FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

chanchi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la chanchi » 28 maj 2010, 22:19

pile87 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:ako zeljo NETTO dobije za njega 500.000 eura, onda je po meni vise nego malo... mislim da mozemo dogurati na cifru do milion eura netto ;)
A ja sam mislio da ljudima u BiH fali malo vise realnosti :D
Seyo onaj nas dobio slobodne papire izgledaaaaaaaaaaa!

Podijelite s rajom, što ste miševi?! ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 maj 2010, 22:20

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Ovo je Pristojna cijena..300.000 dolara s obzirom da je dolar skocio prema gore 8-) ..pa skontajte koliko je to u KM-ovima..hehehhehe...dosta para mogu se kupiti jos 5 igraca iz nase lige...i to dobrih.. :lol: :lol: :lol: :lol: ....pa skoro iz sarajeva otisao a sarajevo ce dobiti samo 35.000 dolara...haahhah
nista ispod 600.000 eura... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 28 maj 2010, 22:22

tm84 je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Ovo je Pristojna cijena..300.000 dolara s obzirom da je dolar skocio prema gore 8-) ..pa skontajte koliko je to u KM-ovima..hehehhehe...dosta para mogu se kupiti jos 5 igraca iz nase lige...i to dobrih.. :lol: :lol: :lol: :lol: ....pa skoro iz sarajeva otisao a sarajevo ce dobiti samo 35.000 dolara...haahhah
nista ispod 600.000 eura... ;)
Dabogda i 800.000 eura 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 maj 2010, 22:24

Dino_TM je napisao/la:Premalo tbj. Mogli smo izvuci bar 600 000 eura. Ali, daj sta das samo da nije sica.

bekricu bi isteko ugovor za 6 mjeseci i zeljo bi dobio za njega samo aplauz,ljudi su vjerovatno ponudili najbolje uslove cim je on prihvatio i to je to,da je imo ugovor na cetri godine onda bi se mogli cjenkat i nabacit nesto vise para ovako su svi zadovoljni,zeljo uzeo pare bekric ima priliku da obezbjedi egzistenciju i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 22:24

Ponos Torina je napisao/la:
Eura nemoze km nikako

Stvarno kada ce doci vrijeme kad ce nasi klubovi vise cjeniti igrace u nasoj ligi i kada ce prestati da pustaju najbolje igrace lige za mizerne pare.....

Ali to su greske klubova koji neznaju do kraja prepoznati kvalitet i talenat igraca i koji kad vide da igrac moze izrasti u zvijezdu i kvalitetnog fudbalera neulazu u njegov napredak,neznaju napraviti kvalitetan ugovor da bi kasnije njihov tim mogao dobiti ogromnu sumu za tranfer..

Ovo je bruka za kakve mizerne pare igraci idu u inostranstvo!
Nisu greške nego NEMA PARA. Kontaš. Ne kontaš. Hvataj se ti Torina, ovo ti ne ide i NE ZNAŠ a PRIČAŠ.

tm84 je napisao/la:ako zeljo NETTO dobije za njega 500.000 eura, onda je po meni vise nego malo... mislim da mozemo dogurati na cifru do milion eura netto ;)
Za čovjeka kojem ugovor ističe za 6 MJESECI je 300.000 e malo :roll: Za Želju koji je prodao Sanela Jahića za 20.000 e je malo :roll: Za Želju koji NEMA PARA, koji je dužan 2 miliona, ovo je malo :roll: Ovo je malo za igrača za kojeg se znalo da će otići na kraju sezone. Ima i druga opcija, na tribine do Decenbra a onda ode čovjeka džaba. Savršentvo.
E moj ti, uputi se barem pa pričaj.

cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
Jest, jest. Sve nas udaraju milionima po čelu i traže muzičke :roll:

tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola

evo citam kaze hadzic da zeli u zelju
Kakve "male pare". Daj igrača Želje koji je otišao za više para. UGOVOR MU ISTIČE ZA 6 MJESECI. Ring a bell.

Vi pričate ko da ne znate kakvo mu je stanje sa ugovorom(možda jedan zna), kakvo je stanje u Želji, koliko dugujemo i kako je bilo na početku ove sezone.

Također, ako vi imate 50 utakmica Želje zajedno, evo glave.

edit: možda griješim za jednog, možda. Ovo ostalo nema 10 utakmica ZAJEDNO.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:30

Handic iz Sarajeva je kao rezervni igrac otisao za iste pare u Poljsuku ,e pa sad vidi razliku da najbolji igrazc Zelje i jedan od najbolji igraca u zadnji par godina ode za iste pare kao rezervni igrac Sarajeva. Spominju se i neka renomirana fudbalska imena ,a plate nisu isplacene ni sadasnjim igracima,ali vidjecemo sta ce od svega biti! :D :) ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 maj 2010, 22:32

Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje...

Izvor: One koje se ne čitaju :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 22:34

cena je napisao/la:

Handic iz Sarajeva je kao rezervni igrac otisao za iste pare u Poljsuku ,e pa sad vidi razliku da najbolji igrazc Zelje i jedan od najbolji igraca u zadnji par godina ode za iste pare kao rezervni igrac Sarajeva. Spominju se i neka renomirana fudbalska imena ,a plate nisu isplacene ni sadasnjim igracima,ali vidjecemo sta ce od svega biti! :D :) ;)
Giganti ste, samo mi nije jasno što se baviš Željom. Meni se čini da Torpedo i HZ imaju mnogo većih problema. Doduše, ako su svi navijači ko ti nije ni čudo gdje ste :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 maj 2010, 22:35

cena je napisao/la:

Gdje nisu isplacene? U Torpedu? Vjerovatno i nisu... Na tvoju zalost i zalost tvojih istomisljenika u Zeljeznicaru je sada situacija malo (citaj malo vise) drugacija nego proslih godina i dosta bolja nego u 95% bh. klubova... Prihatili vi to ili ne, tako ti je...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 maj 2010, 22:37

John Cena ima velike razlike izmedju transfera Handzica i Bekrica,Handzic je imao najmanje 4 godine ugovora i msm za nase uslove ste uboli dobru cifru za njega iako je lik obicna taraba a Bekricu ugovor istice na zimu i da nismo prihvatili ovu svotu u zimu bi mogli dobit jedino nogu u gu zcu za Bekrica, samo mi je steta sto Bekric jos nema makar 1 godinu ugovora pa msm da bi naredne godine na ljeto apsolutno ostvarili rekord sto se tice transfera u nasoj Lizi al ostaje veliki zal sto ide najbolji igrac nadam se da ce na njegovo mjesto doci Osmanagic i barem pokusati dovesti Muratovica koji je u nekoliko navrata izjavljivao da bi volio zavrsiti karijeru u ZELJI...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 28 maj 2010, 22:43

Očekuje se ponuda Rubina
HAJDUKU 5 MILIONA, IBRIČIĆU 600.000 eura 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ...dobre pare trebali smo i mi za Bekrica uzet 5.000.000 :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

HVALA TI SAMIRE ZA SVE!!!!!
Zadnja izmjena: Adnan_Zeljovac, dana/u 28 maj 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 maj 2010, 22:43

Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:48

dino lj je napisao/la:Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Ha,ha cu od Dzeke mozda nesto dobijete i od transfera Murinja u Real nebi me zacudilo da neko od vas lupi! :idea: :idea:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 28 maj 2010, 22:49

cena je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Ha,ha cu od Dzeke mozda nesto dobijete i od transfera Murinja u Real nebi me zacudilo da neko od vas lupi! :idea: :idea:
e care imas svoju temu...ne znam otkud ti ovdje....jer te to toliko interesuje Zeljo..znam kako ti je 8-) 8-) 8-) 8-)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:52

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
cena je napisao/la:
e care imas svoju temu...ne znam otkud ti ovdje....jer te to toliko interesuje Zeljo..znam kako ti je 8-) 8-) 8-) 8-)

Idem care nego nemogu vjerovati koliko ljudi lupaju i dokle idu dezinformacije,pa ja mislim da nema manijaka da nezna da je Dzeko prosle godine bio prodan da bi Zeljo tada uzeo bruku para ,a ovako nema nista.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 maj 2010, 22:57

tjesi se :mrgreen: i sanjaj da ce vas kupiti sanela dzenkins a kad se utjesis pogledaj prvilnik i kad vidis da postoje MEHANIZAM SOLIDARNOSTI DO 23 GODINE I NADOKNADA ZA TRENIRANJE ZA VRIJEME PROVEDENO U KLUBU onda ce ti biti jos teze :mrgreen: a do tada uzivaj u planovima predstavnika bp i planu 2014 8-)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 23:01

Cuspajz je napisao/la:tjesi se :mrgreen: i sanjaj da ce vas kupiti sanela dzenkins a kad se utjesis pogledaj prvilnik i kad vidis da postoje MEHANIZAM SOLIDARNOSTI DO 23 GODINE I NADOKNADA ZA TRENIRANJE ZA VRIJEME PROVEDENO U KLUBU onda ce ti biti jos teze :mrgreen: a do tada uzivaj u planovima predstavnika bp i planu 2014 8-)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, ne valja se ovoliko smijati :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 maj 2010, 23:04

Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(
mB!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 28 maj 2010, 23:05

Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(

cuj to, info?

Post Postao/la Avatar » 28 maj 2010, 23:06

muamer10 je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(

cuj to, info?

Il' su ljudi toliko glupi ili ne prate prethodne stranice ..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.