras jedno jbg nema veze,eto mi do sad ulazili u grupe pa nam cudno nesto.Sa tim dijelom se slazem,ali nemos navijati da ovi osvoje bilo sta da ga j.ebes,ako ne osvojimo to trece mjesto koje treba za tu Evropu netrebamo ni ici i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.